NAJAVA DANA (nedelja, 10. maj): Ništa simulacije, e-sportovi i ostalo - vreme je za FUDBAL!

Vreme čitanja: 3min | ned. 10.05.20. | 08:35

Pogledajte šta smo vam izdvojili iz dnevne ponude za sportsko klađenje

GANGVON - SEUL, 09.30

Izabrane vesti

(Fudbal, J. Koreja 1)

Gangvon je postigao najmanje po dva gola na čak 11 od poslednjih 12 mečeva na svom stadionu u K-ligi. S druge strane, Seul nije uspeo da zatrese mrežu u poslednja tri kola.


ISLOČ - BELŠINA, 13.00

(Fudbal, J. Belorusija 1)

Domaćin je veliki favorit. Isloč, trenutno peta ekipa na tabeli beloruske Premijer lige postigao je najmanje po dva gola u poslednja tri domaćinsta u ovom takmičenju, tako da ne bi trebalo da ima velikih problema protiv gostiju koji još nisu zabeležili trijumf u novoj sezoni.


VITEBSK - SOLIGORSK, 15.00

(Fudbal, J. Belorusija 1)

Na poslednjih devet gostovanja Šahtara iz Soligorska u ovom takmičenju palo je 0-2 gola. Ovaj tim je inače sačuvao mrežu na pet utakmica u poslednjih šest kola, a protiv Vitebska je vodio na poluvremenu i slavio na kraju pet od poslednjih sedam odmeravanja sa Vitebskom u svim takmičenjima.


SMOLEVIČI - B. BORISOV, 17.00

(Fudbal, Belorusija 1)

Smoleviči i dalje traže prvi trijumf u novoj sezoni, a teško će ga danas naći s obzirom na snagu protivnika. Bate je u seriji od pet trijumfa u ovom takmičenju, a Smoleviči nisu dali gol na šest od poslednjih osam domaćinstava u Premijer ligi.


DINAMO M. - DINAMO B, 19.00

(Fudbal, Belorusija 1)

Gost, koji je ujedno i aktuelni šampion uspeo je da veže dve pobede u prvebstvu najkon slabijeg početka sezone i blagi je favorit u ovommeču. Na poslednja četiri odmeravanja ova dva tima nisu slavili domaćini, padali su golovi na obe strane, a na poslednja dva je prošlo i 3+ golova.


TAJPEJ - HANG JUEN, 10.00

(Fudbal, Tajvan 1)

Nakon četiri odigrana kola Tajpej je četvrti sa dve pobede i jednim porazom, a Hang Juen drugo sa trijumfom više i bez izgubljenog meča. Tajpej je na poslednja dva domaćinstva u ovom takmičernju dao najmanje po četiri pogodaka.


TAJVAN S. - TAJVAN U, 10.00

(Fudbal, Tajvan 1)

Duel peto i sedmoplasiranih u ligi koja broji osam učesnika. Gost ovog meča još nije ostvario trijumf u novoj sezoni, dok ih domaćin ima dva. Uostalom, koliko i poraza. Na poslendja četiri odmeravanja ova dva oponenta palo je 3+ golova.


GJEONGNAM - JEONAM, 11.30

(Fudbal, J. Koreja 2)

Sezona je tek počela ovog vikenda te je teško odrediti koliko su jake i spremne ekipe. Što ser tiče međusobnih susreta, Gjeongnam je na poslednja četiri u svim takmičenjiam najamnje po trio puta zatresao mrežu.


NAFTAN - SLONIM, 15.00

(Fudbal, Belorusija 2)

Polsednjeplasirani Naftan je u seriji od tri nerešena rezultata u Belorusiji 2, od čega je na poslednja dva palo golova na obe strane - GG. Slonim ima tek jedan trijumf na poslednjih 11 susreta u svim takmičenjima. Dva od poslednja tri odmeravanja ovih timova završena su bez pogodaka.


GRANIT - VOLNA, 17.00

(Fudbal, Belorusija 2)

Domaćin ovog susreta je u seriji od tri porazadok je gost u propšlom kolu prekiunuo niy od tri susreta bez trijumfa. Na poslednjih pet odmeravanja Granita i Volne u svim takmičenjima došlo je NG, to jest jedan tim nije uspeo da zatrese mrežu.



tagovi

najava dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara