Miloš Pantović (TSC Bačka Topola)
Miloš Pantović (TSC Bačka Topola)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (četvrtak): Golovi u Bačkoj Topoli? 2-4

Vreme čitanja: 1min | čet. 24.10.24. | 11:24

Pročitajte nekoliko predloga za 24. oktobar…


NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Izabrane vesti

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Ostavite svoj komentar ispod teksta...


Fiksevi dana
LIGA KONFERENCIJE | 21:00
TSC Backa Topola - Legia
ID: 8435372


TSC ove sezone ima dosta problema i taman kada nam se učini da je uspeo da ih prevaziđe, on nas demantuje. Što se ovog takmičenja tiče, odigrao je samo jednu utakmicu i doživeo minimalan i nezaslužen poraz od Astane, pa ima razlog za nadu. Preskačemo ishod i biramo 2-4 gola.



Ukupno golova

Tip: 2-4 (1.45)
Fiksevi dana
LIGA EVROPE | 18:45
Eintr.Frankfurt - Rigas
ID: 8435333


Ajntraht sigurno neće da ponovi kiks Galatasaraja, koji je protiv kluba iz Rige imao vođstvo od 2:0, da bi jedva sačuvao bod (2:2). Letonci nemaju šta da izgube i dolaze u Frankfurt da se nadigravaju, tako da je 1&3+ zacrtano, a 1&GG nije isključeno (ova opcija je za hrabre).



Mozzart kombinazzije

Tip: 1&3+ (1.38)
Fiksevi dana
LIGA EVROPE | 18:45
Roma - Dynamo Kyiv
ID: 8435371


Prvi mesec Ivana Jurića na klupi Rome nije doneo značajan boljitak kada se radi o rezultatima rimske Vučice. Ipak, ovo je utakmica koju bi učenici hrvatskog stručnjaka trebalo da reše u svoju korist jer je Dinamo jedan od šest klubova koji su na “nuli”. Golove preskočite.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.58)
Vredi probati
LIGA EVROPE | 21:00
Ath.Bilbao - Slavia Praha
ID: 8435345


Slavija je u vrhunskoj formi: od kraja avgusta jedino je Ajaksu dozvolila remi, ostalih sedam mečeva je dobila. Međutim, Bilbao je prilično negostoljubiv i na San Mamesu je rušio i jače protivnike nego što su Česi. Kec je naša prva opcija, ali ako se bojite tu je KMB 1X&2+.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.95)
Vredi probati
LIGA EVROPE | 21:00
Fenerbahce - Man.Utd.
ID: 8435350


Nova sezona, stari problemi - duel sa Fenerom mogao bi da bude ključan za Mančester Junajted, ali gosti ne prestaju da razočaravaju navijače i uopšte nas ne bi začudilo ukoliko bi se slično ponovilo i na Bosforu. Bez obzira na sve usudićemo se da vam predložimo dvojku, kao i GG.



Konačan ishod

Tip: 2 (2.4)
Vredi probati
LIGA KONFERENCIJE | 21:00
Betis - Copenhagen
ID: 8435357


Najtrofejniji danski klub izgubio je samo jedno od deset gostovanja, koliko ih je imao u ovom takmičenju. Betis kao Betis - red uspona, pa red padova i njegove susrete teško je prognozirati. Ovaj vuče na malo golova i nerešen rezultat, koji je naša preporuka zbog odlične kvote.



Konačan ishod

Tip: X (3.5)
Vredi probati
LIGA KONFERENCIJE | 21:00
Paphos - Heidenheim
ID: 8435369


Pafos, koji se srećno dokopao ligaškog dela Lige konferencije je sve sigurniji, o čemu svedoči i preuzimanje liderske pozicije u kiparskom prvenstvu. Poput domaćina i Hajdenhajm je evropski debitant, ali ipak je bundesligaš, što nosi ozbiljnu težinu. Tipovi su dvojka i X2&GG.



Konačan ishod

Tip: 2 (2.5)
Za izbegavanje
BRAZIL 1 | 23:55
Vasco da Gama - Cuiaba
ID: 8435226


Domaći već skoro dva meseca ne znaju za pobedu ni u jednom takmičenju, pa vam je jasno zbog čega se ne usuđujemo da im poklonimo poverenje. Sa druge strane, Kujaba je u zoni ispadanja, a na gostovanjima je poslednji put slavila još sredinom jula. Najbolje je da ih obiđete.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.82)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara