Slavlje fudbalera Sent Etjena
Slavlje fudbalera Sent Etjena

PREDLOZZI I TIPOVANJA (četvrtak): Sveci nose prednost u Mec

Vreme čitanja: 1min | čet. 30.05.24. | 11:37

Pročitajte nekoliko predloga za 30. maj…


NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Izabrane vesti

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Ostavite svoj komentar ispod teksta...


Fiksevi dana
LITVANIJA - KUP | 17:00
Transinvest - Zalgiris
ID: 8134022


Istorija domaćih malo je “čudna” - da budemo fini. Osnovani su 2021, licencu su dobili… pa, ni Litvanci baš nisu sigurni kako. A evo ih u finalu Kupa. Žalgiris je ime koje je poznatije u košarci nego u fudbalu, no kako ubedljivo vodi u prvenstvu i na ovom meču je favorit.



Konačan ishod

Tip: 2 (1.3)
Fiksevi dana
KUP LIBERTADORES | 23:55
Palmeiras - San Lorenzo
ID: 8130247


Palmeiras je osigurao prvo mesto u grupi F. Može sebi da dozvoli da izgubi od najbližeg pratioca San Lorenca, ali uopšte ne verujemo u takav scenario. Naprotiv, sigurni smo da će domaći slaviti jer im je bitno da bez poraza završe ovu fazu takmičenja. Probajte i KMB 1&2-3.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.5)
Fiksevi dana
KUP LIBERTADORES | 02:00
River Plate - D.Tachira
ID: 8130259



Nije da je domaćima pobeda preko potrebna, ali rival je toliko slab da u keca ni najmanje ne sumnjamo. Međutim, kvota na konačni ishod je suviše mala, pa je neophodno da je pojačate nekom opcijom. Možete da probate sa golovima, ali naša preporuka je sigurna pobeda Argentinaca.



Sigurna pobeda

Tip: 1 (1.68)
Vredi probati
ITALIJA 2 - PLAY OFF | 20:30
Cremonese - Venezia
ID: 8130524


Samo korak je ostao i jednima i drugima do plasmana u elitu. Ukupno gledano, Kremoneze je u boljoj formi, ali Venecija je prethodnog rivala Palermo savladala u oba meča. Biće ovo neizvestan okršaj, međutim, mi sada očekujemo trijumf domaće ekipe. Ako sumnjate u keca, tu je 2-3.


 



Konačan ishod

Tip: 1 (2.35)
Vredi probati
FRANCUSKA 1 - PLAY OUT | 20:30
Saint-Etienne - Metz
ID: 8130466


Domaći imaju mnogo simpatizera širom sveta, ali moraće da se prilično potrude kako bi ih obradovali povratkom u najjači rang takmičenja u Francuskoj. Na svom terenu trebalo bi da su favoriti protiv Meca, koji je vezao četiri poraza. Keca bi moglo da isprati i 2-3, pa birajte.



Konačan ishod

Tip: 1 (2.2)
Vredi probati
CRNA GORA - KUP | 20:30
Buducnost - Jezero
ID: 8134224


Bila je ovo zanimljiva sezona u Crnoj Gori. Titulu je osvojio Dečić, drugo mesto pripalo je Mornaru, dok je jedan od večitih favorita, podgorička Budućnost, završio na trećoj poziciji. Trijumf u Kupu puno bi značio i jednima i drugima, zbog čega nam GG3+ deluje kao dobar izbor.



Oba tima daju gol

Tip: gg3+ (2.05)
Za izbegavanje
ISLAND 1 | 20:00
Valur - Stjarnan
ID: 8130866


Rivale na tabeli razdvajaju samo dva boda, koliko trećeplasirani Valur ima više u odnosu na goste. Stjarnan je u prethodnom kolu bio veoma ubedljiv protiv KA Akureiria (5:0) i “puca” od samopouzdanja, a i pripao mu je prethodni međusobni duel. Bolje je da ih preskočite.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.85)
Fiksevi dana
SRBIJA 1 MozzartBet Superliga - PLAY OUT | 18:00
Indjija - Zeleznicar Pancevo
ID: 8132681


Moramo da budemo iskreni - prilično smo se dvoumili oko ovog para. Inđija je u poslednje vreme sklona nerešenih ishodima, dok je njen protivnik ligaški deo takmičenja u Mozzart Bet Superligi okončao serijom veoma dobrih rezultata. Usudićemo se da vam preporučimo dvojku.



Konačan ishod

Tip: 2 (1.6)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara