S prethodnog duela Kelna i Hamburgera
S prethodnog duela Kelna i Hamburgera

PREDLOZZI I TIPOVANJA (petak): Jarčevi ne uzmiču pred HSV-om

Vreme čitanja: 1min | pet. 02.08.24. | 11:38

Pročitajte nekoliko predloga za 2. avgust…


NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Izabrane vesti

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Ostavite svoj komentar ispod teksta...


Fiksevi dana
BELGIJA 1 | 20:45
St.Gilloise - Beerschot Wilrijk
ID: 8249282


Verovali smo da će Union po osvajanju Superkupa u duelu sa Klub Brižom lako da izađe na kraj sa Denderom, ali je novajlija izvukao remi (0:0). Valjda će protiv drugog povratnika u elitu vicešampion da se pokaže u boljem svetlu, kecu pridodajte 2+ kako biste pojačali kvotu.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.3)
Fiksevi dana
AUSTRIJA 1 | 20:30
GAK - Salzburg
ID: 8249374


GAK je tek na penale pobedio četvrtoligaša Felden u Kupu i to je jasan pokazatelj njegove snage, te bi doskorašnji asistent Jirgena Klopa u Liverpulu Pepajn Lajnders trebalo lako da preskoči prvu prvenstvenu prepreku. Dvojka stiže uz puno golova, pa razmotrite i kombinaciju.



Konačan ishod

Tip: 2 (1.35)
Fiksevi dana
REP. IRSKA 1 | 20:45
Waterford - Shamrock
ID: 8249225


Radi se o prilično nezgodnom paru. Domaći malo bolje stoje na tabeli, ali imaju dva meča više. S druge strane, Deteline su vezale tri poraza u različitim takmičenjima (Kup i kvalifikacije za Ligu šampiona) i pitanje je u kakvom su psihičkom stanju. Možda je 3+ najbolja opcija.



Ukupno golova

Tip: 3+ (1.8)
Fiksevi dana
HRVATSKA 1 | 21:00
Dinamo Zagreb - Istra 1961
ID: 8249195


S obzirom na to koliko se pojačao Hajduk, na čiju klupu je seo Đenaro Gatuzo Dinamo će posle mnogo godina konačno imati ozbiljnu konkurenciju u borbi za titulu. Ipak, to će biti samo dodatni motiv za domaće da startuju što bolje, pa kec nema alternativu. Razmotrite i 1&3+.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.3)
Vredi probati
NEMAČKA 2 | 20:30
Koln - Hamburger
ID: 8249127


Veoma nezgodan par na startu jedne od najneizvesnijih liga u Evropi. Keln je u maju ispao iz elite, dok njegov protivnik godinama pokušava da se vrati u nju i uvek mu u poslednjim kolima izmakne šansa za promociju. Rizikovali bismo sa kecom, ali ako se ne slažete probajte GG3+.



Konačan ishod

Tip: 1 (2.25)
Vredi probati
RUMUNIJA 1 | 18:00
Otelul Galati - Hermannstadt
ID: 8249104


Ocelul je u prošlom kolu iznenadio branioca titule FCSB na njegovom terenu (2:0) i posle tri kola deli prvo mesto na tabeli sa Univerzitateom iz Krajove i Sepsijem. Protivnik je osvojio svega dva boda i nalazi se pri dnu, zbog čega ne sumnjamo u keca. No, ne očekujemo goleadu.



Konačan ishod

Tip: 1 (2)
Vredi probati
REP. IRSKA 1 | 20:45
Drogheda - Bohemians D.
ID: 8249209


Drogeda je odigrala dve utakmice više nego protivnik, a osvojila je sedam bodova manje, te je i dalje poslednja. Bohemijans je sredinom aprila zabeležio minimalnu pobedu na svom terenu i čini nam se da ima razloga da se nada još jednom trijumfu. Ako nećete dvojku, gađajte 0-2.



Konačan ishod

Tip: 2 (2.25)
Za izbegavanje
PRIJATELJSKE | 21:00
Leiria - Tondela
ID: 8250536


Takmičenje u portugalskoj Segundi počinje za nedelju dana, a fudbalerima Tondele ovo je poslednja provera, dok bi njihove kolege trebalo da imaju još jednu (protiv Torensea). Jasno je da će i jednima i drugima biti važno da izbegnu povrede, te bi i vi trebalo da izbegnete njih.



Konačan ishod

Tip: 1 (2)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara