Džejmi Vardi (Lester) na meču sa Notingem Forestom
Džejmi Vardi (Lester) na meču sa Notingem Forestom

PREDLOZZI I TIPOVANJA (petak): Na Lester - Forest trešće se obe mreže

Vreme čitanja: 1min | pet. 25.10.24. | 11:33

Pročitajte nekoliko predloga za 25. oktobar…


NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Izabrane vesti

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Ostavite svoj komentar ispod teksta...


Fiksevi dana
ENGLESKA 1 | 21:00
Leicester - Nott.Forest
ID: 8445525


Notingem Forest pruža veoma dobre partije, uostalom, Šumari mogu da se pohvale pobedom na Enfildu (1:0) i remijem na Stamford Bridžu (1:1), zbog čega bi Lisice morale da se prilično zabrinu, iako i one u poslednje vreme igraju sve bolje. Utisak je da je GG pouzdana opcija.



Oba tima daju gol

Tip: gg (1.83)
Fiksevi dana
FRANCUSKA 1 | 20:45
Rennes - Le Havre
ID: 8445518


Rezultatima ne mogu da se pohvale ni jedni ni drugi, ali ipak Ren bolje stoji na tabeli, a i domaćin je, što bi trebalo da mu dodeli ulogu favorita. Pritom, tu je činjenica da je Avr vezao pet prvenstvenih poraza i ne pamti kada je zabeležio prvenstvenu pobedu na ovom terenu.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.57)
Fiksevi dana
NEMAČKA 2 | 18:30
Nurnberg - Jahn Regensburg
ID: 8445426


Iako se domaći nalaze u sredini tabele, kec na ovoj utakmici jedna je od sigurica dana - ne zbog partija koje pružaju domaći, nego zbog očajne forme protivnika, koji se nalazi na samom dnu sa svega četiri osvojena boda. Ne bi nas iznenadilo ni 3+, pa probajte i kombinaciju.


 



Konačan ishod

Tip: 1 (1.7)
Vredi probati
ENGLESKA 2 | 21:00
Portsmouth - Sheffield W.
ID: 8445524


Portsmut deli poslednju poziciju na tabeli sa Kvins Park Rendžersom, a na svom terenu odavno ne zna za pobedu. Nisu ni gosti mnogo sigurniji, ali ipak imaju četiri boda više, remi i pobedu van Šefilda, kao i bolji međusobni bilans u poslednjim decenijama. Rizikujte s dvojkom.



Konačan ishod

Tip: 2 (2.2)
Vredi probati
NEMAČKA 1 | 20:30
Mainz - M' gladbach
ID: 8445421


Majnc je ove sezone osvojio samo jedan bod kod kuće, ali mečevi koje je izgubio uglavnom su bili tvrdi. Gosti su se malo trgli u poslednje vreme, međutim, to nije dovoljno da vam preporučimo dvojku... ili bilo koji ishod. Možda je najbolje da se odlučite za malo pogodaka.



Ukupno golova

Tip: 0-2 (2.45)
Vredi probati
ITALIJA 1 | 18:30
Udinese - Cagliari
ID: 8445458


Udineze je sjajno počeo prvenstvo, ali od sredine septembra pruža promenljive partije. Doduše, imao je prilično nezgodne protivnike, pa se skorašnji rezultati i ne mogu smatrati iznenađujućim. Kaljarijeva forma je u usponu, te je sve u opticaju. Ipak, naša preporuka je kec.



Konačan ishod

Tip: 1 (2.3)
Vredi probati
ITALIJA 1 | 20:45
Torino - Como
ID: 8445442


Ovo je dobra prilika da domaći prekinu veoma lošu seriju. Torino je vezao četiri poraza što u prvenstvu, što u Kupu i jasno je da raspoloženje u ekipi nije baš najsjajnije. No, sa druge strane je tim koji ima dva boda manje i kec je realniji od ostalih ishoda. Kvota je sjajna.



Konačan ishod

Tip: 1 (2.6)
Za izbegavanje
PORTUGALIJA 1 | 21:45
Santa Clara - Gil Vicente
ID: 8445297


Na međusobnim okršajima ovih klubova najčešće dolaze kečevi, ali ukupno gledano Žil Visente ima malo bolji bilans. Domaći ne postižu puno pogodaka, međutim, nalaze se na odličnoj četvrtoj poziciji. I rival ume da bude neugodan zbog čega je izbegavanje ipak najpametnije.



Konačan ishod

Tip: 1 (2.1)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara