PREDLOZZI I TIPOVANJA (ponedeljak): Glatko na Pancere, plus skupi kec na Deri Siti

Vreme čitanja: 1min | pon. 03.06.24. | 12:00

Pročitajte nekoliko predloga za 3. jun…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...


Fiksevi dana
MEĐUNARODNE PRIJATELJSKE | 20:45
Germany - Ukraine
ID: 8136659

Moramo da napomenemo da Julijan Nagelsman ne može da računa na sve prvotimce. Timu se još nisu priključili nacionalnom timu Toni Kros, Antonio Ridiger, Niklas Filkrug i Niko Šloterbek. Ovo će da bude četvrti susret Nemaca i Ukrajinaca u poslednje četiri godine. U oktobru i novembru 2020, u Ligi nacija, Panceri su dvaput slavili sa po 2:1 i 3:1. Poslednji duel, prijateljski, odigrali su u junu prošle godine, kada je u Bremenu bilo 3:3.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1&1+I (1.75)
Fiksevi dana
REP. IRSKA 1 | 19:00
Derry City - Waterford
ID: 8139390

Deri je vezao tri utakmice bez pobede (poraz i dva remija), dok je Voterford trijumfovao na četiri od poslednjih pet mečeva. Ovo će im biti treći duel ove sezone, a prva dva su glatko pripala Deri Sitiju. U martu kod kuće sa 3:0, a potom krajem aprila na terenu Voterforda sa 2:0. S obzirom na sve, realno je da Deri navali na pobedu kako bi opstao na drugom mestu tabele. To najbolje ide uz najveću kvotu u svetu betinga.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.63)
Fiksevi dana
ALŽIR 1 | 19:00
Constantine - USM Alger
ID: 8140594

Reč je o ekipama koje trenutno zauzimaju treću i četvrtu poziciju, a koje žele da se domognu elite. MC Alžir je već i matematički obezbedio titulu, ali u igri su za drugo mesto. Drži ga trenutno Beluizdad sa 49 poena, Konstantin ima 48, a USM Alžir 42. USM je u katastrofalnoj formi, izgubio je tri od poslednje četiri utakmice. S druge strane Konstantin je neporažen u prvenstvu od sredine februara.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1&2-6 (1.95)
Za izbegavanje
ARGENTINA 1 | 02:15
Estudiantes - Godoy Cruz
ID: 8136047

Dve pobede i poraz Estudijantesa, ali ne i baš naročito ubedljiva igra. Mi gi ovde obišli tip na konačan ishod, jer i Godoj Kruz očajnički želi pobedu. Jeste Estudijantes dobio poslednji meč para, ali ko je pratio taj meč u martu, znaće da je slavlje došlo bez dominacije na terenu. Mi smo zato danas skloniji manevru izbegavanja ovog tipa, odnosno o0čekivanja da će slaviti domaći tim.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.9)
Fiksevi dana
SRBIJA 1 MozzartBet Superliga - PLAY OUT | 18:00
Javor - Tekstilac O.
ID: 8140587

Posle prvog meča tim iz Odžaka bliži je promociji u Mozzart Bet Superligu nego Javor ostanku u najjačem rangu domaćeg fudbala. Tekstilac u Ivanjicu putuje sa 1:0, ali je ekipa Radovana Ćurčića više puta pokazala da ume da bude jako nezgodna po rivale na svom terenu.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.32)
Fiksevi dana
MEĐUNARODNE PRIJATELJSKE | 19:00
Croatia - Macedonia
ID: 8139366

Komšijski okršaj u Rijeci biće prilika za neke reprezentativce Hrvatske da se nametnu selektoru Zlatku Daliću, koji je već saopštio 26 imena na koja računa za Evropsko prvenstvo, dok ih je još devet "na čekanju". Ne verujem da će Kockasti na ovom uigravanju biti milostivi prema makedoniji. Igraće kako to i inaće rade na čistu pobedu.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1&3+ (1.85)
Vredi probati
SRBIJA SUPERLIGA - PLAY OFF | 20:00
Crvena Zvezda - Partizan Mozzartbet
ID: 8140170

Odakle animoziteti prema Partizanu? Zbog čega ne verovati da je jedan Željko Obrdović u stanju da dobije ovaj vrlo važan derbi? Razlog su svakako pobede Zvezde u finalnoj seriji ABA lige, te jedno lošije izdanje Partizan Mozzart Beta protiv Mege. Mi ipak držimo da razlika nije toliko drastična da je iluzorno očekivati da sada može da bude napetije. Pokušavamo sa skupom dvojkom, pa šta god da bude, ma koliko ova kvota bila visoka, i delovala kao podesna samo za hazarderski singl.


Konačan ishod

Tip: 2 (3.9)
Fiksevi dana
MEĐUNARODNE PRIJATELJSKE | 20:45
England - B&H
ID: 8136651

Rival Srbije u grupnoj fazi za sparing partnera na startu izabrao je selekciju Bosne i Hercegovine. Verovatno da Geret Sautgejt neće izvesti najjaču postavu niti previše otkrivati što se tiče taktike. Više će ovaj meč poslužiti Englezima da se istrče. Računamo da će ovde biti i dosta golova.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1&2-4 (1.65)

tagovi

predlozzi i tipovanjasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara