Robert Levandovski izvodi penal (©Reuters)
Robert Levandovski izvodi penal (©Reuters)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (petak): Rizikujemo sa Poljacima, jer magnetu najveće kvote ne može da se odoli

Vreme čitanja: 1min | pet. 07.06.24. | 11:41

Pročitajte nekoliko predloga za 7. jun…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...


Fiksevi dana
U A E 1 | 16:20
Al Ain - Al Bataeh
ID: 8148367

Al Ain je sigurno treći, a Al Bateh može da skoči za dve pozicije i bude sedmi ako pobedi domaćina. Šampion Azije je pobedio u prvom meču ovih timova u gostima sa 2:1. Tim iz Dubaija je slavio u pet poslednjih duela protiv današnjeg rivala.Po nama je ovo jedinica koju danas ne treba zaobići. Kvota je solidna i može lepo da se uklopi u tiket.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.62)
Vredi probati
MEĐUNARODNE PRIJATELJSKE | 20:45
Poland - Ukraine
ID: 8148141

Znamo da je rizično, ali ne odustajemo. Komšijske selekcije su igrale prijateljski meč pre četiri godine, kada je Poljska bila uspešnija – 2:0. Sve oči Poljaka biće uperene u Roberta Levandovskog, napadača Barselone. Ukajina najveće nade polaže u ofanzivne igrače, Mihaila Mudrika iz Čelsija i tandem iz Đirone, Artjoma Dovbika Viktora Cigankova.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.6)
Vredi probati
KVALIFIKACIJE ZA SP AFRIKA | 21:00
Nigeria - S.Africa
ID: 8148325

Držimo da su zreli uslovi da sevne tip jedan. Postoje razlozi koji ovu konstataciju ljuljaju, ali ne toliki da bi se odlučili za odustajanje. Superorlovi su krenuli loše u novi ciklus kvalifikacija za Mundijal, imaju dva remija protiv Lesota i Zimbabvea. Južna Afrika ima pobedu i poraz. U Grupi C su iznenađujuće na prva dva mesta Ruanda i Benin.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.6)
Za izbegavanje
ALŽIR 1 | 17:45
MC Alger - Belouizdad
ID: 8148406

Derbi je derbi, sve i sa ogromnom prednošću koju u ovom trenutku ima MC Alžir u odnosu na Beluzidad. Šta reći sem da lider na tabeli ima gol razliku 52:17, a Beluzidad 35:18. U svakom slučaju odbrana je i jednoj i drugoj strani odlična. Zato i ne čudi što je na poslednja tri meča para bilo 0:0. Zato tip jedan nije za preporuku kao nešto čemu može otvoreno da se nada.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.15)
Fiksevi dana
MEĐUNARODNE PRIJATELJSKE | 20:45
England - Iceland
ID: 8148146

Gordi Albion puca od zvezda na svakoj piozciji. Toliko je jak tim Gareta Sautgejta da nema mesta za Džejmsa MedisonaDžeka Griliša i Harija Megvajera. Englezi su uz Francusku prvi favorit za krunu, a u kakvoj su formi Ostrvljani videćemo večeras na kultnom Vembliju u pripremnom meču sa Islanđanima. Ovde bez raspucavanja ne vredi ni trošiti hemijsku olovku da se s njom iskoristi par.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1&2-4 (1.67)
Fiksevi dana
FINSKA 1 | 19:00
Helsinki - SJK
ID: 8148327

Kada su se poslednji put sreli u aprilu, bilo je 3:3, a pet golova je palo, pri konačnih 2:3 za HJK u septembru prošle godine. Videćemo da li je goleada ponovo moguća. Smatramo da je raspucan tip, ali umereno sasvim solidan predlog. Ne tvrdimo da će priča ići preko pet pogodaka, već uz sasvim umeren 3+ tip. Po nama ovo ne bi smeo da bude preveliki zalogaj, a vi sami odlučite.


Ukupno golova

Tip: 3+ (1.8)
Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA SP AFRIKA | 15:00
Kenya - Burundi
ID: 8148319

Obe selekcije imaju polovičan učinak posle dva kola afričkih kvalifikacija za Mundijal. Prva zvezda Kenije je Majkl Olunga, napadač katarskog Al Duhaila. Postigao je 15 golova na 18 utakmica u klubu. Kenijci su pobedili Sejšeli sa 5:0 u poslednjem meču. Ovaj predlog ima jako veliku verovatnoću da će proći baš bez bilo kakve drame.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.98)
Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA SP AFRIKA | 21:00
Morocco - Zambia
ID: 8148343

Posle lošeg Afričkog kupa nacija, četvrta selekcije sa Mundijala u Kataru želi da se iskupi za loše partije početkom godine. Zambija bi trebalo da bude najveći rival u Grupi E. Gosti imaju pobedu i poraz u prva dva kola. Poštujemo prednost i kombinujemo uz Maroko. Lep smo tip izabrali, a držimo i da golovi neće probiti zadatu marginu. Deluje kao čista priča.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1&2-6 (1.7)

tagovi

predlozzi i tipovanjasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara