Navijači Intera (© Reuters)
Navijači Intera (© Reuters)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (nedelja): Inter se vraća na prvo mesto, a Mančester kiksevima! Zategnite golove na Bajern

Vreme čitanja: 1min | ned. 20.02.22. | 11:40

Pročitajte nekoliko predloga za 20. februar…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
FRANCUSKA 1 | 17:05
Bordeaux - Monaco
ID: 5014

Bordo je dotakao dno - a kako i ne bi, s obzirom na to da je u prethodnih šest kola poražen čak pet puta. Pritom, odbrana mu je šuplja kao švajcarski sir, a ni Monako, željan bodova nije voljan da ga poštedi. Uparite dvojku i 3+.


Ukupno golova

Tip: 3+ (1.65)
Fiksevi dana
RUMUNIJA 1 | 18:55
Cluj - Rapid Buc.
ID: 4531

Seriju od četiri nerešena rezultata branilac titule prekinuo je pobedom na gostovanju Medijašu (2:1). No, do nje je došao u četvrtom minutu nadoknade, a kako je i iza Rapida nekoliko tvrdih remija možda je 0-2 bolji izbor od keca.


Ukupno golova

Tip: 0-2 (1.62)
Vredi probati
ŠPANIJA 1 | 14:00
Espanyol - Sevilla
ID: 4021

Espanjol je sjajno odigrao gradski derbi i bio nadomak trijumfa, ali Fortuna ga je izneverila. U svakom slučaju, Sevilja je dobila jasno upozorenje, međutim, obično uspešno izlazi na kraj sa njim, a ko ne sme dvojku neka gađa GG.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.2)
Vredi probati
NEMAČKA 1 | 15:30
Bayern - Greuther Furth
ID: 3022

Em prvi i poslednji, em lokalni derbi. Mnogi bi u startu pobegli od ove utakmice, ali između Bajerna i Grojtera je tolika razlika da je jedina nepoznanica broj lopti u mreži Detelina. Biće ih bar pet ukupno, te dve u prvih 45 minuta.


Ukupno golova

Tip: 5+ (1.87)
Vredi probati
ŠPANIJA 1 | 18:30
Betis - Mallorca
ID: 4023

Betis lepo gura i ako uspe da izbegne neshvatljive padove koji mu nisu strani mogao bi da posle 17 godina izbori učešće u Ligi šampiona. Majorka je blizu “crte”, te je i ona motivisana, ali to samo uvećava mogućnost za 1&4+ i 1&GG.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1&4+ (4.2)
Vredi probati
ENGLESKA 1 | 15:00
Leeds - Man.Utd.
ID: 6182747

Na jedvite jade je Mančester junajted savladao Barnli, konačno je Kristijano Ronaldo postigao gol, ali to nisu dovoljni argumenti da se veruje Crvenim đavolima protiv nepredvidivog Lidsa. Pre bi se reklo da Rang nikov tim uvek može da primi gol, zbog čega valja pokušati duplom šansom na tim Marsela Bijelse.


Dupla šansa

Tip: 1X (2.08)
Za izbegavanje
TURSKA 1 | 17:00
Fenerbahce - Hatayspor
ID: 5312

Fenerbahče je odavno ispao iz šampionske trke, ali i dalje je među kandidatima za premiju u vidu prilike da se na leto bori za nastup u najjačem klupskom takmičenju na svetu. Hataj je loš gost, ali zbog oscilacija velikana sa Bosfora koji je pobedio samo jednu od prethodnih pet utakmica preporučujemo da se ne zalećete.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.85)
Fiksevi dana
ITALIJA 1 | 18:00
Inter - Sassuolo
ID: 1015

Početak februara bio je naporan za fudbalere Intera, a njihovi navijači nekim rezultatima baš i ne mogu da budu zadovoljni. Sasuolo ume da namuči Nerazure, ali je u poslednje vreme zaređao sa lošim igrama, te kec nema alternativu. Naročito posle sinoćnjeg kiksa Milana, Inzagijev tim ima idealnu šansu da izbije na prvo mesto.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1&3-6 (1.8)
Fiksevi dana
NEMAČKA 1 | 19:30
Hertha - RB Leipzig
ID: 3024

Ritam pobeda-remi, kojim je otvorila prolećnu polusezonu Herti neće da donese bog zna šta. No, RB Lajpcig se za tili čas probio do četvrte pozicije, odavno zacrtane u njegovim planovima i dolazi po čitav plen, dvojku oplemenite sa 3+.


Konačan ishod

Tip: 1 (6)

tagovi

predlozzpredlozzi i tipovanjasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara