Foto: Πανναξιακός ΑΟ / Pannaxiakos AC
Foto: Πανναξιακός ΑΟ / Pannaxiakos AC

Praznik u Naksosu: Vratio se veliki Kostas

Vreme čitanja: 1min | sre. 16.10.24. | 20:14

Manolas potpisao za Panaksijakos, gde će izvesno i završiti karijeru

Fudbalski praznik u malom gradiću Naksosu, vratio se Kostas Manolas! Iskusni grčki defanzivac koji se nedavno rastao sa Salernitanom, odlučio je da se vrati u Panaksijakos, klub u kojem je napravio svoje prve fudbalske korake.

Manolasova (33) karijera godinama unazad ide silaznom putanjom, pa se čini da je rešio da stavi tačku na karijeru u svom rodnom gradu. U Naksos je doveo čitavu porodicu, što potvrđuje njegovu nameru da ostane na rodnom mestu, koje nosi naziv po istoimenom ostrvu.

Izabrane vesti

Čelnici Panaksijakosa su sa velikim oduševljenjem dočekali igrača koji je poslednji put klupski dres nosio kao tinejdžer.

"Predsednik, članovi Upravnog odbora i velika porodica Sportskog kluba Panaksijakosa, sa velikom radošću i emocijom objavljuju dolazak internacionalnog fudbalera Kosstasa Manolasa. Igrač koji je nosio dresove AEK-a, Olimpijakosa, Rome, Napolija, državnog tima, grčki defanzivac kome se divila Evropa, izabrao je Naksos, mesto svog porekla za stanovanje njegove porodice. Kostas, dobro došao!", stoji u saopštenju Panksijakosa.

Manolas je tokom karijere ostvario dva velika transfera. Roma ga je iz Olimpijakosa 2014. godine dovela za 15.000.000 evra, a pet godina kasnije prodala Napoliju za 36.000.000.


tagovi

Kostas Manolas

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara