Detalj s meča Francuska-Belgija na EP(©Reuters)
Detalj s meča Francuska-Belgija na EP(©Reuters)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (ponedeljak): Verujete li Trikolorima?

Vreme čitanja: 1min | pon. 09.09.24. | 11:45

Pročitajte nekoliko predloga za 9. septembar…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...


Vredi probati
KVALIFIKACIJE ZA AFRIČKI KUP NACIJA | 18:00
Uganda - Congo
ID: 8322979

Jedan od zanimljivih mečeva dana u Africi. Oba tima su u promenljivoj formi, ali Kongo može da se pohvali da je sa minimalnih 1:0 savladao Južni Sudan 5. septembra, dok Uganda u 1. kolu kvalifikacija odigrala nerešeno 2:2 protiv Južne Afrike. Ako je je to mogla da postigne Uganda, onda može i do najskupleg keca u svetu betinga.


Konačan ishod

Tip: 1 (2)
Fiksevi dana
LIGA NACIJA C | 20:45
Romania - Lithuania
ID: 8318139

Rumunija u Burukreštu ne bi smela da ima problema protiv Litvanije koja je u seriji od dva poraza. Generalno Rumunija u ovoj grupi neće imati većih problema, posebno kada se mečevi budu igrali u Bukureštu. Ako ste za laganog keca, eto prilike i da ga pokupite.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.3)
Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA AFRIČKI KUP NACIJA | 15:00
Burundi - Senegal
ID: 8322977

Veliki dan za Burundi jer se očekuje spektakl i preko 40.000 navijača, ali Senegal je taj koji sve ima u svojim rukama. Veliki su favoriti. Ovo će biti tek treći međusobni susret, prvi još od 2016. godine. Do sada je oba puta slavio Senegal, koji je i sada favorit uz koga kombinujemo da bi ojačali kvotu na siguricu.


Mozzart kombinazzije

Tip: 2&2-5 (1.75)
Vredi probati
LIGA NACIJA B | 20:45
Norway - Austria
ID: 8318212

Još jedan okršaj dana koji je teško odrediti ko je konkretan favorit, svakako ćemo mi dati prednost Norvežanima iz više razloga, pa ako ste spremni, treba pokušati i odigrati na domaćina. Austrija i Norveška su i 2020. bili rivali u Ligi nacija. Tada su Austrijanci u Oslu trijumfovali sa 2:1, dok su u Beču posle toga odigrali 1:1.Tu vam je i najveća kvota na svetu, pa zašto da ne pokušamo.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.4)
Fiksevi dana
LIGA NACIJA A | 20:45
France - Belgium
ID: 8318187

Bez ikave dileme derbi dana i pravi trenutak da se Francuska trgne i najzad pokaže nešto kvalitetno na terenu. Trenutno su u seriji poraza pošto su i Italijani i Španci slavili protiv Trikolora, a sada se i Belgija nada čudu. Svakako meč koji će se najviše pratiti, uz želju da se popravi utisak s utakmice Trikolora i Azura, kada su listići na Francuze pali, uprkos njihovom ranom vodećem golu iz prvog minuta meča na Parku prinčeva.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.9)
Fiksevi dana
LIGA NACIJA A | 20:45
Israel - Italy
ID: 8318197

Ovde mora da bude golova. Naime, Izrael kao domaćin igra u Mađarskoj, tačnije Budimpešti iz dobro poznatih razloga. Zato bi Italija ovaj meč bez ikakvih većih problema morala da reši u svoju korist i upiše nova tri boda. Izrael je u ovoj grupi svakako najslabiji tim i malo šta bi mogli da urade protiv Belgije, Francuske i već pomenute Italije.


Mozzart kombinazzije

Tip: 2& 2+ (1.52)
Fiksevi dana
LIGA NACIJA B | 20:45
Montenegro - Wales
ID: 8318261

Da li je vreme da Crna Gora najzad dođe do pobede. Belgija, Gruzija i Island su bili zaslužni za niz poraza Crne Gore koja se sada nada da bi u Podgorici mogla najzad do pozitivnog ishoda, ali Vels je ipak ozbiljan zalogaj za tako nešto. Mi nikako nećemo da licitiramo tako grubo, mada bi kec na pobedu tima Roberta Prosinečkog bio jako skup. Umesto toga, idemo na igru s golovima.


Ukupno golova

Tip: 2+ (1.5)
Za izbegavanje
KVALIFIKACIJE ZA AFRIČKI KUP NACIJA | 17:00
Equatorial Guinea - Togo
ID: 8322978

Tri poraza na ukupno pet poslednjih mečeva, pa vi rizikujte s tipom na Ekvatorijalnu Gvineju. Togo u istom periodu ima tri remija, pobedu i poraz, a ako se premota film sećanje nas vraća u prošlost i na poslednja dva meča para od pre dve i pet godina, kada smo zaokruživali X tip. Zato izbegnimo keca.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.9)

tagovi

predlozzi i tipovanjasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara