S prethodnog duela Italije i Belgije
S prethodnog duela Italije i Belgije

PREDLOZZI I TIPOVANJA (četvrtak): Azuri isteruju đavola

Vreme čitanja: 1min | čet. 10.10.24. | 11:37

Pročitajte nekoliko predloga za 10. oktobar…


NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Izabrane vesti

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Ostavite svoj komentar ispod teksta...


Fiksevi dana
LIGA NACIJA B | 20:45
England - Greece
ID: 8399230


Privremeni selektor Engleske Li Karsli najavio je da će da nastavi sa podmlađivanjem ekipe, ali čak i da izađe na teren samo sa momcima koje je donedavno vodio (mlada reprezentacija Gordog Albiona) bio bi jak favorit na utakmici sa Grčkom. Keca bi moglo da isprati i 2-3.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.35)
Fiksevi dana
LIGA NACIJA B | 20:45
Austria - Kazakhstan
ID: 8398439


Austrijanci već neko vreme ne mogu da se stabilizuju, ali sada im dolazi rival koji od sredine marta ne zna za pobedu i koji je na strani jednostavno katastrofalan i prima mnogo golova. Dakle, sve bi trebalo da je jasno: nameće se kombinacija keca i 3+, a probajte i DP 1-1.



Mozzart kombinazzije

Tip: 1&3+ (1.48)
Vredi probati
LIGA NACIJA B | 20:45
Finland - R.Ireland
ID: 8398458


Ni Finci, ni Irci ne mogu da budu zadovoljni rezultatima u minulih nekoliko meseci. Domaći su od trijumfa nad Estonijom u martu doživeli tri poraza i remi, dok je rival od početka juna vezao tri neuspeha. Najmudrija opcija je 0-2, ali vam mi savetujemo da rizikujete sa 0-1.



Ukupno golova

Tip: 0-1 (2.19)
Vredi probati
LIGA NACIJA B | 20:45
Norway - Slovenia
ID: 8398444


Poslednjih godina ove reprezentacije često su se sretale u ovom takmičenju i učinak im je izjednačen - po pobeda na domaćem terenu i po dva remija. Zato nam se čini da ne bi bilo loše da tipujete na Norvežane. Pošto očekujemo i 2-4, ovo je dobra prilika za isplativu kombinaciju.



Mozzart kombinazzije

Tip: 1&2-4 (2.5)
Vredi probati
KVALIFIKACIJE ZA SP JUŽNA AMERIKA | 22:00
Bolivia - Colombia
ID: 8399204


Kolumbijci će morati da budu oprezni i koncentrisani jer je Bolivija postala opasna kod kuće, u šta su se uverili Peru i Venecuela. Ipak, gosti su jedina neporažena selekcija i dvojka je naš izbor, ali ukoliko sumnjate kombinacija X2&0-2 je opcija koja ne bi smela da omane.



Konačan ishod

Tip: 2 (2.4)
Za izbegavanje
PRIJATELJSKE | 19:00
Groningen - Viking
ID: 8403963


Jeste da je holandsko prvenstvo kvalitetnije od norveškog, ali je Groningen u toliko lošoj formi da uopšte nismo sigurni da će uspeti da trijumfuje u ovom prijateljskom duelu. „Ponos Severa“ vezao je tri remija, pa tri poraza, dok Viking pruža sasvim solidne partije. Preskočite.



Konačan ishod

Tip: 1 (2.1)
Vredi probati
LIGA NACIJA A | 20:45
Italy - Belgium
ID: 8399184


Italijani u ovaj okršaj ulaze sa dve pobede - nad Francuzima (što je bilo iznenađenje) i Izraelcima (što smo i očekivali). Selektor Crvenih đavola Domeniko Tedesko ima ozbiljne kadrovske probleme jer neće moći da računa na Kevina de Brujnea i Romelua Lukakua. Gađajte keca.



Konačan ishod

Tip: 1 (2)
Fiksevi dana
LIGA NACIJA A | 20:45
Israel - France
ID: 8399027


Utakmica se igra u Budimpešti, ali čak i da mesto odigravanja nije neutralno prednost bi bez dileme imali Francuzi. Njihovi poslednji okršaji nisu bili efikasni, ali od tada je prošlo mnogo vremena, pa uz dvojku, na koju je kvota prilično neugledna očekujemo i 3+. Kombinujte.



Mozzart kombinazzije

Tip: 2&3+ (1.52)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara