PREDLOZZI I TIPOVANJA (nedelja): Dva zabetonirana fiksa u Premijer ligi, Juve dobija uz minimum tri gola

Vreme čitanja: 1min | ned. 13.12.20. | 11:09

Pročitajte nekoliko predloga za 13.decembar

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Za izbegavanje
ENGLESKA 1 | 20:15
Leicester - Brighton
ID: 2011

Lisice poslednjih sedmica nikako ne mogu da se pohvale rezultatima, čak i kada pobeđuje, ekipa Brendana Rodžersa to čini uz dosta muke. Brajton jeste u donjem delu tabele, međutim, ume da odoli favoritima. Bolje probajte GG nego keca,


Konačan ishod

Tip: 1 (2)
Fiksevi dana
ENGLESKA 1 | 17:30
Fulham - Liverpool
ID: 2010

Posle nekoliko mečeva na kojima su se mučili Crveni su pre nedelju dana konačno ponovo zaličili na sebe. Momci Jirgena Klopa mogli bi i ovde da se nadaju efikasnoj partiji, dok u njihov trijumf ni najmanje ne sumnjamo. Kombinujte.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.43)
Vredi probati
ITALIJA 1 | 18:00
Genoa - Juventus
ID: 1019

Juventus još nema poraz u šampionatu, ali navijači Stare dame nikako ne mogu da budu zadovoljni rezultatima pošto se njihova ljubimica muči i protiv ekipa koje su kvalitetom znatno ispod nje. Ovde je dvojka realna, no biramo i 2-3.


Mozzart kombinazzije

Tip: 2&3+ (1.85)
Fiksevi dana
ENGLESKA 1 | 15:15
Crystal Pal. - Tottenham
ID: 2009

Kristal Palas je odigrao fenomenalno u prošlom kolu: Orlovi su “odvalili” VBA sa 5:1, i to na Hotornsu. Međutim, sa Totenhemom će biti sasvim druga priča. Pevci su jaki, raspoloženi, ambiciozni… Ovde su ipak favoriti, ali uz GG3+.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.03)
Fiksevi dana
RUSIJA 1 | 17:00
CSKA - Ural
ID: 4312

CSKA je poslednjih sedmica imao dosta problema i u ruskom prvenstvu, i u Ligi Evrope. Međutim, sada mu dolazi ekipa koja je u minulom kolu “popila” pet “komada” na gostovanju Zenitu. Stoga smo uvereni u keca, razmotrite i KMB 1&3+.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.4)
Fiksevi dana
NEMAČKA 1 | 18:00
Leverkusen - Hoffenheim
ID: 3018

Leverkuzen je i dalje neporažen, ali Hofenhajm mu je poslednjih godina zadao silne muke - Verkself ga je dobio u jednom od prethodnih devet navrata. Pritom, TSG je majstor za GG na strani, pa ili potražite to, ili eventualno 1X&GG.


Oba tima daju gol

Tip: gg (1.45)
Vredi probati
ENGLESKA 1 | 20:15
Arsenal - Burnley
ID: 2012

Poraz od Totenhema u prošlonedeljnom derbiju bio je Arsenalu četvrta prvenstvena utakmica bez trijumfa. Barnli je u zoni ispadanja sa samo šest bodova i to je jedini razlog zbog kojeg ćemo se usuditi da vam preporučimo keca (uz 2-3).


Mozzart kombinazzije

Tip: 1&3+ (2.6)
Vredi probati
ITALIJA 1 | 15:00
Bologna - Roma
ID: 1018

Posle ubedljivog poraza u Napulju Roma je razočarala i u prošlom kolu, odigravši bez golova sa Sasuolom. No, sa druge strane, navijači Vučice mogu da se ponose njenim partijama u Ligi Evrope. Ovde bismo gađali dvojku, ali i GG3+.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.05)

tagovi

sportsko klađenjepredlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara