Pedro Galjese (Peru) i Arturo Vidal (Čile)
Pedro Galjese (Peru) i Arturo Vidal (Čile)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (petak): "Obezglavljeni" Peru gubi u komšiluku

Vreme čitanja: 1min | pet. 13.11.20. | 11:51

Pročitajte nekoliko predloga za 13. novembar…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
MEĐUNARODNE PRIJATELJSKE | 15:15
Japan - Panama
ID: 5206703

Panama je u oktobru upisala dva "minimalca" protiv Kostarike, ali rival je igrao bez "pečalbara". Sa izuzetkom povređenog napadača španske Ueske Šinđija Okazakija Japan je kompletan i kao takav mnogo opasniji, pa je kec realan, a 1&2-3 moguće (reskirajte ako želite veću kvotu).


Konačan ishod

Tip: 1 (1.55)
Fiksevi dana
AFRIČKI KUP NACIJA KVALIFIKACIJE | 20:00
Tunisia - Tanzania
ID: 5207446

S jedne strane je najbolje pozicionirana afrička selekcija na rang-listi FIFA, a sa druge nacionalni tim koji je na prethodnom Kupu afričkih nacija zauzeo poslednje mesto. Jasno vam je da je kec "armiran", ali i da je zato kvota na njega mala. No, druga opcija je prelaz 1-1.

 


Poluvreme - Kraj

Tip: 1-1 (1.62)
Vredi probati
KVALIFIKACIJE ZA SP JUŽNA AMERIKA | 23:55
Chile - Peru
ID: 5206772

Peru odlazi u komšiluk bez ključnog igrača i kapitena Paola Gerera i njegovog kolege iz špica Džefersona Farfana (povrede), odnosno suspendovanog štopera Karlosa Zambrana, pa očekujemo da bodovi ostanu u Čileu. Moguća je i kombinacija 1&2+, ali kvota na samog keca je dobra.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.92)
Vredi probati
ENGLESKA 4 | 20:45
Bolton - Salford City
ID: 5206780

Bolton je proletos ispao iz Lige jedan, ali ni u nižem rangu takmičenja ne može da se pohvali rezultatima. Naprotiv, lako bi mogao da se nađe u još jednoj borbi za opstanak. Salford Siti igra solidno, čak i na gostovanjima, zbog čega nam dvojka deluje sasvim izgledno (uz 3+).


Konačan ishod

Tip: 2 (2.15)
Vredi probati
MEĐUNARODNE PRIJATELJSKE | 18:00
Costa Rica - Qatar
ID: 5206708

Za razliku od prethodno pomenutih susreta sa Panamom Tikosi će se u austrijskom Hartbergu suprotstaviti domaćinu predstojećeg Mundijala u trenutno najjačem sastavu. Katar je u promenljivoj formi, ali nije slučajno prvak Azije i mi bismo probali dvojku ili kombinaciju X2&0-2.


Konačan ishod

Tip: 2 (3.1)
Za izbegavanje
IZRAEL 2 | 14:00
Kfar Kasem - Hapoel Kfar Shalem
ID: 5207440

Moglo bi se reći da je ovo lokalni duel. Kafr Kasim je klub iz istoimenog mesta koje se nalazi na 20 kilometara od Tel Aviva. Gosti su iz Kfar Šalema, jednog od delova Tel Aviva. Ali, čak i da utakmica nema dodatni naboj izbegavanje bi bilo pametno jer rivali igraju očajno.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.97)
Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA SP JUŽNA AMERIKA | 01:30
Brazil - Venezuela
ID: 5207148

 

Nemamo nameru da omalovažavamo Venecuelu, ali kvalifikacije za SP u Kataru otvorila je sa dva poraza i meč sa njom samo je zagrevanje za Brazilce pred gostovanje u Montevideu. Njihovi dueli uglavnom se završavaju sa 2-4 gola, pa kako je kvota na keca mala birajte kombinaciju.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1&2-4 (1.65)
Vredi probati
KVALIFIKACIJE ZA SP JUŽNA AMERIKA | 21:30
Colombia - Uruguay
ID: 5206773

Kolumbija ima dve prednosti: domaći teren i kreativniji vezni red. Naravno, ekipu koju nose Dijedo Godin, Luis Suarez i Edinson Kavani ne smete unapred da otpišete, ali generalno gledano gostovanja ne prijaju Urusima, specijalistima za GG. To je tip za one koji ne vide keca.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.1)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara