PREDLOZZI I TIPOVANJA (ponedeljak): Treba iskoristiti kvotu na Sivas, fiksevi u Španiji i Rumuniji

Vreme čitanja: 1min | pon. 14.12.20. | 10:59

Pročitajte nekoliko predloga za 14. decembar

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
KIPAR 1 | 18:00
Omonia - Paphos
ID: 5265278

Omonija je završila takmičenje u Ligi Evrope debaklom u sudaru sa PSV-om. Kiparski šampion se, ipak, lepo predstavio. Osvojio je četiri boda i sada može da se posveti domaćem šampionatu. Lider Apolon je za sada daleko, ali... Omonija bi današnjim trijumfom krenula u misiju odbrane titule. Zato kec nama alternativu.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.77)
Fiksevi dana
RUMUNIJA 1 | 18:00
UTA Arad - CS Universitatea
ID: 4545

UTA ne igra loše, ali u prethodnom kolu doživela je ubedljiv, mada ne i neočekivan poraz na gostovanju lideru FCSB-u. Studenti iz Krajove su kvalitetniji i ambiciozniji, te nam dvojka deluje kao najrealnija. Očekujte i dosta pogodaka.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.7)
Fiksevi dana
ŠPANIJA 1 | 21:00
Celta - Cadiz
ID: 5265535

Selta je imala katastrofalan start u Primeri. Međutim, ekipa iz Viga se podigla u poslednje vreme. Vezala dva trijumfa i popravila nezavidan položaj na tabeli. Kadiz važi za ubice velikih, slavili su na gostovanjima Realu i Barseloni. Međutim, verujemo da će Selta napraviti još jedan korak ka mirnoj luci.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.95)
Vredi probati
DANSKA 1 | 19:00
Odense - Midtjylland
ID: 5264901

Midtjiland je završio učešće u Ligi šampiona. Danski predstavnik je imao nekoliko zanimljivih partija. Međutim, sada je prioritet trka sa Brondbijem i Arhusom za novu titulu. Midtijland je već napravio nekoliko kikseva. Danas greške ne sme da bude. Čak verujemo da će dvojka doći prilično lagano. Uz dominaciju već na poluvremenu.


Poluvreme - Kraj

Tip: 2-2 (2.9)
Za izbegavanje
IZRAEL 1 | 19:45
Maccabi Haifa - Hapoel T.A.
ID: 5269074

Makabi jeste lider prvenstva Izraela, ali taj šampionat je ove takmičarske godine vrlo nepredividiv. Znala je ekipa iz Haife da veže dva poraza, ali se posle toga uspravljala. Tačno je da gosti igraju slabo, ali bolje izbegnite ovaj par.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.35)
Vredi probati
TURSKA 1 | 17:00
Sivasspor - Antalya
ID: 5325

Ni Sivas više ne mora da razmišlja o međunarodnoj sceni na kojoj se, poput Super lige nije pokazao u dobrom svetlu, tako da i on može da započne popravljanje ukupnog utiska i konačno upiše prvi trijumf kod kuće. Ima uslova i za GG.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.3)
Vredi probati
POLJSKA 1 | 18:00
Lech.Gdansk - Wisla Plock
ID: 5264646

Lehija iz Gdanjska igra slabo ove sezone. Daleko su od vrha tabele, vezali su tri poraza. Međutim, danas, bivši tim Filipa Mladenovića, ima veliku priliku da krene uzlaznom linijom. Visla Plok je jedan od najslabijih timova Ekstraklase. Vezali su pet poraza, na prethodna tri meča nisu postigli gol. Kec dobro plaća i vredan je rizika.


Konačan ishod

Tip: 1 (2)

tagovi

predlozzi i tipovanjasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara