Darnel Furlong (VBA) i Adam Armstrong (Sautempton)
Darnel Furlong (VBA) i Adam Armstrong (Sautempton)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (petak): Na megdan sa Lidsom ići će Sveci

Vreme čitanja: 1min | pet. 17.05.24. | 11:49

Pročitajte nekoliko predloga za 17. maj…


NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Izabrane vesti

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Ostavite svoj komentar ispod teksta...


Fiksevi dana
ENGLESKA 2 - PLAY OFF | 21:00
Southampton - WBA
ID: 8109540


Kao i prvi polufinalni duel Noriča i Lidsa i susret ovih rivala okončan je bez golova. Svecima je nedostajao drugi strelac ekipe Če Adams, ali se menadžer Rasel Martin nada da će on biti spreman za revanš. Gađajte tvrdog keca, jer verujemo da će na megdan Lidsu ići Sautempton.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.85)
Fiksevi dana
SRBIJA 1 MozzartBet Superliga - PLAY OFF | 18:30
Cukaricki - Partizan
ID: 8109467


Mozzart bet Superliga ušla je u samu završnicu, a iako je šampion odavno poznat ovo kolo obiluje veoma interesantnim utakmicama. Duel Čukaričkog i Partizana svakako spada među njih jer i jedno i drugi imaju puno motiva da daju sve od sebe. Obiđite konačni ishod i tipujte na GG.



Oba tima daju gol

Tip: gg (1.53)
Fiksevi dana
SRBIJA 1 MozzartBet Superliga - PLAY OFF | 18:30
Mladost Lucani - TSC Backa Topola
ID: 8109479


Mladost je nanizala četiri poraza i jedna je od retkih opuštenih ekipa jer nema šanse za plasman u Evropu. S druge strane, TSC se nada neuspehu Partizana na Banovom brdu pošto bi u slučaju pobede nad Lučancima, što je najrealniji scenario preuzeo drugu poziciju na tabeli.



Konačan ishod

Tip: 2 (1.65)
Fiksevi dana
PORTUGALIJA 1 | 21:45
Rio Ave - Benfica
ID: 8109890


U pitanju je meč bez takmičarskog značaja. Benfika je druga, pa druga, Rio Ave će prvenstvo okončati u sredini tabele. Domaći su bez poraza od 16. februara i imaju čak 18 remija, pa mada je dvojka stvar tradicije tipujte na KMB X2&GG. Ako hoćete veću kvotu, tu je KIXVPPX.



Mozzart kombinazzije

Tip: X2&gg (1.65)
Vredi probati
ITALIJA 1 | 20:45
Fiorentina - Napoli
ID: 8109842


Uoči pretposlednjeg kola Serije A oba rivala imaju šanse da se plasiraju u Ligu konferencije, s tim da je Fjorentina u dosta povoljnijoj situaciji pošto ima utakmicu manje i dva boda više. Violu očekuje i finale pomenutog takmičenja, a mi joj ovde dajemo prednost, uz 2-3.



Konačan ishod

Tip: 1 (2.35)
Vredi probati
TURSKA 1 | 19:00
Antalya - Demirspor
ID: 8109809


S obzirom na to kakve partije pružaju u poslednje vreme dobro je da su akteri ovog para ranije sakupili dovoljno bodova, pa dva kola pre kraja ne moraju da brinu o opstanku. Antalija je vezala tri poraza, Adana je u nedelju preživela „potop“ od Gazijantepa (6:1). Probajte keca.



Konačan ishod

Tip: 1 (2.2)
Vredi probati
REP. IRSKA 1 | 20:45
St.Patrick's - Derry City
ID: 8109717


Deri Siti je u prošlom šampionatu bio drugi, a njegov rival treći, sa samo tri boda manje. Posle 16 kola tekućeg prvenstva gosti zauzimaju isto mesto, međutim, Atletik je daleko ispod njih, sa samo jednom pobedom u poslednjih mesec dana. Čini se da je dvojka vrlo sigurna.



Konačan ishod

Tip: 2 (2.4)
Za izbegavanje
REP. IRSKA 2 | 20:45
Cobh Ramblers - Treaty Utd
ID: 8110288


Nezgodan par Druge lige Republike Irske. Na prvi pogled to ne deluje tako pošto su gosti, koji imaju tri boda manje i jednu utakmicu više nego rival, bez pobede još od početka marta. Međutim, ni u domaće ne možemo da se pouzdamo, zbog čega je izbegavanje najbolja opcija.



Konačan ishod

Tip: 1 (2.05)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara