Fudbaleri Juventusa (© Reuters)
Fudbaleri Juventusa (© Reuters)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (nedelja): Skica za slavlje Juventusa na debiju Vlahovića, ziceri su Real, Porto, Liverpul...

Vreme čitanja: 1min | ned. 06.02.22. | 10:32

Pročitajte nekoliko predloga za 6. februar…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
TURSKA 1 | 17:00
Besiktas - Antalya
ID: 5310

Bešiktaš nije na nivou koji bi trebalo da krasi aktuelnog prvaka, ali činjenica je da se rezultatski stabilizovao, pogotovu na svom terenu. Antalija je u bliskoj prošlosti znala da ga šokira, ali u krizi je i kec je zacrtan, uz 2-5.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.65)
Fiksevi dana
ŠPANIJA 1 | 21:00
Real Madrid - Granada
ID: 4023

Granadina forma ide nizbrdo, što je dobro za Real koji je ovog protivnika “tukao” trinaest puta zaredom, a napad će da mu predvodi Karim Benzema, koji je potpuno spreman. Dakle, isključeno je sve osim ubedljivog keca (1&2+, 1&GG).


Mozzart kombinazzije

Tip: 1&2+ (1.42)
Vredi probati
FRANCUSKA 1 | 15:00
Nice - Clermont
ID: 5020

Pred razigranim izabranicima Kristofa Galtijea padali su i mnogo kvalitetniji od Klermona, kojem su gostovanja ionako jedna od najslabijih tačaka i ovo bi trebalo da bude jedan od najsigurnijih kečeva kola. Nadogradite ga sa 2-4.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1-1&2-4 (3.6)
Za izbegavanje
ŠPANIJA 1 | 16:15
Barcelona - Atl.Madrid
ID: 6148944

Atletiko je prvak, ali ima ogromne probleme u organizaciji igre, muči se i prilikom realizacije, dok je Barselona osvežila kadar potpisima Traorea i Obamejana, ali u prethodnom periodu nije ostavila utisak stabilne ekipe. Iako na Nou Kampu Katalonci uglavnom igraju dobro protiv Madriđana, ne bismo smeli da se bavimo prognozama, baš usled promenjivih partija oba sastava.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.5)
Fiksevi dana
ENGLESKA - FA KUP | 13:00
Liverpool - Cardiff
ID: 2065

Izabranike Jirgena Klopa očekuje veoma gust raspored: osim prvenstvene trke sa Sitijem i Čelsijem uskoro se nastavlja Liga šampiona, a krajem meseca igraju i finale Liga kupa. Zato ovde verovatno neće zapinjati, iako će trijumfovati, pa su golovi bolja opcija od konačnog ishoda.


Ukupno golova

Tip: 3+ (1.45)
Fiksevi dana
ŠPANIJA 1 | 18:30
Betis - Villareal
ID: 4022

Betis odavno nije bio ovako visoko pozicioniran, ali iako stoji bolje od Viljareala ne vidimo keca zbog toga što Žuta podmornica često prikaže vrhunsku partiju kada je najpotrebnije. Okrenite se golovima i odaberite između GG i 2-3.


Oba tima daju gol

Tip: gg (1.58)
Vredi probati
ITALIJA 1 | 20:45
Juventus - Verona
ID: 1014

Juventus je prošle nedelje doveo veliko pojačanje, a koliko se u Torinu očekuje od srpskog reprezentativca Dušana Vlahovića pokazuje to što je dobio sedmicu, koju je do pre pola godine nosio Kristijano Ronaldo. Kec ne sme da izostane. Verovatno ubedljiv.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1&2-4 (2.15)
Vredi probati
ITALIJA 1 | 15:00
Venezia - Napoli
ID: 1013

Venecija je bez pobede devet kola, a u tom periodu osvojila je samo tri boda. Zato ne bi smela da predstavlja pretežak zadatak za Napoli, koji je posle loših decembarskih rezultata počeo da se vraća u formu. Dvojku uparite sa 2-4 gola.


Mozzart kombinazzije

Tip: 2&2-4 (1.9)

tagovi

predlozzi i tipovanjasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara