Per Frik (Elfsborg)
Per Frik (Elfsborg)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (četvrtak): Pafosov debi za zaborav

Vreme čitanja: 1min | čet. 11.07.24. | 11:44

Pročitajte nekoliko predloga za 11. jul…


NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Izabrane vesti

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Ostavite svoj komentar ispod teksta...


Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA LK | 17:00
Aktobe - Sarajevo
ID: 8205936


Sarajevo je početkom leta angažovalo nekoliko pojačanja, a stigao je i trener Zoran Zekić. Ipak, osnova prošlogodišnjeg tima ostala je gotovo ista, te gosti imaju čemu da se nadaju protiv Kazahstanaca. Preskočili bismo konačan ishod i opredelili se za pogotke na obe strane.



Oba tima daju gol

Tip: gg (1.98)
Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA LE | 19:00
Elfsborg - Paphos
ID: 8204112



Elfsborg je u takmičarskoj formi, koja možda nije sjajna, ali ipak bi trebalo da mu donese prednost nad rivalom, koji je tek izašao iz priprema. Pritom, Pafosu je ovo debitantski nastup u Evropi, što je još jedan plus za Šveđane. Kvotu na keca pojačajte kombinacijom sa 3+.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.8)
Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA LE | 19:00
Paks - Hunedoara
ID: 8204118


Iako je Korvinul iz Hunedoare proletos završio na drugom mestu rumunske Druge lige, nije dobio licencu da nastupi u eliti. No, ipak sme da igra u Evropi, u kojoj teško da će dugo opstati. Ovde domaćin ima ulogu favorita, možda uz 2-3 pogotka, te razmotrite i kombinaciju.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.38)
Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA LK | 18:00
Noah - Shkendija
ID: 8205938


Noa je još jedan od novijih klubova, ne samo na evropskoj, nego i na jermenskoj sceni. Škendija je u nekoliko navrata uspevala da stigne do plej-of runde, pa očekujemo da preskoči ovog rivala. Ali, ovde bolje probajte sa malo golova, bez obzira na to što je kvota skromna.




Ukupno golova

Tip: 0-2 (1.76)
Vredi probati
KVALIFIKACIJE ZA LE | 19:00
Ruzomberok - Tobol Kostanay
ID: 8204129


Ružomberok je poslednjih godina redovno učestvovao u kvalifikacijama za međunarodna takmičenja i najčešće ispadao već u prvom kolu. Međutim, ovo je prilika da ponovi prošlogodišnji plasman u narednu rundu jer mu je Tobol rival po meri. Kvota na keca je izuzetno primamljiva.



Konačan ishod

Tip: 1 (2.65)
Vredi probati
KVALIFIKACIJE ZA LE | 20:00
Botev Plovdiv - Maribor
ID: 8204134


Konačno jedna utakmica na kojoj smo uvereni u to da će doći dvojka (bez obzira na to šta kažu kvote). Maribor je decenijama redovan u Evropi, istina, sa promenljivim uspehom. Domaći su minulih godina bili daleko skromniji, ali ako se ne slažete sa ishodom tu je malo golova.



Konačan ishod

Tip: 2 (2.8)
Vredi probati
KVALIFIKACIJE ZA LK | 20:45
Mornar Bar - Dinamo Tibilisi
ID: 8205932


Barani su još jedna od ekipa koje debituju u Evropi. Momci koje vodi Zoran Đurašković bili su jedno od dva najprijatnija iznenađenja prethodnog prvenstva Crne Gore (uz šampionski Dečić), ali ovde ne očekujemo mnogo od njih. Gađajte tvrdu dvojku, kvota na kombinaciju je sjajna.



Mozzart kombinazzije

Tip: 2&0-2 (3.8)
Za izbegavanje
KVALIFIKACIJE ZA LK | 17:00
Malisheva - Buducnost
ID: 8205924


Budućnost je prvenstvo okončala na trećoj poziciji, a sezonu joj je malo spasilo osvajanje Kupa. Mogu li Podgoričani da trijumfuju protiv debitanta u evropskim takmičenjima? S obzirom na prošlogodišnje rezultate, ne znamo tačan odgovor. Najbolje je da preskočite ovaj meč.



Konačan ishod

Tip: 1 (2.1)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara