Fudbaleri Mančester Sitija (Foto: Reuters)
Fudbaleri Mančester Sitija (Foto: Reuters)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (nedelja): Siti je neumoljiv, Klub Briž veliki favorit u gradskom derbiju

Vreme čitanja: 1min | ned. 26.12.21. | 10:28

Pročitajte nekoliko predloga za 26. decembar…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Vredi probati
ŠKOTSKA 1 | 16:00
Dundee Utd. - Hibernian
ID: 6069288

Sede Dandi junajted i Hibernijan na susednim pozicijama na tabeli, ali gosti su u daleko boljoj formi. Vezao je Dandi pet utakmica bez trijumfa i čak četiri poraza. Hibernijan je nanizao dva trijumfa, a ima i motiv više s ozbirom da je doživeo težak poraz u minulom okršaju sa Dandijem (0:3). Gosti na Tenasajd parku imaju i daleko povoljniju situaciju sa povredama, s ozbirom da imaju trojicu van stroja, dok trener Dandija ne može da računa na šestoricu, dok su još tri igrača pod znakom pitanja.


Konačan ishod

Tip: 2 (2)
Fiksevi dana
KINA 1 - PLAY OFF | 13:00
Shandong - Hebei CFFC
ID: 6070548

Šandong ima meč loptu. Klub koji su svojevremeno trenirali Slobodan Santrač, Ljubiša Tumbaković i Radomir Antić na korak je do prve titule od 2010. godine, a ukupno pete u istoriji. Ukoliko danas savlada Hebej, bez obzira na rezultate Guangdžoua i Šangaj Porta tri kola pre kraja prvenstva će biti krunisan u šampiona. Šandongu trijumf donosi sve, a Hebeju ništa, pošto je on odavno ostao bez šanse da se domogne mesta na međunarodnoj sceni. Poslednji je u plej-ofu, nema pobedu na šest vezanih utakmica. Tom nizu je doprineo i Šandong, koji je pre dve nedelje deklasirao Hebej sa 5:0. Pošto je mala kvota na Šandong, a očekuje se ubedljiva pobeda, pokušajte sa golovima.


Ukupno golova

Tip: 4+ (1.68)
Za izbegavanje
TURSKA 1 | 17:00
Fenerbahce - Malatyaspor
ID: 6068994

Fenerbahče duel sa Malatijom, pretposlednjim klubom u šampionatu Turske, dočekuju kao apsolutni favoriti, međutim rezultati tokom decembra pozivaju na oprez. Istanbulski gigant upisao je samo jednu pobedu u poslednjih mesec dana, a činjenica da su gosti uspevali da u tri od prethodnih pet utakmica otkinu po bod govori da ni danas neće izaći sa belom zastavom.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.43)
Vredi probati
BELGIJA 1 | 18:30
St.Gilloise - Gent
ID: 6069272

Već su fudbaleri Uniona postali hit u Belgiji, ali se o njihovim podvizima priča i širom Evrope. Tim koji se tek vratio u elitni rang ne prestaje da oduševljava. Prvi je na tabeli sa 15 pobeda, ima najbolji napad i odbranu lige, a protiv Genta će šampionske ambicije ponovo staviti na test. Ipak, s ozbirom na sve prikazano dosad, čini se da je spreman da ga položi.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.35)
Fiksevi dana
EGIPAT 1 | 19:00
Future - Al Ahly Cairo
ID: 6068693

Aktuelni šampion Afrike Al Ahli nastavlja pohod na povratak na egipatski tron. Crveni đavoli su prošle srede savladali Radži Kazablanku u Superkupu Afrike, te su tako došli na samo jedan međunarodni trofej zaostatka za najuspešnijim klubom na planeti, Real Madridom. Sada se vraćaju na domaću scenu, gde iz šest utakmica imaju maksimalan broj pobeda i zaostaju samo jedan bod za trenutnim liderom Zamalekom, koji je odigrao dve utakmice više. Novi prvoligaš Fjučer ne bi smeo da predstavlja preveliku prepreku.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.4)
Fiksevi dana
ENGLESKA 1 | 16:00
Man.City - Leicester
ID: 6069251

Građani su u sjajnoj formi, pritom nemaju ozbiljnijih kadrovskih problema. Na poslednja dva meča u Premijer ligi postigli su 11 golova, a nisu primili nijedan. Lester je sa druge strane desetkovan, pod znakom pitanja je i nastup Džejmija Vardija, pa je prilično jasno da Lisice nemaju šta da traže na Etihadu.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.22)
Vredi probati
BELGIJA 1 | 13:30
Cercle Brugge - Club Brugge
ID: 6069303

Derbi Briža od 2013. godine nije završen pobedom Serkla. Aktuelni branilac trona je i zbog tradicije favorit, ali svakako i zbog trenutne situacije. Klub Briž je u odličnoj formi i morao da zadrži korak za vodećim Unionom koji ne planira da stane. Pritom nema kadrovskih problema, za razliku od Serkla kojem ne cvetaju ruže, s ozbirom da ima sedam igrača van stroja. Po pravilu u okršaju rivala sa Jan Brejdel stadiona padaju golovi, pa se očekuje i da aktuelni šampion postigne više od jednog.


Mozzart kombinazzije

Tip: 2& 2+ (2.05)
Fiksevi dana
ENGLESKA 1 | 16:00
Norwich - Arsenal
ID: 6069254

Tobdžije ove sezone precrtavaju premijerligašku nejač kao od šale, a Norič ne bi trebalo da bude izuzetak. U četvrtom kolu Arsenal je slavio protiv Kanarinaca na Emirejtsu sa 1:0, a pritom je tada bio u očajnoj formi. U međuvremenu je Mikel Arteta posložio kockice, a njegovi izabranici rešeni su da se domognu četvrte ligaške pobede u nizu. Idealan rival i trenutak za takav scenario budući da tim sa Kerou rouda pet puta uzastopno nije slavio uz samo jedan postignut gol.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.5)

tagovi

predlozzipredlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara