Evanilson (Fluminense) i Leo Pereira (Flamengo)
Evanilson (Fluminense) i Leo Pereira (Flamengo)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (sreda): Flu nije rđav, ali je Fla zakon

Vreme čitanja: 1min | sre. 09.09.20. | 10:58

Pročitajte nekoliko predloga za 9. septembar…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
FINSKA 1 | 17:30
Kups - RoPS
ID: 5069086

KuPS je u prošlom prvenstvu osvojio prvu titulu šampiona Finske posle 43 godine, a odbranu trofeja počeo je solidno - ima pet bodova zaostatka i utakmicu manje od lidera Helsinkija i u seriji je od tri pobede. Protivnik igra katastrofalno i kec je siguran, ali biramo KMB 1&3+.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1&3+ (1.55)
Vredi probati
FINSKA 1 | 17:30
SJK - Inter Turku
ID: 5069092

Posle deset kola bez pobede (po pet remija i poraza) SJK je pre desetak dana konačno slavio, međutim, rival mu je bio „fenjeraš“ RoPS. Inter se bori za prvo mesto na tabeli, pa iako je vezao neke malo slabije partije u dvojku ne sumnjamo. No, ne očekujemo više od dva gola.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.9)
Fiksevi dana
BRAZIL 1 | 02:30
Fluminense - Flamengo
ID: 5070128

Ovo je čak šesti Fla-Flu derbi u 2020. Flamengo se radovao triput, a Fluminense jednom, i to na samom početku godine. U tri navrata došao je tip GG, koji očekujemo i ovog puta, s tim da prednost ima gost, koji je i branilac titule, što zbog bolje forme, što zbog tradicije.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.85)
Vredi probati
BRAZIL 1 | 02:30
Santos - Atletico Mineiro
ID: 5070129

Santos od sredine avgusta nije zabeležio pobedu na svom terenu - istina, na strani je pružao solidne partije. Atletiko je u samom vrhu tabele, a u međusobnim okršajima ima za nijansu bolji bilans, mada su česti i remiji, zbog čega ćemo se usuditi da vam preporučimo dvojku.

 


Konačan ishod

Tip: 2 (2)
Za izbegavanje
PRIJATELJSKE | 21:15
Guimaraes - Moreirense
ID: 5072374

 

Rivali se pripremaju za novo prvenstvo Portugala, koje startuje za devet dana, a u prošlom su završili jedan uz drugog na tabeli, s tim da je Gimarais imao sedam bodova više. Međutim, Moreirense je bio veoma sklon remijima (najviše uz Setubal), i ovde je sve realno. Obiđite ih.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.8)
Fiksevi dana
GRUZIJA 1 | 19:00
Lok.Tbilisi - Chikhura
ID: 5068784

Čihura prošle sezone nije baš mogla da se pohvali rezultatima na gostovanjima, a u ovom prvenstvu igra gotovo jednako loše i kod kuće, i na strani (osvojila je samo pet bodova). Lokomotivi je dugo imao problema, međutim, minulih sedmica popravio je formu, pa verujemo u keca.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.47)
Vredi probati
ŠVEDSKA 1 | 19:00
Helsingborg - Kalmar
ID: 5068649


U pitanju su dve ekipe sa dna tabele, s tim da je Helsingborg u prethodnom kolu seriju poraza prekinuo trijumfom nad šampionom Jurgordenom i tako poobarao silne tikete. Gosti u poslednjih mesec dana ne znaju značenje reči "pobeda", tako da mi očekujemo keca, ali i goleadu.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.75)
Vredi probati
ENGLESKA - LDV KUP | 20:45
Salford City - Man.Utd.M21
ID: 5069183

Za mladu ekipu Mančester Junajteda ovo takmičenje je odlična prilika da odmeri snage sa iskusnijim, ne obavezno i kvalitetnijim igračima. Međutim, malu prednost ipak ćemo dati Salford Sitiju koji je pre nekoliko dana na penale prošao u narednu rundu Liga kupa. Očekujte i 3+.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.55)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara