Injaki Vilijams (Bilbao)
Injaki Vilijams (Bilbao)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (četvrtak): Baskijom vladaju Lavovi

Vreme čitanja: 1min | čet. 31.12.20. | 10:50

Pročitajte nekoliko predloga za 31. decembar…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
U A E 1 | 14:00
Al Sharjah - Ajman
ID: 5297154

U današnjoj, ne baš reprezentativnoj ponudi kec na ovoj utakmici predstavlja totalnu siguricu. Domaćin je lider na tabeli, dok je njegov protivnik “fenjeraš”, sa samo tri boda. Naravno, kvota za keca je mala, ali zato imate druge opcije, kao što su sigurna pobeda ili KMB 1&3+.


Sigurna pobeda

Tip: 1 (1.97)
Fiksevi dana
SAUDIJSKA ARABIJA 1 | 17:50
Al Hilal - Al Shabab R.
ID: 5295821

 

Ovo je veoma zanimljiv par. Al Hilal je na prvom mestu, dok je Al Šabab treći, sa pet bodova manje. I jedni, i drugi u poslednje vreme imali su problema sa formom, ali su počeli da se stabilizuju. Mi verujemo u keca, a na njihovim međusobnim okršajima često dolaze 2-3 gola.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.5)
Vredi probati
ŠPANIJA 1 | 16:15
Osasuna - Alaves
ID: 5295574

 

Osasuna je u prethodna dva meseca zabeležila samo jednu pobedu, i to protiv petoligaša Tomaresa u Kupu (istina, bio je to ubedljiv trijumf - 6:0). Ni Alaves ne blista, ali je ipak u malo boljoj formi i bolje stoji na tabeli, te nam se čini da ovde vredi pokušati sa dvojkom.


Konačan ishod

Tip: 2 (3.1)
Vredi probati
U A E 1 | 14:00
Al Fujairah - Khor Fakkan
ID: 5297153

S obzirom na to kako igraju akteri ovog para, nijedan ishod ne bi bio potpuno iznenađenje. Domaći imaju bod manje, ali dobili su prethodni meč na svom terenu, zbog čega ćemo se usuditi da im damo malu prednost. Ukoliko sumnjate u keca, ne bi bilo loše da se oprobate sa GG.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.55)
Vredi probati
ŠPANIJA 1 | 14:00
Ath.Bilbao - Sociedad
ID: 5295586

 

Bilbau je poraz od Selte bio jedini pravi kiks u minulih mesec dana, dok je Sosijedad na zabrinjavajućoj nizbridici. Psihološka prednost svakako je na strani Lavova i smatramo da kec preteže nad ostalim ishodima, iako se kosi sa kvotama. Domaći imaju i bolji međusobni bilans.


Konačan ishod

Tip: 1 (3)
Fiksevi dana
IRAN 1 | 12:30
Persepolis T. - Zob Ahan
ID: 5295895

Persepolis nam je ostao dužan prošlog petka - delovao je kao apsolutni favorit na gostovanju Nasađiju, ali je odigrao samo 1:1. Bio bi red da nam se iskupi za to obaranje tiketa, a gde će bolju priliku nego protiv ekipe koja se nalazi na dnu tabele sa pet osvojenih bodova?

 


Konačan ishod

Tip: 1 (1.68)
Vredi probati
U A E 1 | 17:00
Al Ain - Al Jazira
ID: 5297156

 

Al Džazira deli vodeću poziciju sa gore pomenutom Al Šardžom i u prvenstvu je vezala šest pobeda, od kojih je većina bila uz dosta golova. Njen domaćin je sklon nerešenim rezultatima i ima razloga za umereni optimizam, međutim, mi smo ipak uvereni u dvojku, koja sjajno plaća.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.55)
Za izbegavanje
JORDAN 1 | 17:30
Maan - Al Jazeera A.
ID: 5297107

 

Još jedna Al Džazira u današnjim predlozima, ali nam ova dolazi iz Jordana i ne bi vam bilo baš pametno da se kladite na nju, bez obzira na to što je u vrhu tabele. Naime, gosti su pre nekoliko dana doživeli pravu katastrofu na svom terenu, a protivnik je u seriji remija.


Konačan ishod

Tip: 2 (2)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara