Prečka sprečila 'brejk' Venecije, Kremoneze sačuvao 'nulu' pred revanš

Vreme čitanja: 1min | čet. 30.05.24. | 22:38

Bez golova u prvom meču finala baraža za plasman u Seriju A

Parma i Komo obezbedili su automatske promocije u Seriju A, a ko će im se pridružiti u elitnom društvu italijanskog fudbala još se ni ne nazire.

Posle prvih 90 minuta finala baraža ni Kremoneze ni Venecija nisu napravili ni korak prednosti u odnosu na rivala pošto su na stadionu Đovano Zini odigrali bez golova.

Izabrane vesti

Iako najjefinaskijih timova u ligaškom delu Serije B, Venecija nije uspela da demonstrira napadački potencijal u Kremoni. Statistika kaže da je gost bio konkretniji, bliži pobedi, a na putu do iste zaustavio ga je - okvir gola!

Bilo je to početkom prvog poluvremena kada je 'desetka' Venecije Nikolas Pjerini namestio loptu na ivici šesnaesterca i gađao direktno u gol, ali je njegov udarac završio na prečki.

Imao je i Kremoneze svojih prilika, posebno u finišu. Jednu preko Luke Zanimakije, drugu preko Danijela Ćofanija, ali je golman gostiju Jese Joronen odbranio njihove udarce. Bile su to samo dve od 11 odbrana, koliko je finski čuvar mreže zabeležio i sasvim zasluženo poneo epitet igrača utakmice.

Revanš se igra u nedelju od 20.30 u Veneciji.


tagovi

VenecijaKremonezeSerija ASerija B

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara