Saša Ilić
Saša Ilić

PREDLOZZI I TIPOVANJA (ponedeljak): Možeš da voliš Saleta Ilića, ali ne i da veruješ Nižnjem Novgorodu

Vreme čitanja: 1min | pon. 22.07.24. | 11:44

Pročitajte nekoliko predloga za 22. jul…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...


Fiksevi dana
ISLAND 1 | 21:15
Hafnarfjordur - Akranes
ID: 8222318

Hafnafjordur u poslednje vreme prosto proždire bodove gazeći sve pred sobom. Ta nezasitost nas i vuče ka najvećoj kvoti na svetu koju promoviše jedino ponuda Mozzart kladionice. U prvom duelu ove sezone, krajem aprila, Hafnarfjerdur je kao gost savaldao Akranes sa 2:1. I, ne poričemo da će možda biti teško s obzirom na razliku od samo jedan bod, ali smo sigurni da Hafnafjordur može uz domaći teren do nove pobede.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.8)
Vredi probati
RUMUNIJA 1 | 18:00
Gloria Buzau - Sepsi
ID: 8222315

Jeste skupo, najskuplje što se u svetu betinga nudi za ovaj par, ali ima smisla. Naime, rumunska javnost malo očekuje od debitanta u elitnom rangu Glorije iz Buzaua. Reč je o timu koji verovatno ne bi igrao u eliti da ne postoji u Rumuniji pravilo da samo klubovi sa vlasnikom mogu da igraju u prvoj ligi. Nadamo se da Sepsi može da iskoristi situaciju kao gost, ta da igrači Mozzarta mogu dobro da se ovajde od posebno uvećane kvote na ovom paru.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.15)
Za izbegavanje
RUSIJA 1 | 19:00
Nizhny Novgorod - Rubin
ID: 8221824

Lepo bi bilo verovati timu Saše Ilića, ali mi savetujemo izbegavanje velikog rizika. Naime, fudbaleri Nižnjeg Novgoroda sezonu otvaraju na svom terenu protiv Rubina, a sudeći po igrama gostiju tokom pripremnog perioda ne očekuje ih lak zadatak. Bio je Rubin veoma efikasan u četiri provere te je postigao 15 golova i upisao tri pobede uz remi. Zato ćemo biti suzdržani i sa pristojne distance odustati od tipa na konačan ishod.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.65)
Fiksevi dana
ŠVEDSKA 1 | 19:00
GAIS - AIK
ID: 8221874

Rivali iz srca tabele za korak su bliži donjem domu nego ekipama iz vrha te bi iz te perspektive poraz značio veliki korak unazad za oba tima. AIK je posle dva poraza odneo ceo plen protiv Halmštadam međutim za značajniji pomak potrebni su mu bodovi na utakmicama u nizu. GAIS, a struge strane, na poslednja tri izazova je osvojio samo bod, te se i u taboru domaćina pale alarmi pred susret 15. kola. Očekijemo golove kao nužnan epilog verovatno otvorene borbe.


Ukupno golova

Tip: 3+ (1.8)
Fiksevi dana
EGIPAT 1 | 20:00
Pyramids - Al Ahly Cairo
ID: 8221753

Pred pretendentima za titulu u Egiptu je direktan okršaj, te susrert koji sledi nosi znatno više od tri boda. Piramids zauzima lidersku poziciju, sa 68 bodova, dok je Al Ahli osvojio pet bodova manje, ali uz tri zaostale utakmice. Iako bi trijumfom napravili veliki korak ka tituli gosti nisu pred lakim zadatkom jer je jedan od ova dva kluba u međusobnim susretima slavio na strani pre 11 utakmica. Idemo na duplu šansu.


Dupla šansa

Tip: 1X (1.41)
Fiksevi dana
EVROPSKO PRVENSTVO M19 | 20:00
Turkey M19 - Denmark M19
ID: 8226545

Danci su u prethodna dva kola ostali praznih šaka, te je maksimum koji mogu da izvuku borba za 5. i 6. mesto i to isključivo pobedom. Sa druge strane, Turcima rijumf sa bar dva gola razlike ostavlja nadu u plasman dalje, ali samo ukoliko Španija izgubi od Francuske. S obzirom da i jedni i drugi umeju da budu izdašni po pitanju golova, uz konstataciju koju smo naveli u vezi sa Turcima, mi predlažemo tip na pogotke uz veoma interesantnu kvotu.


Ukupno golova

Tip: 3+ (1.7)
Fiksevi dana
MEĐUNARODNE PRIJATELJSKE | 20:00
Serbia - Greece
ID: 8226665

Susret koji sledi biće četvrti kontrolni meč za Pešićeve izabranike i posle njega će biti jasno koja četiri imena će biti precrtana sa konačnog spiska. Dueli sa Grcima po pravilu donose pregršt uzbuđenja o čemu svedoči da su poslednja dva od tri završena tek posle produžetka. Mi ipak verujemo da Srbija pred veliko takmičenje neće odigrati malokrvno, te da će zbog samopuzdanja u narednim danima igrati na pobedu kao da je reč o takmičarskom meču.


Pobednik meča

Tip: 1 (1.47)
Fiksevi dana
RUMUNIJA 1 | 21:00
Otelul Galati - Farul Constanta
ID: 8222320

Oselul je na premijeri ispustio vođstvo, došao u inferioran položaj, a potom preokretom u dva minuta režirao slavlje. Sa druge strane, Farul je minimalnim porazom otvorio sezonu i ne može da se pohvali da u idealnim okolnostima ide na gostovanje. Prethodne sezone Farul je uz bod na svom terenu (1:1) osvojio tri u gostima (1:0), a i danas se očekuje mali broj golova.


Ukupno golova

Tip: 0-2 (1.69)

tagovi

predlozzi i tipovanjasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara