Andre Onana, Mančester junajted ©Reuters
Andre Onana, Mančester junajted ©Reuters

PREDLOZZI I TIPOVANJA (petak): Crveni đavoli svakako, a Selta uz najveću kvotu

Vreme čitanja: 1min | pet. 16.08.24. | 11:52

Pročitajte nekoliko predloga za 16. avgust…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

***

Izabrane vesti

Vredi probati
ŠPANIJA 1 | 19:00
Celta - Alaves
ID: 8275747

Nije Selta lak rival ni jednom protivniku, a da je tako, videli smo na pripremnom meču sa Vest Hemom koji je prijateljski meč para rešio pobedom, ali kroz penale. Nije ni Alaves loš, ali je tokom leta pokazao manju spretnost. Poslednji meč para u aprilu dobio je sa 3:0, ali sada ipak nije u poziciji da preti, ali mi jesmo da se nadamo najskupljoj jedinici u svetu betinga.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.15)
Fiksevi dana
ENGLESKA 1 | 21:00
Man.Utd. - Fulham
ID: 8275708

Predikcija tipovanja predviđa slom Fulama! Naime, Crvenim đavolima je za dlaku izmakao trofej Komjuniti šilda, ali bi igra iz meča sa Mančester Sitijem mogla da im znači na otvaranju sezone u Premijer ligi. Fulam je prošle sezone slavio na Old Trafordu. Sada će pre trpeti osvetu, nego prirediti iznenađenje velikom Mančester junajtedu.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.63)
Fiksevi dana
TURSKA 1 | 20:00
Konyaspor - Galatasaray
ID: 8276071

Obe ekipe su do pobeda u prvom kolu stigle posle preokreta u finišu utakmica, mada su više razloga za nezadovoljstvo imali navijači Galatasaraja, zbog ogromnog kvaliteta svoje ekipe. Galata je slavila oba puta prošle sezone, pa verujemo da će i sada. Biće golova na obe strane, verovatno, ali da ne licitiramo. Dajte da nam prođe dvojka i bićemo zadovoljni.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.7)
Fiksevi dana
FRANCUSKA 1 | 20:45
Le Havre - PSG
ID: 8275701

Nema Kilijana Mbapea među Svecima, ali i bez njega PSŽ ima najjači tim u Francuskoj. Vreme je da se profilišu neki novi lideri ekipe, što bi moglo da podigne motivaciju Enrikeovom sastavu. Lavr je prosečan tim, pa verujemo da će igrati odbranben fudbal. Najpametnije je da kombinujemo, jer ne očekujemo malo golova od Svetaca...


Mozzart kombinazzije

Tip: 2&2-6 (1.78)
Fiksevi dana
SRBIJA 1 MozzartBet Superliga | 18:55
TSC Backa Topola - OFK Belgrade Mozzartbet
ID: 8275839

Štucali su Topolčani u prva tri kola tokom kojih su neplanirano prosuli neke bodove, međutim utakmica sa Vojvodinom u prethodnom kolu i pobeda (3:1) nagoveštaj su buđenja ekipe. TSC se još traži od rastanka sa Žarkom Lazetićem, te je gostovanje OFK Beograda idealna prilika da uđu u pobedničku seriju. Kada su Romantičari u pitanju, bod iz prethhodna dva kola, posle dve uvodne pobede, pokazatelj je da će povratnička sezona doneti brojne izazove plavo-belima. Očekujemo golove.


Ukupno golova

Tip: 3+ (1.6)
Za izbegavanje
ŠPANIJA 2 | 21:30
Cadiz - Zaragoza
ID: 8275670

Zaobiđimo keca, uprkos činjenice da se Kadiz ozbiljno spremao, i nije sramota što je poražen od Lacija, kada je uspeo da remizira sa Betisom i Barnlijem. Saragosa je imala više pobeda, ali se nije nosila sa timovima tolike snage. Par se nije video četiri godine, a imajući u vidu Kadizove pripreme, jasno je da je želja domaćina povratak u elitu. Ne smatramo da je ovde preveliki rizik uputan.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.05)
Fiksevi dana
NEMAČKA - KUP | 20:45
Ulm - Bayern
ID: 8275760

Ogromna je razlika u klasi između dva tima, tako da treba očekivati sigurnu i ubedljivo pobedu gostiju. Bajern je delovao vrlo dobro u pripremnom periodu, a ovaj meč će mu poslužiti kao zagrevanje za start Bundeslige. Možete da probate sa „duplom pobedom“ na goste. Kvota je savršena, a sve je na tacni Bavarcima, pa zašto da se ne upustimo u ovo.


Dupla pobeda

Tip: 2-2 (1.62)
Vredi probati
DANSKA 1 | 19:00
Lyngby - Midtjylland
ID: 8275880

Lingbi ima samo dva boda posle četiri kola, samo dva pogotka na kontu, pa je jasno da je ekipa iz Herninga bliža trijumfu. U proteklom šampionatu u duelu ovih timova slavili su domaće ekipe. Midtjiland je dobio sa 2:1, dok se šampion loše proveo u Lingbiju, poražen je čak sa 4:1. Probajte svakako da se latite najskuplje kvote na svetu. držimo da su male šanse da se igra ne isplati.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.9)

tagovi

predlozzi i tipovanjasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara