David Alaba (©Reuters)
David Alaba (©Reuters)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (nedelja): Austrija u fiksu, verujemo Grčkoj, Albanija više nije kec, nego što jeste

Vreme čitanja: 1min | ned. 15.11.20. | 10:04

Pogledajte nekoliko zanimljivih tipova za 15. novembar

NAPOMENA:U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
LIGA NACIJA C | 15:00
Macedonia - Estonia
ID: 6026

Makedonci nikada nisu izgubili od Estonije i dvojka je jedini ishod koji u startu treba odbaciti. Problem je što su domaći skloni nerešenim rezultatima, tako da ni u keca nismo uvereni, pogotovu ako nisu prošli na EP. Potražite 1X&2+.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1X&2+ (1.52)
Fiksevi dana
LIGA NACIJA C | 20:45
Moldova - Greece
ID: 6030

Moldavija je vezala četiri poraza, a na nekim utakmicama se "pošteno" naprimala golova. Možda Grci, koji su trenutno drugi, neće počastiti domaće sa četiri "komada" kao što su to učinili Slovenci u oktobru, ali u dvojku ne sumnjamo.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.4)
Fiksevi dana
LIGA NACIJA B | 20:45
Austria - N.Ireland
ID: 6009

Pre mesec dana Austrijancima je pripao njihov obračun u Belfastu, a kako su domaći u mnogo boljoj formi čini se da ovde ne bi trebalo da imaju previše problema (gosti su ionako poslednji u grupi sa jednim bodom). Golove preskočite.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.33)
Fiksevi dana
LIGA NACIJA B | 20:45
Czech R. - Israel
ID: 6011

Sve osim pobede Čeha bilo bi iznenađenje - domaći su kvalitetniji i u boljoj su formi. Istina, Izraelci su slavili na prethodnom gostovanju u Ligi nacija, i to tako što su preokrenuli posle vođstva Slovačke, ali to ništa ne menja.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.55)
Vredi probati
LIGA NACIJA B | 18:00
Bulgaria - Finland
ID: 6010

Finska ima samo bod manje od Velsa, koji je lider na tabeli grupe i kojem odlazi u poslednjem kolu. Dakle, da bi gosti zadržali nadu u osvajanje prvog mesta moraju da slave protiv ekipe koja zaista igra veoma slabo. Gađajte dvojku.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.15)
Vredi probati
LIGA NACIJA B | 18:00
Wales - R.Ireland
ID: 6012

Velšani imaju dosta problema koji nisu baš previše vezani za fudbal, ali imali su dovoljno vremena da ih prevaziđu. Stiže im rival koji ume da bude neugodan, ali koji je u ovom izdanju LN neprepoznatljiv, pa tvrd kec nema alternativu.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.1)
Vredi probati
MEĐUNARODNE PRIJATELJSKE | 18:00
Guatemala - Honduras
ID: 6627

Gvatemala je u poslednje vreme bila uspešnija u odmeravanjima sa istočnim susedima i donekle popravila međusobni bilans, ali to je nedovoljno da bismo joj poklonili poverenje jer je sada Honduras objektivno bolji. Gađajte X2&GG.


Mozzart kombinazzije

Tip: X2&gg (2.5)
Za izbegavanje
LIGA NACIJA C | 18:00
Albania - Kazakhstan
ID: 6029

U pitanju je izuzetno izjednačena grupa, jedina u kojoj još niko nije ispao iz borbe za plasman u narednu fazu. Domaći su vezali dva meča bez pogotka, ali sada bi mogli da zabeleže trijumf. Kec nikoga ne mami, pa pre odaberite 0-2.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.9)

tagovi

Internet klađenjepredlozzi i tipovanjaklađenjesportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara