Australijanci proslavljaju gol protiv Kine
Australijanci proslavljaju gol protiv Kine

PREDLOZZI I TIPOVANJA (sreda): Kina je odskočna daska za Sokeruse

Vreme čitanja: 1min | sre. 09.10.24. | 11:33

Pročitajte nekoliko predloga za 9. oktobar…


NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Izabrane vesti

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Ostavite svoj komentar ispod teksta...


Fiksevi dana
LIGA ŠAMPIONA W | 21:00
Man.City W - Barcelona W
ID: 8398602


Da se radi o utakmici muških ekipa ozbiljno bismo razmišljali o tome šta da vam preporučimo, ali kada je reč o damama ni najmanjih dilema nemamo - Katalonke su apsolutne favoritkinje, između ostalog i zbog toga što brane treću kontinentalnu titulu. Razmotrite i KMB 2&3+.



Konačan ishod

Tip: 2 (1.48)
Fiksevi dana
LIGA ŠAMPIONA W | 21:00
Volerenga W - Juventus W
ID: 8398443


Norvežanke su u kvalifikacijama bile bolje od Farula, a potom i od Anderlehta, koji je nešto ranije eliminisao Crvenu zvezdu. Iako fudbalerke Juventusa u međunarodnim okvirima ne mogu da se pohvale rezultatima kakve su beležile njihove muške kolege, dvojka je najizglednija.



Konačan ishod

Tip: 2 (1.55)
Fiksevi dana
BRAZIL 2 | 02:00
Paysandu - Chapecoense
ID: 8398454


Domaći se nalaze na korak od zone ispadanja i imaju samo bod manje od protivnika. Dakle, jasno je da je i jednima i drugima ova utakmica izuzetno važna jer se ulazi u fazu u kojoj bi svaka greška mogla skupo da košta. Paisandu je dobio prethodni okršaj, verujemo da će i ovaj.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.63)
Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA SP AZIJA | 11:10
Australia - China
ID: 8398826


Australija je u prva dva kola osvojila samo bod, zbog čega je selektora Grejema Arnolda zamenio Toni Popović. Kini je pripala uloga „vreće za udaranje” i Sokerusi neće propustiti priliku da krenu uz tabelu. Keca iskombinujte sa 2-4 gola, pa ćete dobiti sasvim solidnu kvotu.



Mozzart kombinazzije

Tip: 1&2-4 (1.62)
Vredi probati
LIGA ŠAMPIONA W | 18:45
Bayern Munich W - Arsenal W
ID: 8398438


Ovo bi bio nezgodan par i da se radi o muškarcima, ali bismo i u tom slučaju predložili isti ishod - keca. I jedne i druge imaju snažne sastave, međutim, domaće, za koje nastupa reprezentativka Srbije Jovana Damnjanović ipak su za nijansu jače, zbog čega su ipak bliže slavlju.



Konačan ishod

Tip: 1 (2.25)
Vredi probati
VELS 1 | 20:45
TNS - Caernarfon
ID: 8400930


Ne dozvolite da vas pogled na tabelu zavara. Jeste da gosti bolje stoje na njoj i da imaju dva boda više, ali Sveci su odigrali čak tri utakmice manje. Pritom, ne zaboravite da se takmiče u Ligi konferencije, pa im sve pomenuto daje ulogu potpunog favorita. Mi verujemo u 1&2-3.



Mozzart kombinazzije

Tip: 1&2-3 (2.5)
Vredi probati
BRAZIL 2 | 01:00
Botafogo SP - Guarani
ID: 8398985


Još jedna utakmica brazilske Serije B koja se bavi opstankom i ispadanjem. Botafogo je prvi „ispod crte“, a njegov gost je „nosilac fenjera“, sa čak sedam bodova manje. Mada Guarani još nije bez šansi, realno će teško uspeti da zadrži aktuelni status. Ovde je kec najizvesniji.



Konačan ishod

Tip: 1 (2.35)
Za izbegavanje
IRAN 2 | 15:30
Niroye Zamini - Saipa I.
ID: 8401154



Posle pet odigranih kola domaći imaju samo dva boda, ali, ni protivnici nisu mnogo uspešniji jer su osvojili tek pet više. Istina, nezgodni su na gostovanjima, ali je sa druge strane ekipa koja izuzetno teško prima golove, zbog čega nismo sigurni u ishod. Bolje ih preskočite.



Konačan ishod

Tip: 2 (2.2)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara