Pjero Inkapije (Ekvador) i Anhel di Marija (Argentina)
Pjero Inkapije (Ekvador) i Anhel di Marija (Argentina)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (četvrtak): Argentina i Ekvador šiša na “nulu”

Vreme čitanja: 1min | čet. 04.07.24. | 11:38

Pročitajte nekoliko predloga za 4. jul…


NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Izabrane vesti

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Ostavite svoj komentar ispod teksta...


Fiksevi dana
RUMUNIJA - SUPER KUP | 19:00
FCSB - Hunedoara
ID: 8191945


Najuspešniji rumunski klub FCSB uspeo je da osvoji titulu šampiona posle devet godina. Sada ima realne šanse i za Superkup, s obzirom na to da mu je protivnik veliko iznenađenje - drugoligaš Korvinul iz Hunedoare. Kec, uz 2-4 je prilično siguran, pa razmotrite i kombinaciju.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.5)
Fiksevi dana
REP. IRSKA 1 | 20:45
Drogheda - Shelbourne
ID: 8191714


Još jedna utakmica sa sigurnim ishodom, ali ovog puta radi se o dvojci. Dok je Drogeda „u bunaru“, njen protivnik vodi na tabeli sa 30 bodova više. Istina, njihova prethodna dva okršaja okončana su remijima (1:1 i 2:2), pa ne bi iznenadilo da i ovde bude golova na obe strane.



Konačan ishod

Tip: 2 (1.7)
Fiksevi dana
REP. IRSKA 1 | 21:00
Shamrock - Dundalk
ID: 8191709


Domaći od kraja aprila imaju priličnih problema sa formom: u pomenutom periodu ostvarili su učinak od po dve pobede i remija i čak pet poraza. Ipak, na ovom susretu dajemo im prednost pošto ni rival ne može da se pohvali nekom spektakularnom formom, posebno na gostovanjima.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.4)
Fiksevi dana
REP. IRSKA 2 | 20:45
Bray - Longford
ID: 8191942


Longford se nalazi na poslednjem mestu na tabeli irske Druge lige, dok se Brej bori da zadrži poziciju koja bi mu donela doigravanje za promociju. I ovde je situacija sa ishodom potpuno jasna (kec), a ukoliko razmišljate i o kombinaciji opredelite se za onu sa puno golova.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.73)
Vredi probati
KUP AMERIKE | 03:00
Argentina - Ecuador
ID: 8191940


Argentina je bez naprezanja došla do četvrtfinala, sa sve tri pobede, ali je jedini učesnik nokaut faze bez primljenog gola. Ekvador uopšte nije naivan, ali vam za ovaj duel predlažemo SP 1, što je viđeno i u njihovom pripremnom susretu za Kup Amerike, odigranom 10. juna (1:0).



Sigurna pobeda

Tip: 1 (2.1)
Vredi probati
REP. IRSKA 1 | 20:45
Galway - Bohemians D.
ID: 8191690


Ukupno gledano Golvej igra promenljivo, ali je na svom terenu vezao pet mečeva bez poraza, uz dve uzastopne pobede. Gosti ne znaju za trijumf od sredine maja, pa je i ovde kec naša prva opcija, bez obzira na to što Bohemijans ima mnogo bolji bilans u međusobnim susretima.



Konačan ishod

Tip: 1 (2.1)
Vredi probati
BRAZIL 1 | 23:55
Gremio - Palmeiras
ID: 8191921


Palmeiras je prošle sezone osvojio titulu, dok je Gremio, u žestokoj konkurenciji bio drugi sa svega dva boda manje. Međutim, domaći su u ovo prvenstvo ušli veoma loše i trenutno se nalaze na poziciji koja vodi u Seriju B, dok se rival bori za sam vrh. Opredelite se za dvojku.



Konačan ishod

Tip: 2 (2.25)
Za izbegavanje
REP. IRSKA 2 | 20:45
UCD - Athlone
ID: 8191994


Ovo bi mogao da bude izuzetno „zaguljen“ meč. Razlika između rivala je samo dva boda, koliko drugoplasirani UCD ima više u odnosu na goste. No, Atlon je odigrao utakmicu manje, pa ima razloga za optimizam. Kako je domaćin sklon remijima, najbolje vam je da ih preskočite.



Konačan ishod

Tip: 1 (2.05)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara