Džordž Kondit (©FIBA Basketball)
Džordž Kondit (©FIBA Basketball)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (nedelja): Fudbal u kombinacijama, u kvalifikacijama probajte na Portoriko

Vreme čitanja: 1min | ned. 07.07.24. | 11:26

Pogledajte nekoliko zanimljivih predloga za 7. jul

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA OI | 20:00
Croatia - Greece
ID: 8201775

Grci su apsolutni favoriti u Pireju i posle onoga što smo videli u dosadašnjem toku kvalifikacija, očekujemo rutinsku i ubedljivu pobedu nad Hrvatima koji nemaju način da sačuvaju Janisa Adetokunba. Heleni su jako raspoloženi ceo turnir i čini se kao da nisu još dostigli maksimum. Sve osim sigurne pobede Grka bilo bi iznenađenje.


Poluvreme - Kraj

Tip: 2-2 (1.42)
Fiksevi dana
BELORUSIJA 1 | 15:00
Minsk - Neman Grodno
ID: 8197953

Ovde ne bi smelo da bude mnogo dileme, Neman igra vrlo dobro i mada jeste imao neke poraze na strani, bilo je to ipak od timova koji su direktna konkurencija. Što Minsk definitivno nije i bori se za opstanak. Pritom je i tradicija jako na strani gostiju koji su dobili poslednja tri gostovanja Minsku i to bez primljenog gola.


Mozzart kombinazzije

Tip: 2&2-6 (1.85)
Fiksevi dana
ŠVEDSKA 1 | 16:30
Malmo - Halmstad
ID: 8198045

Malme ima sve u svojim rukama i sve osim ubedljive pobede smatralo bi se iznenađenjem. Pogotovo posle remija na gostovanju Bromapojkarni daje motiv više Malmeu da odigra dobar meč pred svojim navijačima i nastavi seriju pobeda koja je trenutno na koti osam.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1&3+ (1.47)
Vredi probati
KVALIFIKACIJE ZA OI | 23:55
Lithuania - Puerto Rico
ID: 8201865

Jesu maltene svi parametri na strani Litvanije, ali ko bi smeo unapred da otpiše Portoriko? Igraju pred svojom publikom i jako su motivisani da naprave senzaciju i plasiraju se na Olimpijske igre. Pojačani Alvaradom i sa dobrom rotacijom, mogli bismo da vidimo iznenađenje. Vredi i zbog kvote.


Konačan ishod

Tip: 2 (3.05)
Vredi probati
NORVEŠKA 1 | 17:00
Molde - Lillestrom
ID: 8198077

Molde je nanizao nekoliko dobrih rezultata, mada je i Lilstrem vezao dve pobede i želi da ode u gornji dom. Verujemo u pobedu domaćina, mada bismo u skladu sa tradicijom probali i da uvežemo golove – dva do tri. Uglavnom su susreti ovih klubova bili efikasni, ma gde da se igralo. Vredi probati.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1&2-3 (2.7)
Za izbegavanje
KVALIFIKACIJE ZA OI | 20:30
Spain - Bahamas
ID: 8201739

Apsolutno je jasno da su Španci favoriti pred svojim navijačima u Valensiji, ali ko bi još mogao da garantuje da će lako dobiti Bahame. Ekipa sa Kariba ostavila je dosad jako dobar utisak i mada je sportska tradicija na strani Crvenih, ekipa sa Ejtonom, Hildom i Gordonom ne može da se precrta unapred. To se videlo i tokom kvalifikacija, tako da keca preskočite.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.45)

tagovi

predlozzi i tipovanjaInternet klađenjeklađenjesportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara