Navijači Viljareala (©Reuters)
Navijači Viljareala (©Reuters)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (ponedeljak): Žuta podmornica ne može da potone

Vreme čitanja: 1min | pon. 30.09.24. | 11:37

Pročitajte nekoliko predloga za 30. septembar…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...


Fiksevi dana
ENGLESKA 1 | 21:00
Bournemouth - Southampton
ID: 8370686

Sautempton još nije okusio slast pobede u aktuelnoj takmičarskoj godini - uz četiri poraza imaju i jedan remi koji su ostvarili u prošlom kolu na gostovanju Ipsviču. Ni Bornmut ne blista, ali barem ima na čemu da zasniva nadu. Tip jedan je zato realan, tako da se može preporučiti kao optimalna opcija uz posebno pojačanu kvotu iz ponude Mozzart kladionice.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.6)
Fiksevi dana
ŠPANIJA 1 | 21:00
Villareal - Las Palmas
ID: 8370910

Viljareal je apsolutni favorit na ovom meču. Las Palmas suvereno drži poslednje mesto na tabeli i ne planira da se sa njega pomera. Žuta podmornica ove sezone igra samo na domaćem frontu što može da joj pomogne da dođe do visokog plasmana. Mi kombinujemo kako bi uvećali kvotu.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1&1+I (1.7)
Fiksevi dana
RUMUNIJA 1 | 20:00
CS Universitatea - Slobozia
ID: 8370969

Sigurica se u Mozzart kladionici igra uz najveću kvotu u svetu betinga. Jeste da Univerzitatea nema pobedu na posledja četiri meča, ali u ovom slučaju tri boda ne bi smela da joj umaknu. Istina, gosti se nisu totalno izblamirali po promociji u elitu, ali svejedno, dovoljno su tanki da sa ovog meča teško mogu da se nadaju bodovima.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.45)
Za izbegavanje
ITALIJA 1 | 20:45
Parma - Cagliari
ID: 8370678

Užasan fudbal igraju i jedni i drugi. Oba tima primaju previše golova, dok su u napadu neefikasni. Prošle sezone na stadioni "Enio Tardini", dva tima su odigrali meč bez golova. Sve nas to navodi na pomisao da bi ovde sve moglo da bude upitno, pa savetujemo manevar izbegavanja. Mi čak ne bi ni sa golovima da licitiramo, a vi vidite šta vam je činiti, ili još bolje ne petljati se previše.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.15)
Fiksevi dana
TURSKA 1 | 19:00
Kayserispor - Besiktas
ID: 8371141

Znajte da domaćin nije u stanju da se se poveže, da ne zna gde udara. Ide iz poraza u poraz, tako da bi ga Bešiktaš ovo trebalo da bude puko odrađivanje posla. Jeste da su crni Orlovi upisali nezgodan poraz od Ajaksa u Ligi Evrope (4:0) u toku sedmice, ali na domaćem frontu je druga priča. Dvojka iz zaleta je prava opcija.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.63)
Vredi probati
PORTUGALIJA 1 | 21:15
AVS - Farense
ID: 8371013

Farense se opisuje rečima jada, bede i čemera... Bez boda iz šest dosadašnjih kola, uz samo dva postignuta gola, eto to su oni do sada pokazali. Već mu se crta odlazak u niži rang. Ako nešto želi da promeni, moraće da se trgne što pre, a pogotovo da pokaže više živosti u okršajima sa protivnicima poput AVS-a, mada to u gostima nije baš lako izvodljivo. Pokušajte ipak s tipom jedan,


Konačan ishod

Tip: 1 (1.95)
Fiksevi dana
ŠPANIJA 2 | 20:30
Santander - Cartagena
ID: 8371136

Rasing je lider Segunde, dok je Kartagena na njenom dnu, i to bi samo po sebi bilo dovoljno da znate. Biće ovo mačiji kašalj za domaćina koji 270 minuta nije primio gol u prvenstvu. Ne igra domaćin efikasno, ali igra na rezultat, a to je najvažnija odlika na putu ka povratku u elitnu diviziju. Ako odigrate tiket po principu 6+1, eto vam i veće kvote.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.43)
Fiksevi dana
DANSKA 1 | 19:00
Nordsjaelland - Brondby
ID: 8370735

Brondbi ne zna za poraz u poslednja tri međusobna duela. Doomaći su pred ovaj meč ubedljivo savladali trećeligaški Fremad u kup takmičenju, a postigli su čak pet golova. Sve u svemu, ima dosta nesigurnosti i kod jednih i kod drugih zasada što garantuje neizvestan duel. Mi ipak držimo da bi GG tip bio dosta dobar za ovu situaciju.


Oba tima daju gol

Tip: gg (1.48)

tagovi

predlozzi i tipovanjasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara