Mateo Ruđeri (Atalanta) i Nikolo Barela (Inter)
Mateo Ruđeri (Atalanta) i Nikolo Barela (Inter)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (sreda): Inter ne poštuje Boginju

Vreme čitanja: 1min | sre. 28.02.24. | 11:33

Pročitajte nekoliko predloga za 28. februar…


NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Izabrane vesti

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Ostavite svoj komentar ispod teksta...


Fiksevi dana
ITALIJA 1 | 18:00
Sassuolo - Napoli
ID: 7910210


Ni sa novim trenerom Frančeskom Kalconom (inače, selektorom Slovačke) Napoli nije uspeo da zabeleži pobedu. Istina, remi sa Barselonom (1:1) možda i nije neuspeh, ali onaj protiv Kaljarija svakako jeste(takođe 1:1). Ipak, kako je Sasuolo u očajnoj formi naš izbor je dvojka.



Konačan ishod

Tip: 2 (1.8)
Fiksevi dana
ITALIJA 1 | 20:45
Inter - Atalanta
ID: 7910209


Radi se o jednom od najzanimljivijih duela dana. Inter želi da dodatno poveća prednost u odnosu na Juventus, a ona bi u slučaju trijumfa domaćih iznosila 12 bodova, dok ni Atalanti ne manjka motiva jer juri mesto koje vodi u Ligu šampiona. Očekujemo keca, ni GG nije bez rezona.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.65)
Fiksevi dana
ENGLESKA - FA KUP | 21:00
Liverpool - Southampton
ID: 7910200


Iako je imao mnoštvo kadrovskih problema Liverpul je u nedelju osvojio Liga kup savladavši Čelsi u produžecima. Sautempton je donedavno bio u fenomenalnoj formi, ali u ovaj susret ulazi sa dva vezana poraza u Čempionšipu. Kada se sve to sabere, dobija se prilično siguran kec.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.53)
Fiksevi dana
ŠKOTSKA 1 | 20:45
Kilmarnock - Rangers
ID: 7909930


Fudbaleri Rendžersa idealno su iskoristili niz kikseva Seltika i preskočili ga na tabeli. Kilmarnok ne igra loše, čak je jedan od klubova koji su zaustavili Kelte, te ima razloga za optimizam, ali mi verujemo u dvojku i 1+I&1+II (došlo je na poslednjih šest mečeva gostiju).



Konačan ishod

Tip: 2 (1.45)
Vredi probati
ENGLESKA - FA KUP | 20:45
Nott.Forest - Man.Utd.
ID: 7910233


Kako igra Mančester Junajted najbolje vam govori to što je protiv ekipe koja se nalazi tik iznad zone ispadanja iz Premijer lige kvota na njega ovako visoka. Crveni đavoli su i pre nekoliko dana razočarali kada su kod kuće izgubili od Fulama, ali sada bi trebalo da dobiju.



Konačan ishod

Tip: 2 (2.35)
Vredi probati
ENGLESKA - FA KUP | 20:45
Wolverhampton - Brighton
ID: 7910211


Sa samo jednim bodom više Brajton se u prvenstvu nalazi odmah iznad svog večerašnjeg protivnika. No, Vulvsi su prethodnih sedmica zabeležili nekoliko odličnih partija, čak su slavili i protiv Čelsija i Totenhema, i to u Londonu. Rizikujte sa kecom na Molinjuu ili probajte GG3+.


 



Konačan ishod

Tip: 1 (2.55)
Vredi probati
ŠKOTSKA 1 | 20:45
Hearts - Hibernian
ID: 7910220


Možda derbi Edinburga ne privlači onoliku pažnju kao Old Firm, ali spada u jedno od najstarijih fudbalskih rivalstava na svetu. Harts ima mnogo bolji bilans, a i sada mu pripada uloga favorita, bez obzira na subotnju katastrofu protiv Rendžersa (5:0). Kombinujte keca i 2+.



Mozzart kombinazzije

Tip: 1&2+ (2.35)
Za izbegavanje
ITALIJA 2 | 20:30
Spezia - Feralpisalo
ID: 7909966


U pitanju je okršaj klubova koji se nalaze u zoni ispadanja iz Serije B - gosti dele poslednju poziciju sa Lekom, dok je njihov rival tik iznad njih sa pet bodova prednosti. Činjenica je da je Specija u poslednje vreme popravila formu, ali protivnik nema šta da izgubi.



Konačan ishod

Tip: 1 (2.1)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara