Vensan Abubakar (Bešiktaš)
Vensan Abubakar (Bešiktaš)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (četvrtak): Orlovi preleću Ankaru

Vreme čitanja: 1min | čet. 24.12.20. | 11:27

Pročitajte nekoliko predloga za 24. decembar…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
TURSKA 1 | 14:00
Sivasspor - Genclerbirligi
ID: 5286092

Sivas je završio sa nastupima u Ligi Evrope, i to ne baš sjajno, ali je u domaćim takmičenjima počeo da pruža nešto sigurnije partije, pokazujući zbog čega se prošle sezone dobar deo šampionata borio za titulu. Gosti imaju problema sa formom i kec deluje kao najrealniji izbor.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.87)
Fiksevi dana
EGIPAT 1 | 18:30
Wadi Degla - Smouha
ID: 5288029

 

Šampionat Egipta tek je počeo, pa smo još u fazi „opipavanja pulsa“ klubovima. Domaći su dobro počeli, imaju pobedu i remi, za razliku od protivnika koji je oba puta remizirao. Logika nam nalaže da vam preporučimo keca, međutim, preferiramo oprez, stoga ipak odaberite 2-3.


Ukupno golova

Tip: 2-3 (1.95)
Fiksevi dana
IZRAEL 1 | 19:00
Maccabi T.A. - Hapoel I.K.S.
ID: 5285895

Branilac šampionske titule trenutno je tek peti, sa osam bodova manje od lidera, imenjaka iz Haife. Istina, dobro se pokazao u Ligi Evrope, gde je izborio narednu fazu. Gosti su vezali četiri poraza, odnosno pet kola bez pobede, što jasno ukazuje na to da je kec ovde siguran.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.55)
Fiksevi dana
IZRAEL 1 | 19:45
Hapoel K.S. - Beitar J.
ID: 5285893

 

I jedni, i drugi nalaze se u opasnoj zoni, tik iznad samog dna tabele, pa je jasno da ovde teško može da se priča o apsolutnim favoritima. Ali, Beitar je u prethodna dva kola zabeležio pobedu i remi, a kako ima bod više i utakmicu manje od domaćina vredi pokušati s dvojkom.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.85)
Vredi probati
TURSKA 1 | 17:00
Ankaragucu - Besiktas
ID: 5285604

Animozitet između klubova iz Ankare i Istanbula biće veća prepreka za Bešiktaš od fudbalskih kvaliteta žuto-crnih, koji su na dnu tabele sa samo devet bodova. Istina, Orlovi na strani imaju podjednak broj pobeda i poraza, pa ako vam ne ulivaju poverenje probajte 3+ ili GG3+.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.95)
Vredi probati
TURSKA 1 | 14:00
Kayserispor - Konyaspor
ID: 5286090

 

Konja ima pet bodova više nego Kajseri, koji se nalazi u zoni ispadanja, ali to nije glavni razlog zbog kojeg vam savetujemo dvojku. Naime, domaći su poslednju pobedu u prvenstvu zabeležili još početkom oktobra (istina, imali su niz remija), a Konja ume da iznenadi na strani.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.7)
Vredi probati
TURSKA 1 | 17:00
Rizespor - Antalya
ID: 5286091

Antalija je u poslednjih mesec dana beležila veoma dobre rezultate, mada ostaje činjenica da je uglavnom pobeđivala na svom terenu, dok je na strani igrala nerešeno. S obzirom na formu u kojoj su domaći mi bismo ipak pokušali s dvojkom, hrabrost bi mogla da vam se isplati.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.75)
Za izbegavanje
PALESTINA 1 | 14:00
Shabab Al Dhahiriya - Al Amari
ID: 5288052

Gosti su treći na tabeli, sa osam bodova više nego što ih ima protivnik. Kada se u obzir uzme i činjenica da je Šabab Al Amari prošlo prvenstvo završio na drugoj poziciji, dvojka deluje realna. Međutim, nije baš tako jer domaćin ima mnogo bolji međusobni bilans. Preskočite ih.

 


Konačan ishod

Tip: 2 (1.77)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara