Aleksandar Ćirković (TSC Bačka Topola)
Aleksandar Ćirković (TSC Bačka Topola)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (četvrtak): Biće golova u Astani - ni premalo, ni previše

Vreme čitanja: 1min | čet. 03.10.24. | 11:35

Pročitajte nekoliko predloga za 3. oktobar…


NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Izabrane vesti

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Ostavite svoj komentar ispod teksta...


Fiksevi dana
LIGA KONFERENCIJE | 18:45
Astana - TSC Backa Topola
ID: 8380231


TSC je, uz Crvenu zvezdu jedini preostali srpski predstavnik u Evropi, a takmičenje u Ligi konferencije počinje na gostovanju ekipi koja ima mnogo iskustva u međunarodnim vodama i koja je u znatno boljoj formi. Nadamo se uspehu gostiju, ali vama preporučujemo da gađate 2-4.



Ukupno golova

Tip: 2-4 (1.45)
Fiksevi dana
LIGA EVROPE | 18:45
Ferencvaros - Tottenham
ID: 8380194


Ne samo da se radi o prvom okršaju ovih klubova, nego Totenhem dosad nije imao takmičarskih iskustava sa ekipama iz Mađarske. Domaći jesu u formi, međutim, Sparsi su kvalitetniji i dvojka je najrealnija. Opet, moglo bi da dođe i GG3+, pa ako vam je kvota mala probajte 2&GG.



Konačan ishod

Tip: 2 (1.57)
Fiksevi dana
LIGA EVROPE | 18:45
Hoffenheim - Dynamo Kyiv
ID: 8380228


Dinamo je na međunarodnoj sceni obično tvrđi nego u prvenstvu, dok je Hofenhajmu nevažno gde i sa kim se sastaje - ne odstupa od teze da se fudbal igra za golove. Domaći od kraja avgusta ne znaju za trijumf, za vikend su protiv Verdera vodili 3:0, pa izgubili. Gađajte GG3+.



Oba tima daju gol

Tip: gg3+ (1.8)
Fiksevi dana
LIGA EVROPE | 21:00
Porto - Man.Utd.
ID: 8380241


Radi se o jednom od zanimljivijih parova u današnjoj ponudi jer su i sa jedne i sa druge strane nekadašnji šampioni Evrope - Porto ima dve, a Mančester Junajted tri titule. Obiđite ishod, pošto se ni sa Zmajevima, ni sa Đavolima ne zna i pokušajte sa golovima u oba poluvremena.



Mozzart kombinazzije

Tip: 1+I&1+II (1.65)
Vredi probati
LIGA EVROPE | 21:00
Besiktas - Eintr.Frankfurt
ID: 8380186


Bešiktaš od sredine marta nije izgubio pred svojim navijačima. S druge strane, nijedan od rivala koje je u međuvremenu ugostio nije u Ajntrahtovom rangu, a pritom su Nemci u odličnoj formi (pet utakmica bez neuspeha). Dvojka se sama nameće, ali bismo mogli da vidimo i GG3+.



Konačan ishod

Tip: 2 (2.45)
Vredi probati
LIGA EVROPE | 21:00
Rangers - Olympique Lyon
ID: 8380257


Rendžers je od početka sezone imao brljotine, međutim, čini nam se da je počeo da se stabilizuje (četiri vezane pobede u različitim takmičenjima). U svakom slučaju, u boljoj je formi nego njegov protivnik, koji ima problema i kod kuće i na gostovanjima. Kec je realna opcija.



Konačan ishod

Tip: 1 (2.6)
Vredi probati
LIGA KONFERENCIJE | 18:45
Heidenheim - Olimpija
ID: 8380223


Kad jedan klub na kraju debitantske sezone u Bundesligi izbori plasman u Evropu, nema te prepreke koja mu deluje nepremostivo. Nije nam ni na kraj pameti da omalovažavamo Olimpiju, ali kec je jedini tip vredan razmatranja. Očekujemo i efikasan duel, pa biramo kombinaciju.



Mozzart kombinazzije

Tip: 1&3+ (2.6)
Za izbegavanje
FINSKA 2 | 17:30
TPS - Jaro
ID: 8380094


Rivali se nalaze u vrhu tabele, na četvrtoj i drugoj poziciji, ali gosti imaju 12 bodova više. Pritom, u poslednje vreme su u boljoj formi, stoga ne čudi to što ih kvote favorizuju. Međutim, mi bismo radije preskočili ovaj par jer je TPS dobio njihov prethodni duel (na strani).



Konačan ishod

Tip: 2 (2.05)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara