Navijači Atalante (©Reuters)
Navijači Atalante (©Reuters)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (ponedeljak): Srcem uz Atalantu, a pažljivo sa Atletikom

Vreme čitanja: 1min | pon. 19.08.24. | 11:51

Pročitajte nekoliko predloga za 19. avgust…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...


Vredi probati
ITALIJA 1 | 18:30
Lecce - Atalanta
ID: 8275720

Atalata je loše odigrala pripreme, bez pobede, a poražena je i od Reala u meču Superkupa Evrope. Prethodna dva okršaja ovih timova na jugu Italije završila su sa maksimalno dva gola. Mi ipak verujemo Atalanti znatno više nego što verujemo domaćinu. Nećemo preterano da polemišemo, Nećemo se obazirati na vest da je Ademola Lukman zatražio da ne igra protiv Lećea. Idemo na pokušaj tipovanja na najveću kvotu!


Konačan ishod

Tip: 2 (2.25)
Fiksevi dana
ITALIJA 1 | 20:45
Juventus - Como
ID: 8275712

Zvuči kao laganica, kada se zna da Juventus dočekuje novajliju u Seriji A . Više od dve decenije prošle su od njihovih poslednjih mečeva u Seriji A, a Juve je apsolutni favorit. Gledajući samo takmičarske mečeve Stara dama je na svom stadionu primila samo jedan gol u šest minulih utakmica. Što se nas tiče, ovde se mora neizostavno kombinovati.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1&1+I (1.9)
Fiksevi dana
DANSKA 1 | 19:00
Aarhus - Vejle Kolding
ID: 8275875

Domaćin ima sedam poena, posle remija i poraza u prva dva meča savladao je Sonderjisk (4:0) i Brendbi (1:0), te se probio u gornji deo tabele. Na poslednja četiri susreta Orhusa i Vejlea nismo videli više od jednog gola. Po jednom su oba tima pobedila sa po 1:0, dok su dvaput odigrali 0:0. Veće šanse dajemo Arhusu, bez obzira na navedeno, a bustovana, odnosno najveća kvota na svetu koju daje Mozzart dobar su razlog da se odlučimo za ovaj tip.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.63)
Za izbegavanje
ŠPANIJA 1 | 21:30
Villareal - Atl.Madrid
ID: 8275741

Velike promene napravio je Čolo Simeone ovog leta, dok je Viljareal takođe ostao bez prvog golmana i još nekih važnih karika. Jorgandžije su dobile poslednja dva susreta sa Viljarealom, a u oba slučaj prolazio je tip GG&3+. Bez obzira na to, mi izbegavamo dvojku, mada nam se pomeniti tip na golove motao po glavi. Bićemo ipak suzdržani i predložiti odricanje od fiksne partije na pobedu Atletika.


Konačan ishod

Tip: 2 (2)
Fiksevi dana
SRBIJA 2 MozzartBet Prva Liga | 19:00
Borac C. - Dubocica
ID: 8281295

Videli smo na startu Mozzart Bet PLS-a jedan snažan zalet koji proklamuje stil igre tima Darka Rakočevića! Da, kvota na pobedu Borca nije velika, a razlog smo upravo naveli. Dubočica ima svega bod iz meča sa Radnikom, pa držimo da Čačani koji su domaćini u Užicu, neće imati većih poteškoća da ih savladaju. Igrajmo na favorita, nadamo se isplatiće se.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.4)
Fiksevi dana
SRBIJA 1 MozzartBet Superliga | 19:00
Radnički 1923 - Vojvodina
ID: 8275861

Ovogodišnji predstavnici Srbije u Evropi osetili su čari igranja na dva fronta u ranoj fazi sezone i već imaju utakmicu zaostatka u odnosu na konkurente u prvenstvu. Kragujevčani su ubedljivom pobedom protiv imenjaka iz Niša samo privremeno pokazali pozitivne segmente, ali dva poraza potvrda su da su daleko od prolećnog izgleda. Ni Vojvodina ne može da se pohvali boljim učinkom jer je posle pobede nad Tekstilcem poražena od Čukaričkog i TSC-a i to prilično rutinski.


Ukupno golova

Tip: 3+ (1.85)
Fiksevi dana
NEMAČKA - KUP | 20:45
Braunschweig - Eintr.Frankfurt
ID: 8275792

Braunšvajg je katastrofalno otvorio sezonu, doživeo dva ubedljiva poraza u prva dva kola Cvajte, tako da mu je u ovom trentku najmanje bio potreban duel sa jednim bundesligašem. Ajntraht iz Frankfurta je bio veoma raspoložen tokom priprema, pa tipujemo na njegovu pobedu, uz makar dva gola na meču, što je i više nego realan tip.


Mozzart kombinazzije

Tip: 2& 2+ (1.55)
Vredi probati
ENGLESKA 1 | 21:00
Leicester - Tottenham
ID: 8275719

Oba tima su pripreme završili porazima, a zanimljivo je da je Lester dobio poslednjih okršaj ovih timova na King Pauer stadionu sa 4:1. Istorijski gledano, mečevi ovih rivala kada su Lisice domaćini su vrlo efikasni. Pokušaćemo zato malo da pojačamo dvojku, jer nam se čini prosto neodoljivim. Kvota je sjajna, pa ko želi da proba, zaista ima šta.


Mozzart kombinazzije

Tip: 2&1+I (2.1)

tagovi

predlozzi i tipovanjasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara