Timi Maks Elšnik (Crvena zvezda)
Timi Maks Elšnik (Crvena zvezda)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (četvrtak): Huk sa Marakane priziva golove

Vreme čitanja: 1min | čet. 19.09.24. | 11:13

Pročitajte nekoliko predloga za 19. septembar…


NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Izabrane vesti

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Ostavite svoj komentar ispod teksta...


Fiksevi dana
LIGA ŠAMPIONA | 18:45
Feyenoord - Leverkusen
ID: 8342665


Gosti su počeli da razumeju tezu da je trofeje teže odbraniti, nego osvojiti. Opet, Fajenord se još privikava na život bez Arnea Slota i u tome leži Leverkuzenova šansa da De Kajp napusti uzdihnutih ruku. Ukoliko se ne usuđujete da tipijete na dvojku, pokušajte sa GG i 1+I&1+II.



Konačan ishod

Tip: 2 (1.75)
Fiksevi dana
LIGA ŠAMPIONA | 21:00
Atalanta - Arsenal
ID: 8342684


Ovo bi mogao da bude veoma zanimljiv duel. Atalantin bilans sa engleskim klubovima je polovičan (3-2-3), međutim, Arsenal definitivno ume sa klubovima iz Italije, što su poslednji osetili Milan i Napoli, tako da dvojka ima prevagu. Ako sumnjate u konačni ishod, tipujte na GG.



Konačan ishod

Tip: 2 (1.85)
Fiksevi dana
LIGA ŠAMPIONA | 21:00
Atl.Madrid - RB Leipzig
ID: 8342674


RB Lajpcig je bez dileme značajan činilac evropskog fudbala, ali kada gostuje klubovima iz takozvane Lige petice mahom ostane praznih šaka. Dodaćemo da Atletiko u eri Dijega Simeonea kod kuće nikad nije izgubio od Nemaca i u zbiru dobijamo keca, uz kojeg vredi razmotriti i 3+.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.8)
Fiksevi dana
TURSKA 1 | 19:00
Trabzon - Kayserispor
ID: 8342808


Ni jedni ni drugi ne mogu da budu zadovoljni kako su ušli u sezonu. Trabzon je osvojio samo tri boda iz isto toliko utakmica, dok njegov protivnik ima jedan manje. Činjenica je da na njihovim duelima dugo nije došao kec, ali ukupno gledano tradicija je na strani Trabzona.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.63)
Vredi probati
LIGA ŠAMPIONA | 18:45
Crvena Zvezda - Benfica
ID: 8342637


Ne možemo da Crvenu zvezdu nazovemo favoritom protiv Benfike, ali ne bi bilo ni iznenađenje da na stadionu Rajko Mitić dođe kec. Jednostavno - večeras je moguće bilo šta, posebno ako se u obzir uzmu partije izabranika Vladana Milojevića na domaćem terenu. Naš izbor je GG3+.



Oba tima daju gol

Tip: gg3+ (2)
Vredi probati
LIGA ŠAMPIONA | 21:00
Monaco - Barcelona
ID: 8342675


Uoči sezone Monako je kao gost deklasirao Barselonu sa 3:0 i dočekuje Katalonce sa čvrstim uverenjem da taj trijumf nije bio slučajan. Međutim, ovo nije prijateljska utakmica, a Blaugrana žarko želi revanš, zbog čega smo uvereni u dvojku, pa i kombinaciju sa puno pogodaka.



Mozzart kombinazzije

Tip: 2&3+ (2.15)
Vredi probati
LIGA ŠAMPIONA | 21:00
Brest - Sturm
ID: 8342693


Brest je novajlija, a Šturm se našao u grupnoj fazi Lige šampiona posle četvrt veka. Objektivno im pripadaju epizodne uloge, ali prestiž i zarada koju donosi svaki bod su izuzetno jaki pokretači. Austrijanci nam deluju nešto kompaktnije, pa reskirajte sa kombinacijom X2&GG.



Mozzart kombinazzije

Tip: X2&gg (2.95)
Za izbegavanje
ŠVEDSKA 2 | 19:00
Helsingborg - Oddevold
ID: 8343017


Iako domaći imaju 11 bodova više nego protivnik, ne bi bilo loše da budete oprezni sa ovom utakmicom. I jedni i drugi imaju podosta motiva - Helsingborg se bori za promociju, ali je vezao dva poraza koja su ga malo udaljila od cilja, dok Odevold pokušava da izbegne ispadanje.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.9)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara