Slavlje fudbalera Vile (Reuters)
Slavlje fudbalera Vile (Reuters)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (nedelja): Aston Vila i Napoli vrebaju čelo tabele

Vreme čitanja: 1min | ned. 29.09.24. | 11:43

Pročitajte nekoliko predloga za 29. septembar…


NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Izabrane vesti

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Ostavite svoj komentar ispod teksta...


Fiksevi dana
ITALIJA 1 | 20:45
Napoli - Monza
ID: 8370682

U zavisnosti od rezultata meča Torino - Lacio, Napoli ima priliku da se nakon 6. kola Serije A nađe na liderskoj poziciji na tabeli. To bi trebalo da bude dodatni motiv za ekipu Antonija Kontea koja je nakon tri vezane pobede u prošloj rundi remizirala sa Juventusom bez golova. Prethodni put kada je Monca gostovala na jugu Italije bilo je 0:0, ali je najsvežiji sudar ovih timova završen pobedom Napolija 4:2. Monca je u užasnoj formi, nalazi se na 19. poziciji i jedna je od dve ekipe koje još ne znaju za trijumf u prvenstvu.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.35)
Fiksevi dana
HOLANDIJA 1 | 16:45
RKC Waalwijk - Ajax
ID: 8370664

Zicer nad zicerima za Ajaks. RKC je zakucan za dno tabele i ubedljivo je najgori tim u Holandiji od starta sezone. Zabeležio je svih šest poraza, ima gol razliku 3:17, a na noge mu dolaze Kopljanici koji su sredinom sedmice uništili Bešiktaš u Ligi Evrope. Ajaks nije dobro počeo sezonu u Erediviiji, ali ovo je prilika za skok ka vrhu tabele.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.32)
Fiksevi dana
GRČKA 1 | 17:00
Olympiakos - Atromitos
ID: 8370637

Punih sedam godina Atromitos nema pobedu protiv najvećeg grčkog kluba. Jeste gost pošle sumornog početka sezone uspeo da veže dva trijumfa i skoči na petu poziciju prvenstvene tabele, ali teško da će pirejski crveno-beli posle remija sa Panetolikosom i poraza od Arisa, dozvoliti sebi i treći kiks u nizu. Pritom, Oli je primio samo tri gola u pet rundi, a tokom poslednja dva sudara na Karaiskakisu davao je Atromitosu po četiri gola.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.35)
Fiksevi dana
ČEŠKA 1 | 18:30
Bohemians 05 - Slavia Praha
ID: 8370745

Trebalo bi ovo da bude lagano posle podne za Slaviju koja je u seriji od pet pobeda u svim takmičenjima uz 11 postignutih i samo jedan primljen gol. Uvertira za Bohemijans napravljena je sigurnom pobedom u Razgradu protiv Ludogoreca u Ligi Evrope. Domaćin se muči u prvenstvu, dobio je samo jednu od poslednjih pet utakmica i nalazi se u donjem delu tabele.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.28)
Vredi probati
ENGLESKA 1 | 15:00
Ipswich - Aston Villa
ID: 8370706

Aston Vila je i ove sezone punopravni kandidat za Ligu šampiona. Ekipa Unaja Emerija osvojila je 12 od mogućih 15 bodova, vezala tri pobede u koje je spakovala osam postignutih golova, a ukoliko savlada Ipsvič, završiće na deobi liderske pozicije sa Liverpulom. Ipsvič je jedan od pet timova koji posle pet odigranih utakmica ne znaju za trijumf i već u ranoj fazi sezone deluje kao ozbiljan kandididat za povratak u Čempionšip.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.9)
Vredi probati
FRANCUSKA 1 | 20:45
Strasbourg - Olympique Marseille
ID: 8370626

Čudesan preokret napravio je Marselj u derbiju sa Lionom u proteklom kolu... I to sa igračem manje. Taj detalj verno oslikava moć ekipe Roberta De Zerbija koja juri četvrti uzastopni prvenstveni trijumf. Sa druge strane, Strazbur je deseti na tabeli, ima samo jednu pobedu i nijednu sačuvanu mrežu od starta sezone. Pritom je na poslednja tri meča primio čak osam pogodaka.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.3)
Vredi probati
SRBIJA 1 MozzartBet Superliga | 17:00
Mladost Lucani - Partizan
ID: 8371106

Neverovatne stvari radi Mladost sa Nenadom Lalatovićem na kormilu. Vezao je tim iz Lučana pet prvenstvenih pobeda, dok Partizan čeka prvi trijumf još od četvrtog avgusta. Iako nije ustaljena praksa kladiti se protiv Partizana i Crvene zvezde u domaćem prvenstvu, uzimajući u obzir aktuelni trenutak, nikad težu situaciju u Humskoj, promenu trenera, ubedljiv poraz u derbiju, Mladost deluje kao opcija vredna rizika uz vrlo primamljivu kvotu.


Konačan ishod

Tip: 1 (3.8)
Fiksevi dana
ENGLESKA 1 | 17:30
Man.Utd. - Tottenham
ID: 8370676

Ako gledamo trenutni trenutak i formu, u nešto boljoj poziciji je Totenhem. Ako bacimo pogled na svežiji istorijat međusobnih okršaja i tu je blaga prednost na strani londonskog kluba koji je uz dva remija jednom slavio na poslednja tri sučeljavanja sa Junajtedom. Ako pak bacimo pogled na kvotu, domaćin je u blagoj prednosti. Totenhem je u seriji od tri pobede, a Junajted ima mini niz od dva remija. Sve ukazuje da bi derbi 6. kolo Premijer lige valjalo preskočiti.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.3)

tagovi

predlozzi i tipovanjapredlozzi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara