©Reuters
©Reuters

PREDLOZZI I TIPOVANJA (ponedeljak): Ne zaziri od "crvenih đavola" i "trikolora"

Vreme čitanja: 1min | pon. 17.06.24. | 11:34

Pročitajte nekoliko predloga za 17. jun…

APOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Fiksevi dana
EVROPSKO PRVENSTVO | 18:00
Belgium - Slovakia
ID: 8161482

Nije to ta Belgija koja se godinama svrstavala u krug najužih favorita za osvajanje Svetskih i Evropskih prvenstava, ali je i dalje među sedam, osam najsnažnijih selekcija na kontinentu. Slovaci vrebaju iznenađenje predvođeni stamenim defanzivcem Milanom Škirinijarom. Mi ćemo realno ruku pružiti ka najskupljoj jedinici na Belgijance koja je dostupna samo u Mozzart kladionici.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.53)
Za izbegavanje
EVROPSKO PRVENSTVO | 15:00
Romania - Ukraine
ID: 8161509

Ovde ništa ne treba shvatiti zdravo za gotovo. Iz ugla Rumuna, ovo je ključni meč za osvajanje drugog mesta. Ukrajinci su favoriti, imaju više renomiranih fudbalera, ali rezultati Rumunije u kvalifikacijama apsolutno ulivaju optimizam izabranicima Edvarda Jordaneskua. Mi bi ovu dvojku izbegli, Pitate se zašto? Naime, Ukrajinci umeju da budu i ono što ne bi smeli... Naime, ratna dešavanja na njihovoj teritoriji su im najveća motivacija da odigraju dobro u Nemačkoj. To je ponovio i njihov selektor Sergej Rebrov.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.95)
Fiksevi dana
EVROPSKO PRVENSTVO | 21:00
Austria - France
ID: 8161492

Monstruozno snažno izgledaju aktuelni vicešampioni sveta, ali je i Austrija pokazala da raspolaže kvalitetnim igračima, u šta se publika u Srbiji mogla uveriti u prijateljskoj utakmici protiv Orlova. Francuzi će napadati od prvog minuta, ali je Austriji malo prostoroa dovoljno da organizuje opasne kontre. Mi smo iz kladilačkog ugla potpuno na strani "trikolora". Ne bi smela ova dvojka da skrene.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.6)
Za izbegavanje
EGIPAT 1 | 15:00
El Gounah - NB Egypt
ID: 8165997

Fudbalerima Nacionalne Banke Egipta gori pod nogama. Na pet kola do zavšetka sezone imaju samo dva boda više od zone ispadanja, a ako želi opstanak moraće da osvaja bodove protiv timova kao što je El Guna. Jeste domaći tim nešto sigurniji u borbi za opstanak, ali bi mu još jedan trijumf omogućio i matematičku bezbrižnost.  Sto se nas tiče, ovde ni jedan konačan ishod ne dolazi u obzir kao preporuka. Zapamtite to.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.5)
Vredi probati
EGIPAT 1 | 18:00
Zamalek - El Masry Club
ID: 8165998

Razočaravajuća sezona u egipatskoj ligi ne može se smatrati toliko tragičnom po Zamalek, jer je prioritet bilo učešće u Kupu Konfederacija koje je na kraju i osvojio. Al Masri je veoma dobar i zauzima drugo mesto u prvenstvu, ali je bodovni zaostatak za vodećim Piramidsom već nedostižan. Smatramo da je tip jedn vredan pokušaja, ali na vama je da odlučite.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.95)
Fiksevi dana
NBA - PLAY OFF | 02:30
Boston - Dallas
ID: 8165160

Sraman poraz doživeli su Seltiksi u četvrtoj utakmici finalne serije NBA lige, ali sada imaju drugu meč loptu, a prvu na parketu TD Garden Arene. Ako trijumfuju predstojeće noći protiv Dalasa, tim Džoa Mazule će se okititi prvim prstonom posle 16 gofina i 2010. Nije kec tako jeftin da ne bi mogao lepo da se ukomponuje na neki tiket uz još par odabranih mečeva.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.4)
Fiksevi dana
UZBEKISTAN 1 | 17:00
Olympic - OKMK
ID: 8166336

Olimpik je u seriji od četiri meča bez poraza i nastavlja da ispravlja loš start sezone u prvenstvu Uzbekistana. Nalazi se na devetoj poziciji sa 12 bodova, ali ima i do dva susreta manje od ostatka lige. Danas ga čeka težak rival u vidu AGMK-a, koji je na četvrtom mestu sa 17 poena. AGMK je slavio na tri od četiri poslednja duela, a uzeo je meru Olimpiku.Uz malo sreće, nadamo se da na ovom meču može pasti 2-3 gola.


Ukupno golova

Tip: 2-3 (1.95)
Fiksevi dana
EGIPAT 1 | 18:00
SC Ismaily - Enppi
ID: 8166850

Gosti su peti na tabeli sa 36 bodova, konkurentni su u borbi za plasman u Kup konfederacije. Na poslednjih pet utakmica, računajući i Kup Egipta, imaju tri pobede, a ove sezone su već dvaput savladali Ismaili. Po jednom u prvenstvu (decembar) i kupu (januar), sa po 1:0. Doduše, na obe utakmice su bili domaćini. Ići ćemo na duplu šansu kako bi smanjili rizik. Nadamo se da će vas to zadovoljiti.


Dupla šansa

Tip: X2 (1.42)

tagovi

predlozzi i tipovanjasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara