Asensio i Benzema (©Reuters)
Asensio i Benzema (©Reuters)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (nedelja): Golovi na Etihadu i Mestalji, čekamo novu pobedu Milana! Probajte s iksom u Volfzburgu

Vreme čitanja: 1min | ned. 08.11.20. | 11:05

Pogledajte nekoliko zanimljivih tipova za 8. novembar

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Vredi probati
NEMAČKA 1 | 15:30
Wolfsburg - Hoffenheim
ID: 5193891

Ovo je predlog za one hrabrije – raspalite iks, pa kud puklo! Volfzburg se na početku nove sezone profilisao kao specijalista za remije, već ih ima pet u ovih šest kola, dok Hofenhajm nikako ne briljira u Bundesligi sa tri poraza i remijem u poslednja četiri kola. Ko bi rekao - posle onog gaženja Bajerna usledio je potop. Ima tu naravno i do svih povreda i izostancima sa kojima se suočavaju gosti, samo još jedan razlog više da zalepite nerešen ishod. Osim toga, tri poslednja duela ovih klubova na Folksvagen Areni završena su remijem.


Konačan ishod

Tip: X (3.45)
Vredi probati
ENGLESKA 1 | 20:15
Arsenal - Aston Villa
ID: 5193577

U identičnoj su formi Arsenal i Aston Vila u poslednja četiri kola, ali gosti su polako počeli da gube dah, dok su Tobdžije izbegle ulazak u dublju krizu minimalcem na Old Trafordu. Na prvi pogled nimalo ne deluje realno da padne veliki broj golova u mečevima koje igra Arsenal, pogotovo jer su izabranici Mikela Artete dali samo devet pogodaka u sedam kola, ali kada Vila gostuje na Emirejtsu obavezno bude kiša golova! Tako je bilo svaki put u poslednjih skoro devet godina, a Arsenal je slavio osam puta u tom nizu. Četiri puta zaredom, uz minimum četiri gola po meču. Vredi probati.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1&3+ (2.4)
Za izbegavanje
FRANCUSKA 1 | 17:00
Nice - Monaco
ID: 5193290

Monako na papiru jeste nekakav favorit, ali to pogled na tabeli nikako ne može da potvrdi. Kneževi su se jedva izvukli iz serije od tri meča bez pobede uz samo jedan osvojen bod, dok je Nica u seriji od pet utakmica bez poraza dok kod kuće nije poklekao tri puta. Nešto nismo uvereni da će Monako do pobede ovde, zato bolje izbegnite dvojku.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.2)
Vredi probati
ITALIJA 1 | 15:00
Atalanta - Inter
ID: 5193587

Golovi, golovi, golovi. Šta drugo očekivati kada su na terenu Atalanta i Inter. Nije, doduše, to nešto što praktikuju igrači dva kluba kada se sastaju međusobno, ali gledajući formu dva tima u poslednje vreme, postoje sve indicije da bismo mogli da vidimo bar četiri pogotka i da se tresu mreže na obe strane. Atalanta mora da pere obraz posle one petarde od Liverpula kod kuće, dok Interova forma toliko varira da prosto nikada ne znate šta da očekujete. Mi smatramo da bi moglo da bude golova.


Oba tima daju gol

Tip: gg4+ (2.1)
Vredi probati
ŠPANIJA 1 | 16:15
Sociedad - Granada
ID: 5193754

Spektakularan fudbal igra Sosijedad na početku nove sezone i gazi sve pred sobom uz redovne goleade. Granada je jedno od najprijatnijih iznenađenja dosad i uspešno odoleva svim izazovima, ali Sosijedad je nešto drugo i čini se da je došlo vreme da vidimo pad simpatične ekipe iz Andaluzije. Prvenstveno jer Sosijedad ne planira da se zaustavi, a to može da bude izazov više da se proba sa pobedom i golovima.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1-1&2+ (2.5)
Fiksevi dana
FRANCUSKA 1 | 21:00
Olympique Lyon - Saint-Etienne
ID: 5193185

Sent Etjen je upao u dubiozu i nanizao je pet poraza uz samo jedan postignut gol, dok je Lion ušao u seriju bez poraza, mada je u istom upisao četiri remija, tri rezultatom 1:1. Ipak, Sent Etjen je tradicionalno redovna mušterija kada je Lion domaćin i to traje godinama unazad. U poslednjih pet godina samo jedan remi, sve ostalo pobede Liona i to bez primljenog gola.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.38)
Fiksevi dana
ŠPANIJA 1 | 21:00
Valencia - Real Madrid
ID: 5193761

Možete slobodno da birate - dvojku ili GG, ne bi smelo da bude greške. Real se muči u Ligi šampiona, ali u prvenstvu igra skoro bez greške. Osim toga, Valensija je u kanalu, nedavno je ostala bez Žofrija Kondogbije koji je naknadno prešao u Atletiko Madrid i trener Havi Grasija muku muči s ovom ekipom. Tri poraza u nizu i remi dovoljno govore u prilog tome. Slepi miševi nisu ni slavili na svom terenu već tri utakmice u prvenstvu, odbrana je bušna i redovno pušta gololve, a Real u prvenstvu igra dosta efikasno. Kada se ovi timovi sretnu na Mestalji tip GG po nepisanom pravilu prolazi svaki put već sedam godina. Doduše, ne zaboravite da su Azar i Kazemiro dan pre utakmice dobili pozitivne testove na Covid-19.


Oba tima daju gol

Tip: gg (1.67)
Fiksevi dana
ENGLESKA 1 | 17:30
Man.City - Liverpool
ID: 5193777

To kako je Mančester Siti pregazio Liverpul u finišu prošle sezone priča je za sebe, ovde bi sve ispod gola na obe strane bilo prvorazredna senzacija. Ne samo zato što je tip GG nešto što gotovo redovno prolazi kada se sastanu Siti i Liverpul, već i zato što je napadačka moć obe strane prosto takva da se ništa manje ni ne očekuje. Bez obzira na to što Siti u Premijer ligi izgleda kao mala maca u poređenju sa onim što se dešava u Ligi šampiona...


Oba tima daju gol

Tip: gg (1.43)
Fiksevi dana
ITALIJA 1 | 20:45
Milan - Verona
ID: 5192932

Rosoneri moraju da nastave seriju odličnih rezultata na startu sezone! Verona jeste nezgodan rival, što se videlo i u remiju na gostovanju Juventusu pre dve sedmice, ali Stara dama je u fazi velike tranzicije pod komandom Andree Pirla, dok je Stefano Pioli dobro posložio kockice i sa Zlatanom Ibrahimovićem napada šesti trijumf u Seriji A. Ne samo zato što je Verona generalno loša na gostovanjima – izuzev tog meča s Juventusom -, već i zato što su dueli Milana i gostiju iz grada Romea i Julije uvek zanimljivi. Zato treba kombinovati i sa golovima.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.42)

tagovi

predlozzi i tipovanjaklađenjesportsko klađenjeInternet klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara