Deniz Undav i Niko Šloterbek (Nemačka)
Deniz Undav i Niko Šloterbek (Nemačka)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (petak): Nemci i Holanđani ne greše

Vreme čitanja: 1min | pet. 11.10.24. | 11:33

Pročitajte nekoliko predloga za 11. oktobar…


NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Izabrane vesti

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Ostavite svoj komentar ispod teksta...


Fiksevi dana
LIGA NACIJA A | 20:45
B&H - Germany
ID: 8405634


Selektor domaćih Sergej Barbrez proveo je pola života u Nemačkoj i dobro poznaje rivala (a sam je izjavio i da ga izuzetno ceni), no, imao je problema prilikom okupljanja tima. Međutim, i da to nije bio slučaj u pobedu gostiju ne bismo ni najmanje sumnjali. Golove preskočite.



Konačan ishod

Tip: 2 (1.28)
Fiksevi dana
LIGA NACIJA A | 20:45
Hungary - Netherlands
ID: 8406370


S obzirom na to kako su Mađari startovali, sve osim ubedljivog poraza od Holanđana prilično bi nas začudilo. Jasno je da poraz od Nemaca u prvom kolu nije bio iznenađenje, ali toliko primljenih golova jeste. Ako vas kvota na dvojku ne zadovoljava, tipujte na kombinaciju sa 3+.



Konačan ishod

Tip: 2 (1.7)
Fiksevi dana
LIGA NACIJA B | 20:45
Czech R. - Albania
ID: 8405650


I jedni i drugi slavili su protiv Ukrajinaca, a izgubili od Gruzina (s tim da se ovo drugo Albancima desilo na njihovom terenu). Domaći umeju i da se naprimaju i da se napostižu golova, dok je rival nešto tvrđi. Tipujte na keca, koji je ipak najrealniji ili kombinaciju 1X&GG.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.7)
Fiksevi dana
LIGA NACIJA C | 18:00
Estonia - Azerbaijan
ID: 8405654


Na njihovim međusobnim okršajima uglavnom pada malo pogodaka: od 1996. na svega tri duela nije došlo 0-2, a i od poslednjeg takvog prošlo je više od deset godina. Jasno vam je zbog čega je upravo to naš prvi predlog, drugi je Mozzart šansa KIXVPPX, pa birajte između njih.



Ukupno golova

Tip: 0-2 (1.53)
Vredi probati
LIGA NACIJA B | 20:45
Ukraine - Georgia
ID: 8405669


Dok su Ukrajinci krenuli sa dva poraza, njihovi protivnici imaju maksimalan učinak. Pritom, ne može se reći da su gosti imali lake utakmice, zbog čega je u Poznanju sve moguće. Instinkt nam najavljuje keca, koji izuzetno dobro plaća, ali razmislite i o golovima na obe strane.



Konačan ishod

Tip: 1 (2.3)
Vredi probati
LIGA NACIJA B | 20:45
Turkey - Montenegro
ID: 8405681


Što u prijateljskim, što u takmičarskim ogledima izabranici Roberta Prosinečkog vezali su četiri poraza. Da li imaju osnova za optimizam pred put u Samsun? Ne baš, jedino čemu mogu da se nadaju je da im domaći neće napuniti mrežu. Mi, ipak verujemo u puno golova na obe strane.



Mozzart kombinazzije

Tip: 1&gg (2.65)
Vredi probati
KVALIFIKACIJE ZA SP JUŽNA AMERIKA | 03:30
Peru - Uruguay
ID: 8406365



Radi se o prilično nezgodnom paru u kontekstu rezultata koje su nanizali rivali. Peruanci su u bez pobede od sredine juna (dva remija i tri poraza), dok su Urugvajci u istom periodu najviše bili skloni nerešenim ishodima. Ipak, pokušajte sa dvojkom ili čak kombinacijom 2&0-2.



Konačan ishod

Tip: 2 (1.93)
Za izbegavanje
ŠKOTSKA - ČELENDŽ KUP | 20:45
Alloa - Arbroath
ID: 8406397


Iako se radi o utakmici Čelendž kupa valja napomenuti da rivale na tabeli škotske Lige jedan dele svega dva boda koliko Aloa ima više. No, to nam nije dovoljno da bismo vam preporučili da tipujete na domaće pošto su u poslednje vreme u nestabilnoj formi, za razliku od gostiju.


 



Konačan ishod

Tip: 1 (2.15)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara