Isak Kise Telin (Malme)
Isak Kise Telin (Malme)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (nedelja): Odbegli Malme dobija derbi

Vreme čitanja: 1min | ned. 30.08.20. | 10:53

Pročitajte nekoliko predloga za 30. avgust...

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
ŠVEDSKA 1 | 17:30
Malmo - Elfsborg
ID: 5046924

Jeste da je Elfsborg prvi pratilac odbeglog Malmea, ali kec je jedini ishod koji dolazi u obzir kako zbog sjajne forme Plavaca, tako i zbog tradicije (domaći ovog rivala redovno dobijaju). Kvotu možete da poboljšate kombinovanjem sa 2+, a obavezno razmotrite i KMB 1+I&2+II.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.65)
Vredi probati
FRANCUSKA 1 | 13:00
Reims - Lille
ID: 5046902


Koliko je nezgodan, Rems je pokazao već na premijeri na kojoj je umalo slavio u Monaku. Lil se još "traži" (ni na pripremnim mečevima nije blistao), a na Ogistu Deloneu nije se radovao duže od pola veka, zbog čega bismo mi pokušali sa kecom. Kvota je jednostavno fenomelana.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.9)
Fiksevi dana
ŠVEDSKA 1 | 14:30
Helsingborg - Djurgarden
ID: 5046915

Gostovanje "fenjerašu" je solidna prilika za branioca titule Jurgorden da povrati samopouzdanje posle eliminacije od Ferencvaroša u kvalifikacijama za Ligu šampiona i remija sa bledim Geteborgom. Njihovi susreti često donose 2-4, međutim, sada se opredeljujemo za čistu dvojku.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.5)
Fiksevi dana
RUMUNIJA 1 | 17:00
CS Universitatea - Astra Giurgiu
ID: 5046201

Fudbaleri Univerzitatee iz Krajove ekspresno su morali da prevaziđu razočaranje iz prethodne sezone u kojoj su bili blizu osvajanja "krune", ali su na kraju ostali bez nje jer su pali u samoj završnici. Astra je startovala katastrofalno, a uvereni smo da je čeka novi poraz.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.63)
Vredi probati
RUSIJA 1 | 17:00
Akhmat Grozny - CSKA
ID: 5046747

Ahmat je minulih sedmica zabeležio nekoliko finih rezultata, ali su mu protivnici bili daleko slabiji nego što je ovaj. Armejci su dobro počeli, međutim, usledila im je teška serija na kojoj nisu briljirali. Sada je vreme da se vrate na pobednički put, a sa ovim rivalom umeju.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.05)
Vredi probati
FRANCUSKA 1 | 15:00
Metz - Monaco
ID: 5046905

Mec je prošlog avgusta ovde "pregazio" Monako sa 3:0, međutim, to mu je bila "kap u moru" poraza u duelima sa Kneževima. Pored toga, ovo mu je prva takmičarska utakmica u sezoni i dvojka je najizvesnija, s tim da ni GG nije isključeno. Mi bismo rizikovali sa gostujućim timom.


Konačan ishod

Tip: 2 (2)
Za izbegavanje
ŠVEDSKA 1 | 17:30
Orebro - Norrkoping
ID: 5046944

U pitanju je veoma neugodna utakmica. Norćeping je prilično "ufitiljio" (pet bodova u poslednjih sedam kola), ali čini kvalitetniju polovinu ovog para i ume sa Erebrom, o čemu svedoče i četiri uzastopna trijumfa nad njim. Domaći nižu poraze, ali se neće skloniti. Preskočite ih.



Konačan ishod

Tip: 2 (1.6)
Fiksevi dana
ŠKOTSKA 1 | 16:00
Celtic - Motherwell
ID: 5046496

 

Dve su stvari važne kod ovog para. Prva, Seltik je još jedan klub u Škotskoj čije su utakmice odložene zbog gluposti fudbalera i zato neka vas ne zavara pogled na tabelu. Druga, Kelti su se obrukali u Evropi, pa moraju da zapnu kako bi se iskupili navijačima. SP 1 je realno.


Sigurna pobeda

Tip: 1 (1.8)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara