Tijani Rejnders (Holandija) i Antoan Grizman (Francuska)
Tijani Rejnders (Holandija) i Antoan Grizman (Francuska)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (petak): Francuska je favorit protiv Lala, igrao Embape ili ne

Vreme čitanja: 1min | pet. 21.06.24. | 11:49

Pročitajte nekoliko predloga za 21. jun…


NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Izabrane vesti

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Ostavite svoj komentar ispod teksta...


Fiksevi dana
EVROPSKO PRVENSTVO | 15:00
Slovakia - Ukraine
ID: 8173430


Očekivali smo da će Ukrajinci prikazati mnogo bolju partiju protiv Rumuna, ali su oni bili neprepoznatljivi. Zbog toga bismo ovde tipovali na Slovake, međutim, ukoliko ne vidite keca opredelite se za malo pogodaka. Jeste da je kvota znatno niža, ali bolje vrabac u ruci...



Ukupno golova

Tip: 0-2 (1.7)
Fiksevi dana
EVROPSKO PRVENSTVO | 18:00
Poland - Austria
ID: 8173437


Malo golova očekujemo i na ovoj utakmici, najviše zbog toga što su njihova poslednja tri međusobna okršaja bila neefikasna. Od toga, dva meča su završena bez pobednika, dok je jedan pripao Poljskoj, kojoj danas ipak ne možemo da damo prednost. Razmotrite i kombinaciju X2&0-2.



Ukupno golova

Tip: 0-2 (1.81)
Fiksevi dana
BELORUSIJA 1 | 19:00
Gomel - Sh.Soligorsk
ID: 8173645


Kec na ovoj utakmici beloruskog šampionata spada među sigurice dana. Domaći su u gornjoj polovini tabele, dok je Šahtjor na dnu, sa „debelim“ bodovnim minusom sa kojim je startovao i u ovoj sezoni (neki bi ga zbog nameštanja poslali u crnu rupu). Ne očekujemo goleadu.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.57)
Fiksevi dana
PRIJATELJSKE | 13:00
Molde - Odd Grenland
ID: 8175094


Pauzu u šampionatu norveški klubovi koriste da bi igrali jedni sa drugima, održavajući formu na taj način. Molde je pri vrhu tabele, međutim, prilično zaostaje za vodećim Bode/Glimtom. Njegov protivnik je tik iznad zone ispadanja pa je situacija sasvim jasna. Kec je siguran.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.3)
Vredi probati
EVROPSKO PRVENSTVO | 21:00
Netherlands - France
ID: 8173441


Zanimljivo je da su i jedni i drugi izgubili u martovskim prijateljskim mečevima protiv domaćina EURA, a Holanđanima je to bio prvi poraz od onog oktobarskog u kvalifikacijama - upravo od Francuske (1:2). Isto bi trebalo da bude i sada, bio Kilijan Embape na terenu ili ne.



Konačan ishod

Tip: 2 (2.33)
Vredi probati
BELORUSIJA 1 | 17:00
Smorgon - Slutsk
ID: 8173620


Nije ovo baš lak par za tipovanje. Domaći imaju dva boda više nego protivnik, a i jedni i drugi nalaze se u opasnoj zoni. Ipak, usudićemo se da vam preporučimo da tipujete na Smorgon iako je na svom terenu sklon nerešenim ishodima. Ako nemate hrabrosti tu vam je dupla šansa 1X.



Konačan ishod

Tip: 1 (2.3)
Vredi probati
PRIJATELJSKE | 13:00
Ham Kam - Kfum
ID: 8175093


Svesni smo da se Ham Kam nalazi malo iznad zone ispadanja, dok je njegov rival u sredini tabele, ali na ovoj prijateljskoj utakmici ipak očekujemo trijumf domaćih. Razlog za to je znatno bolji bilans koji imaju u međusobnim okršajima (istina i remiji su česti). Probajte i GG.



Konačan ishod

Tip: 1 (2.25)
Za izbegavanje
PRIJATELJSKE | 16:00
Ried - Burghausen
ID: 8175096


Još jedna prijateljska utakmica u današnjoj ponudi, ali mi bismo vam sada preporučili da je obiđete prvenstveno zbog toga što ni jedni ni drugi nisu odigrali meč još od maja pa je nemoguće pričati u kakvim formama se nalaze. Ako se ne budu štedeli moguća je goleada.


 



Konačan ishod

Tip: 1 (1.58)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara