©Reuters
©Reuters

PREDLOZZI I TIPOVANJA (ponedeljak): Pazite na "kockaste" i "azure", a gađajte špansku dvojku

Vreme čitanja: 1min | pon. 24.06.24. | 10:53

Pročitajte nekoliko predloga za 24. jun…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...


Za izbegavanje
EVROPSKO PRVENSTVO | 21:00
Croatia - Italy
ID: 8173426

Sve karte su otvorene, bez sumnje nas očekuje neizvestan meč sa puno dinamike i uzbuđenja. Ono što je zanimljivo i zaprepašćujuće jeste da je Italija jedini put slavila nad "kockastima" u dalekoj i tmurnoj istoriji Drugog svetskog rata. Mi očekujemo krut meč, a na pobednika nećemo tipovati kao iz puške. Mo bi ovde radije izbegli dvojku na "azure", jer Hrvatska kao ranjena zver na ovom meču može i da ih ujede.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.5)
Fiksevi dana
EVROPSKO PRVENSTVO | 21:00
Albania - Spain
ID: 8173382

Španija bez ikakvog imperativa dočekuje megdan sa Albancima koji se još nadaju da mogu do nokaut faze. Ipak, za tako nešto će morati da preskoče najtežu moguću prepreku oličenu u vidu ekipe koja je u dosadašnjem toku takmičenja pokazala ubedljivo najviše. Mi smo sasvim uvereni da najskuplja dvojka na svetu ima smisla, te je od sveg srca predlažemo.



Konačan ishod

Tip: 2 (1.53)
Fiksevi dana
EGIPAT 1 | 18:00
El Daklyeh - Zed
ID: 8176823

El Dakleja je jednom nogom već u drugoj ligi. Poslednja je na tabeli sa samo 15 bodova iz 26 kola, ima ih sedam manje od Farka, prvog tima iznad crte. U poslednja četiri kola je triput poražena i očajnički joj je potrebno da počne da pobeđuje u seriji. Sada dočekuje ZED, šestoplasirani tim na tabeli.Jasno vam je da je ova dvojka jedna od realnijih opcija za tipovanje u toku današnjeg dana.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.65)
Vredi probati
GAMBIJA 1 | 18:30
Brikama United - BST Galaxy
ID: 8178687

Ni devetoplasirani BST, ni 11-plasirana Brikama nisu još uvek obezbedili opstanak. BST ima 34 poena, tri više od 14-plasiranov Volidana, a četiri od VAA Bandžula i pozicije koja donosi direktno ispadanje. Brikama je u nešto težoj situaciji od rivala, pošto ima dva poena manje od Galaksija. Možda nije potez za koji možete da se vežete kao za siguricu, ali svakako ima smisla pokušati s kecom koji je definitivno isplativ.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.05)
Fiksevi dana
KUP AMERIKE | 23:55
Colombia - Paraguay
ID: 8173410

Kolumbija i Paragvaj će se susresti na otvaranju grupe D Kopa Amerike. U prošlosti su međusobni dueli išli uglavnom u korist Kolumbijaca, dok su Paragvajci poslednji put slavili još 2017. u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo. Mi ćemo se odlučiti za tip jedan. Smatramo da je dovoljno pouzdan, te da uz ponuđenu kvotu može lepo da se uklopi uz svaki tiket.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.67)
Fiksevi dana
KUP AMERIKE | 03:00
Brazil - Costa Rica
ID: 8173385

Brazil otvara turnir duelom sa Kostarikom. Na papiru je to jednostavan zadatak za "selesao" koja je prvi favorit za osvajanje prvenstva Južne Amerike. Ne samo da Kostarika nikada u istoriji nije pobedila Brazil, već da stvar bude gora, u ukupno deset obračuna nikada nisu uspeli ni bod da izvuku.Mi ćemo ovde da kombinujemo. Jednostavno, čist tip jedan bio bi previše jednostavan za ozbiljnije tipovanje.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1&2-4 (1.62)
Fiksevi dana
ŠVEDSKA 2 | 19:00
Landskrona - Orgryte
ID: 8173314

Landskrona je trenutni lider prvenstva, dok je Ergite drugi otpozadi. Zato nije teško pretpostaviti kome ide uloga favorita. U dosadašnjih 13 kola su upisali osam pobeda uz tri remija i jedan poraz. Smatramo da je tip jedan sa ovog meča nešto što danas nije za zaobilaženje, te da ovaj tip ima smisla staviti na bilo koji tiket.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.7)
Fiksevi dana
EGIPAT 1 | 18:00
Pharco - Al Ittihad
ID: 8176824

Farko se nalazi na rubu opasne zone, međutim i kao takav je u boljoj formi od Al Itihada. Ekipa iz Aleksandrije ne zna za pobedu na poslednjih pet utakmica, od čega je upisao četiri poraza i jedan remi bez postignutog gola. Nećemo se zaletati ka tipu jedan, istina je može da dođe, ali ipak nećemo da preterujemo. Pre smo za duplu šansu.


Dupla šansa

Tip: 1X (1.42)

tagovi

predlozzi i tipovanjasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara