Sa jednog od prethodnih duela Napolija i Sasuola (© Reuters)
Sa jednog od prethodnih duela Napolija i Sasuola (© Reuters)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (nedelja): Festival golova na San Paolu, Mančester je u formi

Vreme čitanja: 1min | ned. 01.11.20. | 10:21

Pročitajte nekoliko predloga za 1. oktobar…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
ŠPANIJA 1 | 21:00
Valencia - Getafe
ID: 5178995

Duel timova koji imaju problema u završnicama akcija. Što se najbolje vidi kroz broj datih golova. Valensija na poslednjih šest susreta nije otišla iznad jednog, dok je i Hetafe u istom nizu. Teško da će se tu bilo šta promeniti.


Ukupno golova

Tip: 0-2 (1.47)
Fiksevi dana
ITALIJA 1 | 18:00
Napoli - Sassuolo
ID: 5178823

Praznik fudbala. Ne bismo se u sudili da kažemo ko je bliži bodovima, jer oba tima neguju ofanzivan fudbal. Setite se kako je nedavno Napoli razmontirao Atalantu za poluvreme, Sasuolo se već četiri kola ne spušta ispod tri data gola po meču, a kako su i jednima i drugima odbrane porozne logično je očekivati da se mreže tresu u izobilju.


Ukupno golova

Tip: 3+ (1.4)
Vredi probati
ENGLESKA 1 | 17:30
Man.Utd. - Arsenal
ID: 5178990

Slavi Ole Gunar Solskjer jubilej, 100. put vodiće Mančester junajted sa klupe i gledaće da održi trend dobrih rezultata započet u Parizu, nastavljen nulom protiv Čelsija, pa petardiranjem Lajpciga u Ligi šampiona. Pritom, Arsenal je od svih malo jačih rivala poražen (Liverpul, Siti, Lester).


Konačan ishod

Tip: 1 (2.1)
Za izbegavanje
FRANCUSKA 1 | 17:00
Monaco - Bordeaux
ID: 5179759

Apsolutno svaki ishod je moguć na stadionu „Luj Drugi“. Nije Monako, po imenima, tako loš tim kao što tabela pokazuje, ali nikako da mu krene. Na poslednjih sedam mečeva kod kuće ima četiri pobede i tri remija, dok je Bordo popravio formu i uzeo sedam bodova iz minula četiri kola. No, u Marselju je pre dve sedmice glatko poklekao. Bolje se opredelite za neki drugi par.


Konačan ishod

Tip: X (3.6)
Vredi probati
ENGLESKA 1 | 20:15
Tottenham - Brighton
ID: 5178984

Jeste Brajton u lošoj seriji, pet utakmica nikog nije dobio, poslednje dve je remizirao, međutim, Totenhem je uništenog samopouzdanja posle poraza u Antverpenu. Na sve to, u poslednje vreme znao je na neverovatne načine, u nadoknadi, da ostaje bez bodova protiv Njukasla i Vest Hema, tako da je susret na Vajt Hart Lejnu potencijalna mina.


Dupla šansa

Tip: X2 (2.25)
Vredi probati
TURSKA 1 | 17:00
Besiktas - Malatyaspor
ID: 5178604

Nikad nije lako tipovati utakmice turskog prvenstva, pogotovo timova iz vrha tabele, često znaju da kiksnu, te je možda korisnije umesto keca na Bešiktaš izabrati golove na obe strane. Opravdanje se može pronaći u činjenici da je napad istanbulskog velikana proradio, dokazavši to sa tri lopte u mreži Denizlija, ali da je odbrana krha, pa je u prošlom kolu dvaput matirana od tima Roberta Prosinečkog.


Oba tima daju gol

Tip: gg3+ (2.1)
Vredi probati
NEMAČKA 1 | 18:00
Hertha - Wolfsburg
ID: 5179001

Kvota je više nego primaljiva. Ima utemeljenje. Volfzburg je dobio poslednja dva gostovanja u Berlinu, na Olimpijskom stadionu poražen je samo jednom u minulih pet susreta, pritom je dobio Arminju u prošlom kolu, dok je Herta katastrofalna sa četiri vezana poraza.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.7)
Fiksevi dana
ITALIJA 1 | 15:00
Spezia - Juventus
ID: 5179744

Izuzetno loše izgleda Juventus. Od početka sezone dobio je samo Sampdoriju u Seriji A i Dinamo u Kijevu, dok je Napoli „savladao“ za zelenim stolom. Zato je pod velikim imperativom da osvoji bodove protiv novajlije u ligi. Tu misiju trebalo bi da mu olakša povratak u stroj Kristijana Ronalda.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.5)
Fiksevi dana
ŠKOTSKA 1 | 13:00
Kilmarnock - Rangers
ID: 5179753

Sjajno igra ekipa Stivena Džerarda. U seriji je od osam pobeda, vodi na tabeli škotskog prvenstva, dobila je oba susreta u Ligi Evrope, na pet poslednjih nije primila gol, a na ruku joj ide i saznanje da Kilmarnok ima samo jedno slavlje iz minula četiri pokušaja.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.27)

tagovi

predlozzi i tipovanjasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara