(Star sport)
(Star sport)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (četvrtak): Šta kažete o GG ishodu u Humskoj?

Vreme čitanja: 1min | čet. 22.08.24. | 11:52

Pročitajte nekoliko predloga za 22. avgust…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...


Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA LE | 19:00
Molde - Elfsborg
ID: 8283999

Norvežani su u prethodnoj rundi izbacili danski Silkeborg, dok je švedski tim bio bolji od Rijeke. Molde je odmarao za vikend, nije igrao Elitseriju, dok je Elfsborg odigrao 1:1 u gostima priotiv Mjelbija. Najskuplja jedinica u svetu betinga, za nas nije samo opcija. Po nama je ona realnost, nešto što se bez mnogo polemike mora preporučiti kao poželjno za tipovanje.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.8)
Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA LE | 21:30
Braga - Rapid
ID: 8284020

Braga je ove sezone slabija nego prethodnih, otišli su nosioci igre, ali ovaj portugalski klub uvek uspeo dobrom transfer politikom da bude u vrhu portugalskog fudbala odmah iza velike trojke, Porta, Benfike i Sportinga. Rapid je daleko od Salcburga i Šturma, godinama dva najkvalitetnija kluba u zemlji podno Alpa.Držimo da je ovde sve čisto i bez naročite rasprave, jer Braga na svojoj travi ne bi smela da ostane bez slavlja.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.7)
Vredi probati
KVALIFIKACIJE ZA LK | 20:00
Rijeka - Olimpija
ID: 8284083

Nijanse su odlučile da pokušamo s Rjekom. Naime, tim sa Kvarnera je smenio Željka Sopića posle ispadanja od švedskog Elfsborga u Ligi Evrope, a šansu je dobio Crnogorac Radomir Đalović. On je debitovao pobedom od čak 4:0 nad komšijama iz Pule, Istrom. Olimpija je za vikend igrala nerešeno (2:2) protiv Celja pre četiri dana. Ljubljančani su u prethodnoj rundi eliminisali Šerif i to posle dvostruke pobede od 1:0 i 3:0.


Konačan ishod

Tip: 1 (2)
Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA LK | 20:15
Partizan - Gent
ID: 8284074

Držimo da je jedina opcija koja ima smisla GG ishod, te za zaobilaženje igre na konačan ishod. Mnogo je razloga zbog kojih Gent može da se nametne na utakmici protiv Parnog valjka. Pre tri sezone je bio bolji u međusobnim duelima, izgleda uverljivije na početku ovog ciklusa, za vikend je sa skoro rezervnim sastavom demolorao Vesterlo (4:1), dok se crno-beli na prečesto muče. Biće ovo vrlo izazovna utakmica za Stanojevićev tim.


Oba tima daju gol

Tip: gg (1.58)
Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA LE | 20:00
Maccabi T.A. - TSC Backa Topola
ID: 8284002

Ne možemo da otkažemo TSC-u sve, a ni da se nadamo lakom iznenađenju. Naime, Lazetić je sa prvakom Izraela ispao iz kvalifikacija za Ligu šampiona od rumunskog FCSB (ukupno 1:2), a potom je u 3. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope lako izašao na kraj sa litvanskim Panevežisom (2:1 i 3:0). Nije Makabi igrao ništa spektakularno na ta četiri meča, ali napredak se definitivno vidi. TSC je pred ovaj meč izgubio od OFK Beograda, a nadamo se da će sada igrati bolje.


Tim 2 daje gol

Tip: 1+ (1.63)
Za izbegavanje
KVALIFIKACIJE ZA LE | 19:00
LASK - FCSB
ID: 8284022

Kec u Lincu? Ipak, ne hvala... Naime, na tribini domaćina vlada nezadovoljstvo zbog poraza Laska u mečevima drugog i trećeg kola austrijske Bundeslige. Sparta iz Praga izbacila je iz trke FCB kada je u pitanju Liga šampiona, što se odrazilo i na poslednji meč ovog kluba u nacionalnom šampionatu. Austrijanci igraju dobar fudbal, i treba ih bez obzira na sve smatrati makar za umerene favorite, mada im se ne sme ustupiti pravo prvenstva u tipovanju na konačan ishod.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.95)
Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA LK | 21:00
St.Galen - Trabzon
ID: 8283998

Trabzon do Lige Evrope nije mogao zbog Rapida koji je dobio oba meča, a ni nacionalni šampionat nije dobro započeo, pošto je bez golova odigrao sa Sivasom. Sent Galen je solidna ekipa koja će pokušati da se nametne Turcima. Ne mislimo da će ovde biti raspucavanja, makar ne onog epskog, značajnog. Zbog toga smo se odlučili za igru na razuman broj pogodaka. Nadamo se da će nam se predikcija potvrditi kroz konačan rezultat.


Ukupno golova

Tip: 1-3 (1.5)
Vredi probati
KVALIFIKACIJE ZA LK | 19:30
Cluj - Paphos
ID: 8284026

Nisu Rumuni neke mašine, ali su svakako uigraniji od Kiprana. Dobro, grešili su od početka šampionata, ali to ne znači da će na domaćem trenu dozvoliti da ih ponižava tim koji nema moć da preti na strani. Sve u svemi, mi držimo da je tip jedan u pokušaju poželjan, pa ga i predlažemo.


Konačan ishod

Tip: 1 (2)

tagovi

predlozzi i tipovanjasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara