Fudbaleri Danske na treningu (©Reuters)
Fudbaleri Danske na treningu (©Reuters)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (sreda): Danski kec, uz špansku i belgijsku kombinaciju

Vreme čitanja: 1min | sre. 05.06.24. | 11:40

Pročitajte nekoliko predloga za 5. jun…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...


Vredi probati
MEĐUNARODNE PRIJATELJSKE | 19:00
Denmark - Sweden
ID: 8142617

Danci igraju odličan fudbal! Šveđani su bili treći u kvalifikacionoj Grupi F, tako da u ovom trenutku i nemaju neke naročite motive da se bore. Dakle Dancima mnogo više znači ovo revijalno uigravanje. S tim u vezi očekuje se da budu dominantnije ekipa u Kopenhagenu, pa uz najveću Mozzart kvotu na tip jedan očekujemo profit.


Konačan ishod

Tip: 1 (2)
Za izbegavanje
U A E 1 | 16:20
Emirates - Al Ain
ID: 8142626

Ništa se Emirejtsu neće promeniti ni da savlada danas Al Ain, pošto Horfakan ima šest bodova više. Isto tako, Al Ain će svakako ostati treći zbog boljeg međusobnog odnosa sa Al Šardžom, sve i da izgubi oba meeča. U prvom duelu ove sezone, krajem oktobra, Al Ain je kod kuće savladao Emirejts sa 3:1. Mogli bi da rizikujemo, ali nećemo. Zaobilazimo ovu dvojku.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.85)
Vredi probati
ITALIJA 3 - PLAY OFF | 21:00
Vicenza - Carrarese
ID: 8143781

Gori u plej-ofu Serije C, a Vićenca je danas na tapetu kao tim čija pobeda je najisplativija baš u Mozzartu. Tim ima samo sedam poraza u sezoni, a prošli smo videli još u decembru prošle godine. Ne verujemo da će Karense imati baš puno prostora da se razigla, jer ovo je finale iz kog Vićenca hoće da izađe kao pobednik. Pokušavamo s jedinicom koja je kao što vidite jako unosna.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.05)
Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA SP AFRIKA | 18:00
Cental African Republic - Chad
ID: 8143849

Centralnoafrička Republika je zasad na jednom poenu. Kiksnula je na otvaranju kvalifikacija protiv Komorskih Ostrva (2:4) uprkos ranom vođstvu. Posle toga je popravila utisak na gostovanju Maliju, pogotkom Žofrija Kodogbije u 79. minutu je izvukla 1:1. Danas će biti veliki favorit protiv Čada, sa kojim se do sada nije sastajala.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.7)
Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA SP AFRIKA | 18:00
Sierra Leone - Djibouti
ID: 8143850

Džibuti je autsajder A grupe i to se ogleda i na tabeli. Poslednji je bez bodova i sa gol-razlikom 0:7. Sijera Leone je otvorila kvalifikacije remijem bez pogodaka u Etiopiji, posle čega je sa 2:0 izgubila od Egipta. Kao i sve reprezentacije u ovoj grupi, favorit je protiv Džibutija. Do sada se oni nisu sastajali u takmičarskim mečevima.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1&2-6 (1.65)
Fiksevi dana
MEĐUNARODNE PRIJATELJSKE | 20:30
Belgium - Montenegro
ID: 8142620

Belgija se spremala sa Irskom i Engleskom i oba puta remizirala. Posebno ovaj drugi meč je bitan, pošto je taj meč završen sa 2:2, a Englezi su izjednačili u petom minutu sudijske nadoknade. Ne verujemo da Crna Gora može ozbiljnije da naudi ovako ozbiljnoj selekciji. Očekujemo pobedu,Belgije ali za svaki slučaj je uparujemo sa remijem u kombinaciji s golovima.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1X&3+ (1.52)
Fiksevi dana
MEĐUNARODNE PRIJATELJSKE | 21:30
Spain - Andorra
ID: 8142197

Ne znamo šta Španci tačno žele s ovom pripremnom utakmicom, sem da vežbaju napad. Odbrana od Andore za ovakvu selekciju faktički i sa potpuno ležernim pristupom ne bi smela da bude problem. Videćemo koliko golova može da primi Andora. Mi se nadamo goleadi. Znamo, kvota nije spektakularna, ali je makar predlog nešto što se može smatrati siguricom.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1&4+ (1.47)
Fiksevi dana
GRČKA 1 - PLAY OFF | 20:15
Panathinaikos - Olympiakos
ID: 8142170

Ovo je prvi meč u koji Panatinaikos ulazi kao favorit. Posleddnji meč para u aprilu dobio je sa 77:77, ali je u martu, u okviru Evrolige izgubio sa 71:65. Sve u svemu, Panatinaikos retko gubi kao domaćin, što će otežati posao Olimpijakosu.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.45)

tagovi

predlozzi i tipovanjasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara