Magrao (Rio Ave) i Pedro Gonsalveš (Sporting)
Magrao (Rio Ave) i Pedro Gonsalveš (Sporting)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (petak): Sporting uspešno polaže popravni

Vreme čitanja: 1min | pet. 09.08.24. | 11:37

Pročitajte nekoliko predloga za 9. avgust…


NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Izabrane vesti

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Ostavite svoj komentar ispod teksta...


Za izbegavanje
ELITNE PRIJATELJSKE | 20:45
Brentford - Wolfsburg
ID: 8264465


Pre nekoliko dana jedan englesko-nemački par bio nam je predlog za izbegavanje i omašili smo - Arsenal je “odvalio” ekipu Leverkuzena. Ali jučerašnji sjajni učinak (samo smo kod Partizana pogrešili) dao nam je samopouzdanje da ponovimo kako je ovde sve moguće. Obiđite ih.


 



Konačan ishod

Tip: 1 (1.98)
Fiksevi dana
PORTUGALIJA 1 | 21:15
Sporting - Rio Ave
ID: 8262753


Branilac titule Sporting nije sjajno startovao: u Superkupu je već u 24. minutu vodio protiv Porta sa 3:0, ali je izgubio u produžecima. Momcima Rubena Amorima to bi trebalo da bude opomena da nikad nema opuštanja. Kvota na keca je premala, pa je pojačajte kombinacijom sa 3+.



Mozzart kombinazzije

Tip: 1&3+ (1.52)
Fiksevi dana
TURSKA 1 | 20:00
Galatasaray - Hatayspor
ID: 8261842


Galatasaraj je doživeo poniženje u Superkupu protiv jednog od najvećih rivala Bešiktaša (5:0 za crno-bele). Možemo da zamislimo kako će navijači da dočekaju šampiona, a ako slučajno i sada zabrlja ne bismo mu bili u koži. Naša preporuka je kombinacija keca i dosta golova.



Mozzart kombinazzije

Tip: 1&3+ (1.6)
Fiksevi dana
SRBIJA 1 MozzartBet Superliga | 20:00
Radnicki Nis - Napredak
ID: 8262902


Nišlije su osvojile samo tri boda, međutim, pobeda koju su ostvarile bila je protiv favorizovane ekipe TSC-a iz Bačke Topole (1:0). Napredak je ozbiljno namučio Partizan, a potom je vezao neefikasne remije sa Železničarem i IMT-om. Sumnjamo u goleadu, ali naša preporuka je kec.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.85)
Fiksevi dana
RUSIJA 1 | 17:30
Nizhny Novgorod - Khimki
ID: 8262167


Voleli bismo da ekipu Saše Ilića proglasimo favoritom na ovoj utakmici, ali ne možemo, iako protivnik ima samo bod više. Domaći su tek u prošlom kolu, u Mahačkali zabeležili prvi trijumf. Sada bi mogli da slave, međutim, čini nam se da je bolje da probate sa malo pogodaka.



Ukupno golova

Tip: 0-2 (1.76)
Vredi probati
ENGLESKA 2 | 21:00
Preston - Sheffield Utd
ID: 8262788


Preston je prošle sezone dugo bio među kandidatima za plasman u plej-of, ali je u finišu šampionata vezao pet poraza, pa se pitamo da li mu je uopšte stalo do promocije. Gost je bio očajan u eliti, zbog čega ipak verujemo u keca, iako su kvote na strani rivala. Probajte i 3+.



Konačan ishod

Tip: 1 (3)
Vredi probati
ENGLESKA 2 | 21:00
Blackburn - Derby
ID: 8262780


Blekbern se prošle sezone konstantno borio za opstanak i uspeo je da ga obezbedi, ali sa svega tri boda više od Birmingema, koji je ispao. Derbi se vratio u Čempionšip i psihološka prednost je na njegovoj strani, međutim, to nije dovoljno. Ipak očekujemo keca, možda uz GG.



Konačan ishod

Tip: 1 (2.2)
Vredi probati
SRBIJA 1 MozzartBet Superliga | 18:00
OFK Belgrade - Cukaricki
ID: 8262897


Povratnik u elitu startovao je veoma dobro - Romantičari su zabeležili dve pobede i remi na gostovanju Novom Pazaru. Isti učinak ima i Čukarički, koji je u prošlom kolu bio ubedljiv protiv Vojvodine (3:1). Nijedan ishod ne bi nas iznenadio, međutim, blagu prednost imaju Brđani.



Konačan ishod

Tip: 2 (2.15)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara