Andrija Živković (Srbija) i Žan Karničnik (Slovenija)
Andrija Živković (Srbija) i Žan Karničnik (Slovenija)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (četvrtak): Orlovi mogu do sva tri boda

Vreme čitanja: 1min | čet. 20.06.24. | 11:45

Pročitajte nekoliko predloga za 20. jun…


NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Izabrane vesti

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Ostavite svoj komentar ispod teksta...


Fiksevi dana
EVROPSKO PRVENSTVO | 15:00
Slovenia - Serbia
ID: 8167954


Reprezentacija Srbije odigrala je dva različita poluvremena protiv Engleske - prvo koje je bilo razočaravajuće i drugo zbog kojeg nam je značajno skočio nivo optimizma. Protiv Slovenaca Orlovi najčešće igraju nerešeno, međutim, sada verujemo da bi mogli da osvoje sva tri boda.



Konačan ishod

Tip: 2 (1.85)
Fiksevi dana
EVROPSKO PRVENSTVO | 18:00
Denmark - England
ID: 8167927


Englezi jesu pobedili Srbiju, ali njihova igra bila je daleko od one koju bi trebalo da prikažu kandidati za trofej i zbog nje su Geret Sautgejt i njegovi momci pretrpeli mnoštvo kritika britanske javnosti. Da bi savladali Dansku moraće mnogo više da se potrude, tipujte na njih.



Konačan ishod

Tip: 2 (1.72)
Fiksevi dana
BRAZIL 1 | 01:00
Flamengo - Bahia
ID: 8168108


Kada rivali ulaze u neki susret sa istim brojem bodova, obično nam izbegavanje deluje kao najbolja opcija. Međutim, sada ćemo da odstupimo od tog nepisanog “pravila” i da vam preporučimo keca pošto je Flamengo u odličnoj formi, a i ume sa Baijom (sedam vezanih pobeda).



Konačan ishod

Tip: 1 (1.65)
Fiksevi dana
BRAZIL 1 | 02:30
Palmeiras - Bragantino
ID: 8168084


Još jedan siguran kec u današnjoj ponudi dolazi nam iz brazilske Serije A. Bodovna razlika između njih nije velika (Palmeiras ih ima samo dva više), ali su i ovde domaći u odličnoj formi pa bismo im poklonili poverenje čak i da je sa druge strane neka komplikovanija ekipa.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.55)
Vredi probati
EVROPSKO PRVENSTVO | 21:00
Spain - Italy
ID: 8168041


Azuri nisu ono što su bili, ali isto važi i za Špance, koji su podmladili reprezentaciju. Ipak, i jedni i drugi startovali su pobedama (Crvena furija nad Hrvatskom, a protivnik nad Albanijom), a s obzirom na remi u jučerašnjem meču ove grupe čini se da im večeras odgovara iks.



Konačan ishod

Tip: X (3.2)
Vredi probati
FINSKA 2 | 18:00
SJK II - KTP
ID: 8167934


Domaći su, zapravo, omladinski pogon prvoligaša SJK-a i od njih se u ovom takmičenju i ne očekuju neki spektakularni rezultati. KTP vodi na tabeli, a kako samo ono direktno vodi u elitu jasno je da će gosti dati sve od sebe da bi na njemu i ostali. Ovde su favoriti, možda uz 3+.



Konačan ishod

Tip: 2 (1.95)
Vredi probati
BRAZIL 1 | 23:30
Vitoria - Atletico Mineiro
ID: 8168042


Vitorija je prvenstvo počela katastrofalno, ali je u prethodna tri kola uspela da osvoji pet bodova. Oni je nisu puno pomerili na tabeli, s obzirom na to da je dotad imala samo jedan. A ni ne menjaju naše uverenje da će fudbaleri Atletiko Mineira ovde zabeležiti uspeh.



Konačan ishod

Tip: 2 (2.6)
Za izbegavanje
BRAZIL 2 | 02:30
Ceara CE - Sport Recife
ID: 8167720


Budite oprezni sa ovom utakmicom brazilske Serije B. Seara je vezala dva poraza (istina, na tim mečevima bila je gost). Sport Resife je vezao dve pobede (istina, na tim mečevimao bio je domaćin). S obzirom na psihološko stanje rivala, sve je realno pa je najbolje da preskočite.



Konačan ishod

Tip: 1 (2.1)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara