Rodrigo Bentankur (Urugvaj) i Leonel Hustinijano (Bolivija)
Rodrigo Bentankur (Urugvaj) i Leonel Hustinijano (Bolivija)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (četvrtak): Bolivija je stara mušterija Urusa

Vreme čitanja: 1min | čet. 27.06.24. | 11:48

Pročitajte nekoliko predloga za 27. jun…


 

Izabrane vesti

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Ostavite svoj komentar ispod teksta...


Fiksevi dana
KUP AMERIKE | 23:55
Panama - USA
ID: 8180809


Panama je veliki dužnik SAD-a: prošlog jula na penale ih je eliminisala u polufinalu Gold kupa. Dakle, zna na koji način može da se suprotstavi Amerikancima, ali pretpostavljamo da su i oni izvukli pouke, pa gađajte dvojku, a razmotrite i kombinaciju 2&2-5, koja bolje plaća.



Konačan ishod

Tip: 2 (1.43)
Fiksevi dana
KUP AMERIKE | 03:00
Uruguay - Bolivia
ID: 8180808


Ovo je poslastica za noćobdije, naročito ako su im Urusi na srcu pošto je Bolivija redovna „mušterija“ Nebeskoplavih na Kupu Amerike (četiri vezana trijumfa bez primljenog gola). Stoga birajte između njihove sigurne i duple pobede. Mi gađamo ono prvo, iako je kvota manja.



Sigurna pobeda

Tip: 1 (1.8)
Fiksevi dana
BRAZIL 1 | 23:55
Fluminense - Vitoria
ID: 8180877


Fluminense je zakucan za samo dno tabele brazilske Serije A, međutim, čini nam se da je ovo utakmica koju bi domaći morali da dobiju jer ni protivnik ne može da se pohvali formom (Vitorija je osvojila samo tri boda više). Ako sumnjate u keca, opredelite se za 2-3 pogotka.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.75)
Fiksevi dana
BRAZIL 1 | 01:00
Sao Paulo - Criciuma
ID: 8180852


Radi se o prilično nezgodnom paru pošto domaći imaju tri boda više, ali su njihovi rivali odigrali dve utakmice manje, pa nije lako prognozirati ishod. Na njihovim međusobnim okršajima često dolazi 2-3, te ne bi bilo loše da probate sa tom opcijom. Mi, ipak očekujemo keca.


 



Konačan ishod

Tip: 1 (1.53)
Vredi probati
NORVEŠKA 1 | 19:00
Sandefjord - Ham Kam
ID: 8180712


Domaći su se konačno našli u situaciji da budu favoriti na nekoj utakmici. Jeste da su na dnu tabele, ali su uspeli da vežu dva remija. Ham Kam je osvojio svega bod više, pa je jasno da gosti ne blistaju u odnosu na protivnika. Savetujemo vam keca, ali i GG3+ je dobra opcija.



Konačan ishod

Tip: 1 (2.1)
Vredi probati
NORVEŠKA 1 | 21:15
Lillestrom - Kfum
ID: 8180731


Na njihovim međusobnim okršajima Lilestrem je oduvek dominirao, a na samo jednom od njih nije došlo 3+. Gosti ulaze u ovaj okršaj sa bolje pozicije na tabeli, međutim, sada ćemo da poslušamo tradiciju i da vam predložimo keca, goleadu ili, još bolje kombinaciju pomenutog.



Mozzart kombinazzije

Tip: 1&3+ (2.85)
Vredi probati
ISLAND 1 | 20:00
Vestri I. - Fram
ID: 8180905


Vestri je debitant u najjačem islandskom takmičenju, tako da ne iznenađuje to što se nalazi pri dnu tabele. Fram je svojevremeno osvajao titule, ali mu je trenutna forma problematična (nije zabeležio pobedu još od sredine maja). Možda je najbolje da se odlučite za 1X&GG.



Mozzart kombinazzije

Tip: 1X&gg (2.4)
Za izbegavanje
ŠVEDSKA 4 ZAPADNI GOTALAND | 19:30
Qviding - Lindome
ID: 8183874


Domaći ulaze u ovaj duel sa bodom manje od rivala, ali i sa tri vezane pobede u međusobnim okršajima. Nijedan ishod ovde ne bi trebalo da bude iznenađenje, no, iznenađenje bi bilo da ne padne puno pogodaka i to na obe strane. Ipak, najpametnije je da preskočite ovaj par.



Konačan ishod

Tip: 1 (2)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara