Napadač Palmeirasa Endrik, nova zvezda brazilskog fudbala
Napadač Palmeirasa Endrik, nova zvezda brazilskog fudbala

PREDLOZZI I TIPOVANJA (sreda): Brazil “prepisuje” od Kolumbije

Vreme čitanja: 1min | sre. 12.06.24. | 11:31

Pročitajte nekoliko predloga za 12. jun…


NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Izabrane vesti

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Ostavite svoj komentar ispod teksta...


Fiksevi dana
MEĐUNARODNE PRIJATELJSKE | 01:00
USA - Brazil
ID: 8154672


Rivali se pripremaju za Kup Amerike, a domaćima te pripreme ne idu baš najbolje pošto su pre nekoliko dana izgubili od Kolumbije sa velikih 5:1. Čak i da nije tako Brazilci bi bili favoriti jer su neuporedivo kvalitetniji. Ako vam kvota na dvojku nije dovoljna, tipujte na 2&2+.



Konačan ishod

Tip: 2 (1.45)
Fiksevi dana
NORVEŠKA 2 | 19:00
Stabaek - Mjondalen
ID: 8154804


Stabek ima pet bodova više i utakmicu manje od protivnika i već to bi trebalo da vam bude dovoljan argument da tipujete na keca. No, ako vam je potrebno još ubeđivanja - domaći su pred svojim navijačima doživeli samo jedan poraz, dok je Mjendalen na strani osvojio tek bod.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.63)
Fiksevi dana
ŠPANIJA 2 - PLAY OFF | 21:00
Eibar - Oviedo
ID: 8154717


Ove ekipe sastale su se u poslednjem kolu ligaškog dela i tada je Eibar slavio sa 4:3. Ali, doigravanje za promociju je veliki ulog i ne čudi što je prvi okršaj okončan bez pogodaka. I sada očekujemo tvrd meč, te je 0-2 naša preporuka. Ako želite veću kvotu, probajte keca.



Ukupno golova

Tip: 0-2 (1.53)
Fiksevi dana
FINSKA 1 | 17:00
AC Oulu - Lahti
ID: 8154807


Razlika između ovih klubova je samo jedan bod, koliko domaći imaju u odnosu na protivnika. Lahti je na samom dnu tabele i na gostovanjima je samo dvaput izvukao remi, zbog čega nam kec deluje sasvim realno. Ukoliko vam domaći ne ulivaju poverenje, pokušajte sa malo pogodaka.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.75)
Vredi probati
FINSKA 1 | 17:00
Inter Turku - Ilves
ID: 8154666


Radi se o veoma nezgodnom paru. Inter Turku ima čak sedam bodova manje nego protivnik, ali je vezao dve prvenstvene pobede. Ilves je u minula tri kola osvojio svega dva boda, te nam se čini da vredi rizikovati sa kecom. Kvota na njega je definitivno vredna vaše hrabrosti.



Konačan ishod

Tip: 1 (3.25)
Vredi probati
FINSKA 1 | 17:00
Kups - Haka
ID: 8154823


Kec je jedna od sigurica dana. Domaći vode na tabeli, dok Haka ima osam bodova manje, a u poslednje vreme ne može da bude zadovoljna rezultatima koje postiže na gostovanjima. No, kako jedni umeju da postignu puno pogodaka, a drugi su sposobni da ih se naprimaju gađajte 1&3+.



Mozzart kombinazzije

Tip: 1&3+ (2.2)
Vredi probati
ARGENTINA 1 | 22:00
Godoy Cruz - Rosario
ID: 8154914


Godoj Kruz je u prvom delu takmičenja igrao odlično, barem do sredine aprila, kada je iznenada počeo da pada. Njegov protivnik je sa gostovanja odneo mršava četiri boda, što bi samo po sebi trebalo da vam bude dovoljno da tipujete na keca. Njihovi dueli često su neefikasni.



Konačan ishod

Tip: 1 (2.1)
Za izbegavanje
ESTONIJA - KUP | 18:00
Viimsi JK - Kuressaare
ID: 8158549


Radi se o prilično nezgodnom paru estonskog Kupa. Vimsi je drugoligaš, no, u poslednje vreme igra veoma dobro. Pritom, u prethodnom izdanju ovog takmičenja stigao je do polufinala, u kom je izgubio od kasnijeg osvajača Levadije tek u produžecima. Gost nije u formi. Preskočite.



Konačan ishod

Tip: 2 (2)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara