©MN Press
©MN Press

PREDLOZZI I TIPOVANJA (ponedeljak): Šta kažete o kecu Smederevcu?

Vreme čitanja: 1min | pon. 07.10.24. | 11:27

Pročitajte nekoliko predloga za 7. oktobar…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
ARGENTINA 1 | 20:00
Barracas - Ind.Rivadavia
ID: 8389069

Ne blista Rivadavija, ali ako negde može da traži pobedu, to je protiv Barakas Sentrala. Fenjeraš jeste domaćin, ali je od početka sezone osvojio samo 11 bodova na 16 utakmica, što je bod manje od pretposlednje Defense I Hustisije. Mi nećemo da licitiramo s pobednikom, ali ćemo zato da se pozabavimo golovima. U svakom slučaju, ovde može da ih bude u razumnoj meri.


Ukupno golova

Tip: 2-4 (1.63)
Fiksevi dana
ARGENTINA 1 | 23:00
Banfield - Estudiantes
ID: 8389009

Ovaj par dovoljno govori o ujednačenosti argentinske lige. Zašto? Naime, dva kluba deli čak 11 pozicija na tabeli (15. i 26), ali je to zapravo samo tri boda, Estudijantes ima 20, a Banfild 17. Možda je malo rizično, ali nama nešto miriše na dvojku, ali ćemo ipak stvar ublažiti uz duplu šansu.


Dupla šansa

Tip: X2 (1.37)
Vredi probati
BRAZIL 2 | 02:00
Goias - Santos
ID: 8388035

Na devet kola do kraja izvesno je da će se Santos vratiti u Brazilsku elitu, samo je pitanje sa koje pozicije od prve četiri. Gojas je tačno na sredini tabele, daleko udaljen od zone i ispadanja i promocije, jasno je da će igratu u drugom rangu i sledeće sezone. Zašto onda da ne pokušamo sa dvojkom?


Konačan ishod

Tip: 2 (2.6)
Fiksevi dana
ITALIJA 3 A | 20:30
Feralpisalo - Albinoleffe
ID: 8392223

Alibonolefe trenutno zauzima osmo, a Feralpisalo 14. mesto na tabeli u trećem rangu italijanskog fudbala. Prema propozicijama prva dva na tabeli biće direktno promovisana u Seriju B, dok će u baraž čak osam klubova rangiranih između trećeg i desetog mesta na tabeli. Gosti nam trenutno deliju kao bolji tim, ali bez obzira na to, ne idemo na konačan ishod. Radije ćemo se latiti tipovanja na golove.


Ukupno golova

Tip: 2-5 (1.48)
Fiksevi dana
ITALIJA 3 B | 20:30
Ternana - Campobasso
ID: 8392205

Ternana je u seriji od četiri uzastopne pobede, a sada joj u goste dolazi 11-plasirani Kampobaso. On je sakupio 10 bodova do sada, od čega većinu u poslednja dva kola, kada je savladao Vija Pezaro (3:2) i Pontederu (2:1). Tako se i probio nadomak pozicije koja donosi plej-of za promociju. Najskuplju kvotu u svetu betinga zato smatramo vrlo poželjnom.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.57)
Fiksevi dana
ENGLESKA 4 | 21:00
Bradford - Newport
ID: 8388842

Sasvim solidno je Bredford Siti otvorio novu sezonu, ali je u prethodne tri nedelje upao u rezultatsku krizu. Vezao je četiri meča bez pobede (po dva remija i poraza), zbog čega je pao na 14. poziciju na tabeli. Gosti su takođe prošli kroz jednu rezultatsku krizu u septembru, nanizali su tri poraza, pre nego što su u poslednja dva kola bili bolji od Krua (2:1) i Salforda (3:1). Smatramo da je naspram svega od Mozzart kladionice pojačan kec, ujedno i realan tip.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.57)
Za izbegavanje
BRAZIL 2 | 02:00
Sport Recife - Ceara CE
ID: 8388052

Meč je od krucijalnog značaja za ulazak u najviši rang brazilskog fudbala. Prva četiri tima na tabeli izboriće ulazak u elitni rang, a Sport Resife trenutno zauzima upravo četvrto mesto, dok je Seara sedma. Iako razlika između dva kluba iznosi tri pozicije, to su suštinski samo dva boda razlike. Tip jedan je jako nesiguran, i zato savetujemo izbegavanje.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.15)
Vredi probati
SRBIJA 2 MozzartBet Prva Liga | 18:00
Smederevo - Indjija
ID: 8396746

Jovan Golić je pre 10 dana podneo neopozivu ostavku na klupi Inđije, samo da bi danas debitovao na novom poslu na klupi Oklopnika baš protiv Sremaca. Smederevo je 9. na tabeli, što je jedno mesto ispod onoga čemu streme, dok su Vojvođani 14. Ovi timovi su se poslednji put videli letos na prijatelojskom susretu, ali pobednika nije bilo. Mi razmišljamo da bi "kec Smederevac", bio jako isplativ, pa se odlučujemo da ga predložimo kao tip u pokušaju.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.45)

tagovi

predlozzi i tipovanjasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara