Aleksandar Katai (Crvena zvezda)
Aleksandar Katai (Crvena zvezda)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (četvrtak): Možeš ti to, Zvezdo!

Vreme čitanja: 1min | čet. 29.10.20. | 11:11

Pročitajte nekoliko predloga za 29. oktobar…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
LIGA EVROPE | 18:55
AEK - Leicester
ID: 5171760

Ubedljiv poraz u Bragi (3:0) pokazuje da AEK nije bauk, ali Grci su u plej-ofu iznenadili Volfzburg, koji su eliminisali posle preokreta i Lester ih sigurno neće potceniti. Domaći mogu do gola, no Lisice su trijumfu nad Zorjom dodali i nedeljni na Emiratima i dvojka je realna.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.72)
Fiksevi dana
LIGA EVROPE | 18:55
Antwerp - Tottenham
ID: 5171883

Antverpenov niz od pet trijumfa u različitim takmičenjima zaokružilo je slavlje u gradskom derbiju sa Bershotom, pa bi samopouzdanjem napunjeni izabranici Ivana Leka mogli da namuče Totenhem. Međutim, to jedino najavljuje da bi dvojku moglo da isprati dosta golova na obe strane.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.52)
Fiksevi dana
LIGA EVROPE | 18:55
Crvena Zvezda - Liberec
ID: 5172690

Crvena zvezda nema pravo na grešku protiv češkog predstavnika, koji je u 1. kolu napravio malo iznenađenje savladavši Gent (1:0). Istina, Dejan Stanković ima kadrovskih problema, dok je Liberec odmorniji jer je češko prvenstvo prekinuto zbog virusa, ali mi ipak verujemo u keca.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.8)
Vredi probati
LIGA EVROPE | 18:55
Gent - Hoffenheim
ID: 5171861

Nemci su, bez dileme, favoriti u grupi. Na startu su savladali Crvenu zvezdu, pa rasterećeni odlaze u goste rivalu koji je u lošoj situaciji. Gent je vezao tri poraza, u prvenstvu i LE, a atmosfera u ekipi je haotična od početka sezone (tumbanja na klupi). Dvojka je sigurna.

 


Konačan ishod

Tip: 2 (1.9)
Fiksevi dana
LIGA EVROPE | 18:55
Lille - Celtic
ID: 5171768

Loša partija i poraz u Old Firmu, neuspeh protiv Milana, remi u duelu sa Aberdinom - da li je potreban još neki dokaz o krizi koja drma Seltik? Nasuprot Kelta je jedna od najjačih francuskih ekipa i kec je zacrtan, a ukoliko želite malo jaču kvotu razmotrite kombinaciju 1&2+.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.82)
Vredi probati
LIGA EVROPE | 18:55
CSKA - Dinamo Z.
ID: 5172182

Da je Dinamo bio pribraniji u Moskvu bi stigao sa tri, a ne jednim bodom pošto je protiv Fajenorda u Zagrebu gotovo 25 minuta imao igrača više. Ovo je psihološki balast koji preteže na stranu Armejaca, koji su u 1. kolu takođe odigrali nerešeno (na gostovanju Volfzbergeru).


Konačan ishod

Tip: 1 (2.05)
Vredi probati
LIGA EVROPE | 21:00
Sociedad - Napoli
ID: 5171781

 

U pitanju je jedna od najzanimljivijih utakmica ovog kola, s obzirom na to da su u pitanju dve veoma ambiciozne ekipe. Sosijedad je trenutno lider u Primeri i u sjajnoj je formi. Napoli je pre nedelju dana doživeo iznenađujući poraz od AZ Alkmara. Mi bismo probali KMB 1X&GG.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1X&gg (2.4)
Za izbegavanje
RUMUNIJA 2 | 17:30
Rapid Buc. - Dacia M.
ID: 5174088

Kada je u pitanju Druga liga Rumunije izbegavanje je uvek najpametnija opcija, međutim ovaj par se posebno izdvaja jer je domaćin “ime”, ali mu to ne znači previše. Rapid je u prethodnom kolu izgubio 5:0, da bi zatim ispao iz Kupa od trećeligaša, dok gosti igraju tvrdo.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.88)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara