Fudbaleri Čelsija (©Reuters)
Fudbaleri Čelsija (©Reuters)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (ponedeljak): Tri kluba ne smeju da pogreše, Vest Hem u kombinaciji

Vreme čitanja: 1min | pon. 15.02.21. | 10:21

Pogledajte nekoliko zanimljivih tipova za 15. februar

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Za izbegavanje
USA - NBA | 01:30
New York - Atlanta
ID: 5392679

Jeste Atlanta favorit na papiru, ali treba biti obazriv. Hoksi su u seriji od tri poraza, igraju dosta promenjivo na strani i u poslednjih sedam gostovanja u ligi imaju samo dve pobede. Osim toga često se u Medison Skver Gardenu opeku, a Njujork više nije baš takva kanta za napucavanje kao prethodnih sezona. Preporučujemo da izbegnete dvojku ovde.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.8)
Fiksevi dana
NEMAČKA 1 | 20:30
Bayern - Bielefeld
ID: 5385579

Bajern se vratio kući posle osvajanja Svetskog klupskog prvenstva i istorijske šeste titule u poslednjih godinu dana, a na svom stadionu sada ima relativno lak posao. Bilefeld sada već decenijama nije bio ni blizu jednog boda u Minhenu, tako da bi sve osim sigurne pobede Bajerna bilo ravno senzaciji.


Poluvreme - Kraj

Tip: 1-1 (1.52)
Fiksevi dana
PORTUGALIJA 1 | 21:15
Sporting - Ferreira
ID: 5386152

Sporting ne posustaje i na odličnom je putu da se okiti šampionskom krunom u Portugaliji. Trenutno ima četiri ligaške pobede zaredom, šest u svim takmičenjima, dok je kod kuće samo jednom remizirao u poslednja četiri meseca! Na sve to Lavovi nižu pobede nad Fereirom već osam godina. Ovde možete da kombinujete i golove, bar dva.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.5)
Vredi probati
RUMUNIJA 1 | 19:30
Cluj - Voluntari
ID: 5385773

Kluž je pomalo neočekivanim porazom na gostovanju Botošaniju sebi zakomplikovao situaciju i nije iskoristio prvi zicer od FCSB da se odvoji na vrhu tabele. U međuvremenu je FCSB vezao i drugi poraz, pa ovaj poklon Kluž ne bi smeo da ispusti. Protiv Voluntarija je Kluž uvek raspoložen na svom terenu, prethodna dva susreta završena su rezultatom 5:0, pa verujemo u novo ubedljivo izdanje.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1&3+ (2.1)
Fiksevi dana
ENGLESKA 1 | 21:00
Chelsea - Newcastle
ID: 5385555

Ovde nema mnogo dileme – Čelsi je apsolutni favorit i večeras mora da dobije ako želi da se vrati među najbolja četiri kluba Engleske i nastavi seriju dobrih rezultata. Tuhel je preporodio Plavce za kratko vreme, a zbog stalnih rotacija niko ne zna kakav će sastav da izvede za Njukasl, koji već skoro devet godina redovno gubi na Stamford Bridžu.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1&2+ (1.48)
Vredi probati
ENGLESKA 1 | 19:00
West Ham - Sheffield Utd
ID: 5385576

Svesno je Vest Hem žrtvovao FA kup kako bi se fokusirao isključivo na Premijer ligu i što bolji plasman. Čekićari su sada nadomak Lige šampiona i igraju odlično poslednjih mesec i po dana. Šefild jeste namučio Čelsi i Siti u Premijer ligi, verovatno će i Vest Hem, zato dajemo ovaj predlog. Vredi probati.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1X&0-2 (2)
Vredi probati
ŠPANIJA 1 | 21:00
Cadiz - Ath.Bilbao
ID: 5385578

Opterećen je Kadiz povredama, pa bi ovo mogla da bude idealna šansa za Bilbao da dođe do nove pobede i pobegne od opasne zone koja je samo četiri boda daleko u ovom trenutku. Kadiz nijednom u poslednje 32 godine nije dobio Atletik na svom terenu, a kada bi Bilbao slavio obično bi to bilo uz kišu golova na obe strane. Osim toga Atletik je u poslednjih šest gostovanja u svim takmičenjima izgubio samo jednom. Kvota je primamljiva.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.2)

tagovi

predlozzi i tipovanjaInternet klađenjeklađenjesportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara